A liberálisok szerint egy férfi és egy kutya is családnak számít?
Az LMBTQ és "család az család" propaganda terjesztői mi alapján jelölik ki a család határait? Miért ne lehetne 2 férfi és 3 nő életközössége is család vagy egy nőé és egy macskáé?
Én amúgy elismerem, hogy ez a klasszikus élethosszig tartó monogám házasság intézménye valóban válságba került, hisz annyira sok a válás, hogy az emberek bizalma durván megingott a család tekintélyében. Ez nyilván jön a fogyasztói társadalomból is, de attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek.
Azzal, hogy a szuleiktol nem kaptak eleg szeretetet, rossz peldat lattak toluk es ettol el akarnak terni.
En ismerek olyat, aki a liberalis szuleivel volt ugyanigy.
Én írtam hogy a nagymamám elítélte a melegeket. Ezzel együtt csodálatos édesanya volt és mindent megadott apukámnak - aki liberális lett.
Hiába kötöd az ebet a karóhoz, akkor sincs igazad. Hiába akarod azt sugallni, nem (csak) a lelki sérült emberek lesznek elfogadóak - sőt...
Nem ezt mondom😀
Enis elfogadom a melegeket, csak en a helyen kezelem, nem ugy mint ti
Sose bantottam meg csak szoban se egy meleget, ismerek travikat is, nem egyszer megvedtem oket ha valaki csunyan beszelt roluk
De ok nem azok az amcsi fajta travik voltak akik koveteloznek hogy noi wct hasznalhassanak, meg kampanyolnak hogy a szulo nok helyett szulo szemelyeket mondjunk
Ettol az amcsi agyhalott polkorrekt formatol hanyingerem van
Aki nem izlestelen es nem el tundermeseben azzal soha nem volt es nem is lesz semmi bajom...
Az nagyon helyes, veluk semmi problema nincs is.
Csak epp minden divat amerikabol jon ide, mostmar ezek a se fiu se lany izek is megjelentek a mediaban, az meg mar beteges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!