Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok szerint egy...

A liberálisok szerint egy férfi és egy kutya is családnak számít?

Figyelt kérdés

Az LMBTQ és "család az család" propaganda terjesztői mi alapján jelölik ki a család határait? Miért ne lehetne 2 férfi és 3 nő életközössége is család vagy egy nőé és egy macskáé?

Én amúgy elismerem, hogy ez a klasszikus élethosszig tartó monogám házasság intézménye valóban válságba került, hisz annyira sok a válás, hogy az emberek bizalma durván megingott a család tekintélyében. Ez nyilván jön a fogyasztói társadalomból is, de attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek.

2022. ápr. 5. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
100%

#51 Nekem "konzervatív" gondolkodású, de legalábbis Lmbtq ellenes szüleim vannak. Én meg nem osztom a véleményüket.

Meg fogsz lepődni, de a gyerek nem fullba a szülő klónja, a véleménye el fog térni esetenként akkor is, ha amúgy jó kapcsolatot ápolt a szüleivel. Sőt, bármilyen szilárdnak hitt véleménye van az embernek valamiről történhet olyan, hogy valaminek a hatására megváltozik bármilyen korban. Mamámnak például 75 évesen változott meg a véleménye a másságról pozitív irányba, csak mert egy nagyon kedves, nagyon segítőkész meleg pár költözött a szomszédjába. Sőt nekem is van olyan egykori véleményem, amit a szüleimtől vettem át, aztán az én tapasztalataim tejesen rácáfoltak.

2022. máj. 7. 09:03
 52/84 anonim ***** válasza:
60%

Mármint mi mese habbal? 🤔 Hogy apám szeret olvasni és introvertált, anyám meg nem riad vissza a fizikai munkától, hanem simán megcsinálja? Jah és anyám három gyerekes, és mégsem konzervatív, erről ennyit. Nem, senki gondolkodása nem "halódik ki": minél tanultabb, többet látottabb az ember általában, annál kevésbé vevő a dogmákra, és kezeli helyén a dolgokat: a melegség teljesen természetes, az állatvilágban is előfordul, az ember pedig biológiailag ugyanúgy állat, hiába is kapkodnak erre sokan önérzetesen a mellkasukhoz, a biológia tesz az emberi egóra.

Egyébként ez az agybaj sem tudom, hogy honnan jön, hogy a gyerek 100%-ban azt fogja gondolni, mint a szülő. 1-2 témát leszámítva szögesen másként látom a dolgokat, mint az otthoniak, jah, és nem vagyok tini, 30 vagyok. Apai nagymamám pedig hívő katolikus volt, de a végére teljesen kiábrándult az egyházából, szóval ez tényleg változhat is, ha olyan dolgokat tapasztal az ember. Egyébként egyházi suliba jártam én is, elvileg hatalmas konvervatívnak kellene lennem, és valamiért mégis a szöges ellentéte vált valóra. 😅 Az osztálytársaim kb. 95%-a meg ateistaként hagyta ott a sulit, még az is, aki előtte hitt.

Egyébként mutasd már meg pls, mi ebben mese a habbal meg a habzó száj is hol van! Köszke 😅

2022. máj. 7. 11:46
 53/84 anonim ***** válasza:
82%
50-es :D Ezt a hülyeséget lol :D A gyerek nem a szülő klónja. a konazrvativ családban született gyerek is használni fogja a technikát haha :D
2022. máj. 9. 10:00
 54/84 anonim ***** válasza:
49%
53: nem a technika hasznalataval van a baj, az ertekrenddel
2022. máj. 9. 10:56
 55/84 anonim ***** válasza:
82%
54.: A gyereknek is lesz saját világképe, véleménye, értékrendje. Szögegyenesen ellentétesen látom a világot, mint a szüleim, és már rég nem vagyok tinédzser.
2022. máj. 9. 11:04
 56/84 anonim ***** válasza:
82%
54-es De egy gyereknek is lesz önálló világképe. A szülő nem tudja a saját nézeteit ráerőszakolni a gyerekére :D Az értékrend meg mindnekinek más. Max akkor lehetne megváltoztatni ha törvény lenne h mi a jó értékrend :D
2022. máj. 13. 21:00
 57/84 anonim ***** válasza:
75%
56.: Sőt, még akkor sem. Az emberek sosem lesznek egyformák, max. hazudni fognak, ha félnek, de az meg rohadtul kontraproduktív.
2022. máj. 13. 21:17
 58/84 anonim ***** válasza:
60%
57 Mi twitch streamerek és youtuberek példa képek vagyunk és mi is tnaitjuk a gyerekeket és 100%-ban mindegyikünk lmbtq barát haha :D Tanitjuk erre a gyerekekt. nem tartjuk be azt a törvényt haha
2022. máj. 13. 21:30
 59/84 anonim ***** válasza:
83%
NINCS lmbtq lobbi. Illetve van, a fidesz csinálja. Te is ennek a része vagy.
2022. máj. 26. 14:40
 60/84 anonim ***** válasza:
91%

Na ez a mese habbal. Nagymamám nagyon konzervatív volt, mikor kiderült ismerőséről hogy meleg akkor megszakította vele a kapcsolatot, emellett sose titkolta hogy rasszista is.

Ehhez képest apám (tehát az ő gyereke) abszolút liberális lett.

Szerencsére a gyerek nem a szülő klónja. 😊

2022. máj. 26. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!