Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok szerint egy...

A liberálisok szerint egy férfi és egy kutya is családnak számít?

Figyelt kérdés

Az LMBTQ és "család az család" propaganda terjesztői mi alapján jelölik ki a család határait? Miért ne lehetne 2 férfi és 3 nő életközössége is család vagy egy nőé és egy macskáé?

Én amúgy elismerem, hogy ez a klasszikus élethosszig tartó monogám házasság intézménye valóban válságba került, hisz annyira sok a válás, hogy az emberek bizalma durván megingott a család tekintélyében. Ez nyilván jön a fogyasztói társadalomból is, de attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek.

2022. ápr. 5. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
82%
50-nes a gyerek nem a szülő klónja :D Vagy szerinted a gyereknek ugyanazon a véleményen kell lennie mint a szüleinek? Sok gyerek él konzarvativ, homofob szülőkkel és mégis melegek vagy liberálisok lesznek :D Ezt mivel magyarázod?
2022. máj. 27. 09:41
 62/84 anonim ***** válasza:
0%

Azzal, hogy a szuleiktol nem kaptak eleg szeretetet, rossz peldat lattak toluk es ettol el akarnak terni.

En ismerek olyat, aki a liberalis szuleivel volt ugyanigy.

2022. máj. 27. 09:46
 63/84 anonim ***** válasza:
76%

Én írtam hogy a nagymamám elítélte a melegeket. Ezzel együtt csodálatos édesanya volt és mindent megadott apukámnak - aki liberális lett.

Hiába kötöd az ebet a karóhoz, akkor sincs igazad. Hiába akarod azt sugallni, nem (csak) a lelki sérült emberek lesznek elfogadóak - sőt...

2022. máj. 27. 09:52
 64/84 anonim ***** válasza:
82%
62-es ezzel azt mondod h csak azok lesznek elfogadóak akik lelki sérültek és aki normális az gyülöli azt ami nem olyan mint ő és ez lenen a normális :D
2022. máj. 27. 10:17
 65/84 anonim ***** válasza:

Nem ezt mondom😀

Enis elfogadom a melegeket, csak en a helyen kezelem, nem ugy mint ti

Sose bantottam meg csak szoban se egy meleget, ismerek travikat is, nem egyszer megvedtem oket ha valaki csunyan beszelt roluk

De ok nem azok az amcsi fajta travik voltak akik koveteloznek hogy noi wct hasznalhassanak, meg kampanyolnak hogy a szulo nok helyett szulo szemelyeket mondjunk

Ettol az amcsi agyhalott polkorrekt formatol hanyingerem van

Aki nem izlestelen es nem el tundermeseben azzal soha nem volt es nem is lesz semmi bajom...

2022. máj. 30. 08:49
 66/84 anonim ***** válasza:
Ez ok, de szerintem itt senki sem az amerikai szélsőségekről beszélt. Magyarországon még az olyan közismert melegek sem azt az irányt tartják követendő példának, mint Gulyás Márton.
2022. máj. 30. 11:46
 67/84 anonim ***** válasza:

Az nagyon helyes, veluk semmi problema nincs is.

Csak epp minden divat amerikabol jon ide, mostmar ezek a se fiu se lany izek is megjelentek a mediaban, az meg mar beteges

2022. máj. 31. 05:48
 68/84 anonim ***** válasza:
100%
67-es ezt okozta a nyitott határok. Talán megkellett volna maradnunk Szovjetunónak és nem lázadni ellenük. hisz megmodnták Ők is a nyugat fertő :D
2022. máj. 31. 11:43
 69/84 anonim ***** válasza:
Oké, csak amiről beszélsz #67 az itt nagyon marginális egy jelenség.
2022. máj. 31. 11:47
 70/84 anonim ***** válasza:
Igen, ferto a nyugat, ezt az egyet jol megmondtak:D
2022. jún. 1. 06:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!