A liberálisok szerint egy férfi és egy kutya is családnak számít?
Az LMBTQ és "család az család" propaganda terjesztői mi alapján jelölik ki a család határait? Miért ne lehetne 2 férfi és 3 nő életközössége is család vagy egy nőé és egy macskáé?
Én amúgy elismerem, hogy ez a klasszikus élethosszig tartó monogám házasság intézménye valóban válságba került, hisz annyira sok a válás, hogy az emberek bizalma durván megingott a család tekintélyében. Ez nyilván jön a fogyasztói társadalomból is, de attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek.
Az megvan, hogy az angol "family" (család) szó a latin "famulus" vagyis "szolga" szóból ered?
Tehát ha szerinted nem oké a szavak értelmét megváltoztatni akkor rendben, de akkor a "család" a szolgák csoportját jelenti. Remélem így megfelel neked, hiszen ez az eredeti jelentése. ☺☺
Nem vagyok eltevedve.
En pl jelenleg egyedul nevelem a fiamat. De normalis, igazi csaladban majd akkor fogok elni ha ferjhez megyek. Anya apa gyerek = csalad.
En is nagyon szeretnek csaladban elni, de ha jelenleg nem ez a helyzet, akkor megbirkozok azzal h nem az van amit akarok, nem allok neki hisztizni hogy marpedig ez meg az a szo RAM is vonatkozzon mert EN vagyok a vilag kozepe es serti az onerzetemet 😂
Gyerekes nagyon amit nyomtok
Nyilvan nem idegen vagyok. Es igen tisztaban vagyok vele h neveloapa lesz. De sztem egy gyereknek foleg egy fiunak nagyon fontos a ferfi minta... es ferfival fogok egyutt elni nem novel vagy kutyaval😄
Es attol fuggetlenul h en igy elem az eletem nem akarom azt beallitani h ez igy jo vagy idealis, attol h nekem igy alakult, tisztaban vagyok vele h a "nuklearis" csaladkep a leg idealisabb. Ez van.🤷🏽♀️ nem ertem a melegek erre mert nem kepesek, mert kell eroszakosan nyomniuk h az o egyuttelesuk is ugyanolyan idealis egy gyereknek mikor nem az
Végtelenül szomorú, ha számodra a gyereked nem a családod...
"eroszakosan nyomniuk h az o egyuttelesuk is ugyanolyan idealis egy gyereknek"
Remélem azzal tisztában vagy, hogy a meleg párok NEM boldog, szerető családban élő gyerekeket akarnak elragadni a szüleiktől. A meleg párok ÖRÖKBEFOGADNI szeretnének, örökbefogadni pedig csak olyan gyereket lehet, akinek nincsenek szülei (ebbe beleértem azt is akinek élnek a szülei de nem tudják vagy akarják maguk nevelni és lemondanak róla), tehát intézetben, esetleg hivatásos nevelőkkel élnek. Ehelyett költözhetnének örökbefogadó szülőkhöz. Mégis hogy a fenébe ne lenne az jobb az intézetnél??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!