Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék népszerűsége...

Az ellenzék népszerűsége folyamatosan csőkken. Láttok még esélyt a győzelemre ellenzèkiek?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt sugalják hogy zuhan az ellenzék népszerűsége Mzp beszolásaival és a többi ellenzéki politikus magatartásával és botrányaival.

Sehol sem nyertek közvélemeny kutatást.

2022. márc. 18. 11:51
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
85%
Taplost is felmerték +20%kal....
2022. márc. 18. 12:00
 12/60 anonim ***** válasza:
90%
A Fidesz láthatóan nem iszik előre a medve bőrére, ezt a szokásukat érdemes lenne tőlük átvenniük a szavazóiknak is. Kedves kérdező, semmi sem lefutott még. Április 3-án este derül ki, hogy ki nyert, és az még mindig lehet az ellenzék is. Ha elég sok fideszes azt gondolja, hogy ez már egy biztos győzelem, ezért el sem megy szavazni (mint 2002-ben), akkor így is fog történni. Úgyhogy nincs lazsálás, menjen szépen mindenki szavazni, aztán majd meglátjuk, hogy ki nyer!
2022. márc. 18. 12:01
 13/60 anonim ***** válasza:
98%
Nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást. Karácsony Gergelyről is megjósolták, hogy veszíteni fog.
 14/60 anonim ***** válasza:
73%

Én látok esélyt.Sosem szabad lebecsülni az ellenfelet,ezt az egyesült csapatot pláne nem.

A Fideszre fogok szavazni,de simán el tudok képzelni ellenzéki győzelmet is.

15/60 anonim ***** válasza:
78%

7 és 9

"Nem kell, hogy győzzön az ellenzék, elég, ha a Fidesznek nem lesz 2/3, és akkor az ellenzéknek lesz végre szava, és a Fideszre borul a saját szaruk."

"Szerintem ebben a helyzetben az a párt veszít, amelyik megnyeri a választást."

Igazatok van! Szerintem a 2/3 már nem lesz meg, de vigye csak el a fidesz a balhét és tegye rendbe az 5 billiós hiányt!

2022. márc. 18. 12:02
 16/60 A kérdező kommentje:
10, erre kérdeztem rá hogy van-e esély mert ha mindenhol az ellenkezőlyét hallani elgondolkozik az ember.
2022. márc. 18. 12:02
 17/60 anonim ***** válasza:
85%

#13. "Nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást"

Így igaz. Noha szerintem hibás elgondolás az önkormányzatiból a mostanira következtetni, de valóban nem árt szem előtt tartani, és minden becslést óvatosan kezelni.

2022. márc. 18. 12:03
 18/60 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, én olyan ember vagyok, aki a legnagyobb ellenszélben csak azért is megpróbálom, amit akarok. Szóval nem tántorít el a szavazástól, meg az összefogásra szavazástól az, hogy mit mondogatnak innen-onnan, én döntöttem, ahhoz tartom magam, behúzom az X-et, ahova terveztem. Nem tippmixként kezelem a szavazást, nem csak akkor szavazok az általam támogatott jelöltre, ha biztos nyerést jósolnak neki. Pont azért szavazok arra, akire akarok, mert az is 1 szavazattal több, mint a semmi.
2022. márc. 18. 12:08
 19/60 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem lenne esély nem menne ez a sok hülye lejárató kampány és MZP sem kapott volna 5 percet a közmédiában, vagyis hát a Fidesz TV-ben...
2022. márc. 18. 12:10
 20/60 anonim ***** válasza:
82%

Mivel a közvéleménykutatások között elég nagy eltéések vannak, emiatt kijelenthető, hogy ezek közül jópár azt a célt szolgálja, hogy manipulálják a választókat.

Ahelyett, hogy hiteles tájékoztatást nyújtanának szándékosan félrevezetik az embereket.

Egy fideszes közvéleménykutatónak az az érdeke, hogy magas fidesz előnyt mutasson, ezzel elbizonytalanítsa az ellenzéki szavazókat.

Ez sajnos elég jól is működik.

A korrekt közvéleménykutatók ha vannak, akkor kisebb fidesz előnyt mutatnak.

Én nem bízom az ellenzéki győzelemben, de hátha csoda történik.

2022. márc. 18. 12:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!