Az ellenzék népszerűsége folyamatosan csőkken. Láttok még esélyt a győzelemre ellenzèkiek?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt sugalják hogy zuhan az ellenzék népszerűsége Mzp beszolásaival és a többi ellenzéki politikus magatartásával és botrányaival.
Sehol sem nyertek közvélemeny kutatást.
2022. márc. 18. 11:51
A kérdező szavazást indított:
Igen van esély
Nincs esély
64 szavazat
1/60 anonim válasza:
Mééé gyúúúúúcsááááány jobbvóóót?????
2/60 anonim válasza:
Eddig se figyeltem a közvélemény-kutatásokra, ezután sem fogok. Már annyiszor félrevezettek, hogy semmi értelmét nem látom. Ha a kutatások alapján az ellenzék vezetne, az sem érdekelne. Szerintem van elég jelentős esély a kormányváltásra, aztán majd meglátjuk. Bárki is nyer, elég nehéz helyzetben lesz.
3/60 anonim válasza:
Sugallják,le is írtad a kulcsszót.De akkor is elmegyünk szavazni ha négykézláb kell másznunk hogy eljussunk a szavazóhelyiségig,ennyivel tartozunk az országnak,unokáinknak,az egész Magyarságnak.
4/60 anonim válasza:
Ki provokál mindig ezekkel a kérdésekkel?
A fideszesek!
5/60 anonim válasza:
Lakájmédia és az orbánhívők vergődése csak azt mutatja, hogy most van igazán esély.
6/60 anonim válasza:
Remélem is a fidesz szerint csökken, így lett az esélytelen Karácsony tarlós megalázó elverője :)
7/60 anonim válasza:
Nem kell, hogy győzzön az ellenzék, elég, ha a Fidesznek nem lesz 2/3, és akkor az ellenzéknek lesz végre szava, és a Fideszre borul a saját szaruk.
8/60 A kérdező kommentje:
Ellenzéki vagyok, nem fideszes.
2022. márc. 18. 11:58
9/60 felkelhetetle válasza:
Szerintem ebben a helyzetben az a párt veszít, amelyik megnyeri a választást.
10/60 anonim válasza:
8
"Ellenzéki vagyok, nem fideszes."
Akkor miért játszol szürke eminenciást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!