Az ellenzék népszerűsége folyamatosan csőkken. Láttok még esélyt a győzelemre ellenzèkiek?
Mindenhol azt sugalják hogy zuhan az ellenzék népszerűsége Mzp beszolásaival és a többi ellenzéki politikus magatartásával és botrányaival.
Sehol sem nyertek közvélemeny kutatást.
#51 - vannak ellenzői és vannak támogatói.
A nép, "az Istenadta nép" érdeke, hogy ne értéktelenedjen el folyamatosan a munkaereje, a vagyona, a megtakarítása - hogy ne tudjanak ismeretlen(?) "urak" beavatkozni a nemzeti valuta árfolyamába!
A Bali országok - és még inkább Szlovnia, Szlovákia példája igazolja, hogy egy ilyen kis országnak igenis ez a jövő útja!
Pogátsa és Sebestyén nem azt mondhatták, hogy nem kell bevezetni az eurót, hanem azt, hogy most nem tudjuk bevezetni, mert gazdaságilag iszonyú messze vagyunk attól a gazdasági teljesítménytől, ami a bevezetés rengeteg feltétele közül az egyik. És ebben sajnos igazuk van, mert a magyar gazdaság "nagyszerűsége" csak PR alapon létezik! De ez pont a mielőbbi bevezetés legnyomósabb érve!
#52. "Pogátsa és Sebestyén nem azt mondhatták, hogy nem kell bevezetni az eurót, hanem azt, hogy most nem tudjuk bevezetni, mert gazdaságilag iszonyú messze vagyunk attól a gazdasági teljesítménytől, ami a bevezetés rengeteg feltétele közül az egyik. És ebben sajnos igazuk van, mert a magyar gazdaság "nagyszerűsége" csak PR alapon létezik! De ez pont a mielőbbi bevezetés legnyomósabb érve!"
Nem, qrvára nem ezt mondják, légy szíves hagyd abba a hazudozást és a félrevezető információk terjesztését!
Vess egy pillantást a cikkben az ábrára! Elég jól látszik, hogy akik bevezették az eurót, örülnek, ha csak stagnálnak (Spanyolország és Olaszország nincs az ábrán, de ez rájuk is épp ugyanúgy igaz), a többiek meg mennek szépen, töretlenül felfelé euró nélkül.
Nézd csak! Beelőztek minket a szlovákok a szoci kormány alatt, amikor nálunk erős volt a forint. Bevezették az eurót (annyiból jobban jártak, hogy a 2008-as válság kevésbé érintette érzékenyen őket, mint minket), erre visszaelőztük őket 2018-ban, gyenge forinttal. Míg náluk 1 euró = 1 euró. Nem gyanús, hogy kicsit bonyolultabbak a dolgok, mint amennyit felfogsz belőlük? Nincs ezzel semmi gond, de ha ezek után az euró bevezetését propagálod, akkor sajnos nem tudok másra gondolni, mint hogy:
- dilettáns vagy, vagy pedig
- gazember vagy.
Nem tudom, melyik a nagyobb gond, de akárhogy is: hagyd végre abba!
Nem Pogátsa és nem Sebestyén fogja bevezetni az eurót!
Én nem csodálom, hogy itt ész nélkül vergődsz, mert nem bírod elismerni, hogy Magyarország nem lenne képes az euró bevezetésére, mert olyan gyenge a gazsasági teljesítménye! Az illiberális víztorony kitalálta hogy nem kell euró, mert az árfolyam-nyereségeket kocc nélkül le lehet nyúlni!
Tehát: ha lehetne sem kellene - mondja ezt az illiberált-kipcsak...
Képtelen megvédeni a forintot; kussolt is, amikor 400-ra szaladt a forint...
Akkor sem hagyom abba ha felakasztod magad, mert az nem normális, hogy a magyar emberek munkabérbére és vagyona egyik napról a másikra 10%-ot inflálódik! Az nem az ország érdeke, hogy legyen egy olyan ütésfelület, amire nincs igazán nemzeti ráhatásunk! A forintot minden futóbolond kedve szerint rángathatja úgy külföldön, mint akár a Nemzeti Bankban...
