A liberálisok szerint egy férfi és egy kutya is családnak számít?
Az LMBTQ és "család az család" propaganda terjesztői mi alapján jelölik ki a család határait? Miért ne lehetne 2 férfi és 3 nő életközössége is család vagy egy nőé és egy macskáé?
Én amúgy elismerem, hogy ez a klasszikus élethosszig tartó monogám házasság intézménye valóban válságba került, hisz annyira sok a válás, hogy az emberek bizalma durván megingott a család tekintélyében. Ez nyilván jön a fogyasztói társadalomból is, de attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek.
20: nem kell véget vetnie, mert az aberrált, beteg világotokra itthon senki nem kíváncsi. Hiába tiktok, hiába internet, a gyereknek maj elmondják szépen otton a normális szülei, hogy melegnek lenni nem bűn, hülyének igen.
Azért szépen kiderül a hozzászólásodból, amit váltig próbáltok tagadni, hogy igenis a gyerkeken keresztül próbáljátok újabban megvalósítani a beteg propagandát. Ez itthon nem fog menni. De koppannotok kell még néhányszor úgy látom, hogy ez nyilvánvaló legyen.
"attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek."
Egyaltalan nem jo irany. A csalad az apa anya gyerekek.
Mert mas el van tevedve😀
2 no vagy ferfi attol h egyutt el meg nem lesznek csalad. De 2 hetero se... attol meg legyenek boldogok,de ne hivjak mar magukat annak amik valojaba nem ok 😆
Birom mikor megvaltoztatjak egy szo jelenteset amit evszazadokig ugyanarra hasznaltak,csak mert ok nehogymar ki legyenek hagyva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!