Orbán Viktor diadalmas győzelemre számít. Mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
OV nagyon elbízta magát, de magas lóról lehet igazán nagyot esni🌈🌈🌈🟠2022. ápr. 3. 20:01
1/22 anonim válasza:
Nem tudja valaki, hogy hol tudom átvenni az igért krumplit? Köszönöm
2/22 anonim válasza:
Amúgy nem bízta el magát!
De nyert!
3/22 anonim válasza:
Én az ellenzéknek szurkolok, de úgy tűnik Orbán fog nyerni sajnos.
4/22 anonim válasza:
Mert ő már előre tudja, hogy mi lesz az eredmény, mivel meg van rendezve.
5/22 anonim válasza:
nálunk mindjárt elkészül a narancsosbukta, jó lesz ezt eszegetni miközben győzünk!
6/22 anonim válasza:
ezt a választást nem Orbán nyerte meg hanem az ellenzék vesztette el. MZP 10 megszólalásából 9 kiveri mindenkinél a biztosítékot.
8/22 anonim válasza:
Hát nem tudom, szoros lesz gondolom én.
9/22 anonim válasza:
ma 20:05
Szerintem is MZP rossz választás volt, de azért messze nem álltak mögé kampányban se, szóval ez a pártok hibája is.
Az mítosz, hogy a Fidesztől el lehet venni szavazókat így 1-2 hónap hajrázással, míg az ő 2-2,5 millió szavazójuk eléggé biztos.
Így nézve meg az ellenzéknek nincs esélye, mert sokkal kevésbé professzionálisak és nincs nekik se több támogatójuk.
10/22 anonim válasza:
Aszonta Áder, lemond ha buknak?
Most mondott olyat a tv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!