Az a hülyítés, amit az euró ellen csináltok fidkányok, az már inkább hazaárulás mint gazdasági idiotizmus!
Ne erőlködj azzal, hogy rólam véleményt alkoss, mert elképesztően magasról lesz@rom - veled együtt!
#55 "elvtárs", kár vergődnöd, úgy sem lesz igazad a szemezgetéseddel.
Világot kellene látnod, kiszabadulni a kádárkockád-gyár-kocsma háromszögből, és megnézni mennyire "hanyatlik" a nyugat, meg a környező országok...
Még szerencse, hogy már fejlett a technika, így lehet euronk, dollárunk is, attól függetlenül, hogy az MSZMP, KISZ funkcionáriusokból álló komcsi kormányunk mit akar.
55 - Bár primitív vagy, mégis rád szánok egy hangyányi időt, hogy kiszabadítsalak abból a mély-sötét mocsárból, melybe - lehet hogy önhibádból, vagy a képességeid hiánya miatt - belesodródtál...Életemben nem sokszor hittem el Orbánnak egy szavát is, de egyszer megtettem - és erre jössz te, és szóról szóra megcáfolod a szellemi és ideológiai vezetőd "bölcsességeit"? Hát milyen ember vagy te?!
A francba, ugye? (olvasd el, nem biztos hogy használ, de hülyébb nem leszel tőle!)
'Oszt innentől beszélhet a te Pogácsád meg Sebestyén amit akar - mindegyik gyáva ahhoz, hogy szembe menjen a kenyéradójával! Nehogy azzal a nyomi szöveggel gyere, hogy amit Orbán mondott, azt nem most mondta! Most is ugyanaz a helyzet, int akkor, az akkori igazságokat le lehet tagadni (jó pénzért) csak vagy hülyének, vagy hazugnak néznek miatta!
És hogy megnyugtassalak: NEKEM van euróm, mert a jövedelmem meghatározó részét abban kapom, úgyhogy ÉN tudom miről beszélek - ellentétben veled!!!
#58. Öreg, ezt fejtettem ki neked a napokban egy másik kérdés alatt, ahol szintén ezzel a bulvárszarral hakniztál, mert mást sem olvastál, ne égesd már szénné magad! Elhiszem, hogy most nagyon morci vagy, amiért porig aláztalak mindössze egy portfoliós, meg egy Világbankos linkkel, mert így már sajnos csak annyi maradt neked, hogy bár nem tudod megindokolni, a gazdasági folyamatok ellene szólnak, de te mégis eurót akarsz, mert az a nyugati, ahhoz kötsz pozitív érzelmeket, tehát az a jó. Mert csak. Nem is értem, hogy a balos PogiZoli miért nem jön ide a gyakorira a retardált euróhíveket olvasni, akkor már biztos belátná ő is, hogy most azonnal euró kell, édes f@szom...de igazából tényleg mindegy. Euró egy jó ideig itt biztosan nem lesz, akkor sem, ha felakasztod magad. :) Szerencsére ebbe a hozzád hasonló elmebajnokoknak semmi beleszólásuk nincs.
Nézegesd szépen a fenti két linkemet, nem egy bonyolult történet, egyszer még te is megértheted. Aztán gyere vissza és mondd meg, hogy szerinted mi következik abból az ábrából, meg visszaelőztük-e a szlovákokat, vagy sem. :)) Tudom, most megint jön az érv nélküli személyeskedés, neked már csak ez maradt, meg remélhetőleg a menetrendszerű megsemmisülés áprilisban.
"És hogy megnyugtassalak: NEKEM van euróm, mert a jövedelmem meghatározó részét abban kapom, úgyhogy ÉN tudom miről beszélek - ellentétben veled!!!"
Hát persze, munkásőrnyuggerem, te csak a többiek forintja miatt aggódsz, hát persze. ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!