Az ellenzék népszerűsége folyamatosan csőkken. Láttok még esélyt a győzelemre ellenzèkiek?
Mindenhol azt sugalják hogy zuhan az ellenzék népszerűsége Mzp beszolásaival és a többi ellenzéki politikus magatartásával és botrányaival.
Sehol sem nyertek közvélemeny kutatást.
Én látok esélyt.Sosem szabad lebecsülni az ellenfelet,ezt az egyesült csapatot pláne nem.
A Fideszre fogok szavazni,de simán el tudok képzelni ellenzéki győzelmet is.
7 és 9
"Nem kell, hogy győzzön az ellenzék, elég, ha a Fidesznek nem lesz 2/3, és akkor az ellenzéknek lesz végre szava, és a Fideszre borul a saját szaruk."
"Szerintem ebben a helyzetben az a párt veszít, amelyik megnyeri a választást."
Igazatok van! Szerintem a 2/3 már nem lesz meg, de vigye csak el a fidesz a balhét és tegye rendbe az 5 billiós hiányt!
#13. "Nem közvéleménykutatást kell nyerni, hanem választást"
Így igaz. Noha szerintem hibás elgondolás az önkormányzatiból a mostanira következtetni, de valóban nem árt szem előtt tartani, és minden becslést óvatosan kezelni.
Mivel a közvéleménykutatások között elég nagy eltéések vannak, emiatt kijelenthető, hogy ezek közül jópár azt a célt szolgálja, hogy manipulálják a választókat.
Ahelyett, hogy hiteles tájékoztatást nyújtanának szándékosan félrevezetik az embereket.
Egy fideszes közvéleménykutatónak az az érdeke, hogy magas fidesz előnyt mutasson, ezzel elbizonytalanítsa az ellenzéki szavazókat.
Ez sajnos elég jól is működik.
A korrekt közvéleménykutatók ha vannak, akkor kisebb fidesz előnyt mutatnak.
Én nem bízom az ellenzéki győzelemben, de hátha csoda történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!