Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok szerint egy...

A liberálisok szerint egy férfi és egy kutya is családnak számít?

Figyelt kérdés

Az LMBTQ és "család az család" propaganda terjesztői mi alapján jelölik ki a család határait? Miért ne lehetne 2 férfi és 3 nő életközössége is család vagy egy nőé és egy macskáé?

Én amúgy elismerem, hogy ez a klasszikus élethosszig tartó monogám házasság intézménye valóban válságba került, hisz annyira sok a válás, hogy az emberek bizalma durván megingott a család tekintélyében. Ez nyilván jön a fogyasztói társadalomból is, de attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek.

2022. ápr. 5. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 harminezer oxigén ***** válasza:
61%

Annyira egy kétszínű dolog itt sokak részéről, hogy meg akarjàk mondani a melegeknek/transzneműeknek hogy milyen a "normàlis" meleg/transz.

Két kérdés: Azt miért nem akarjàtok definiàlni, hogy milyen a "normàlis" heteró? És miért nem kritizàljàtok, tàmadjàtok (akàr ezen a fórumon is) azokat akik "eltérnek" az àlltalatok definiàlt "normàtól"?

Üdv

Niki

2022. jún. 1. 06:36
 72/84 anonim ***** válasza:
63%
70.: Kelet se jobb, csak az pluszban még élhetetlen is.
2022. jún. 1. 08:34
 73/84 anonim ***** válasza:

Kedves Niki, en a heterokrol is szoktam velemenyt irni, hogy szerintem naluk mi az idealis, ha gondolod leirom.

Kedves utolso, koszonom szepen en egyenlore elek, es legalabb nem mindenhol azt latom hogy ugy ugralnak a fiatalok egyik nembol a masikba mint kismadar az agon. Koszi, nem kell a fejlett nyugatod 😂

2022. jún. 1. 22:25
 74/84 anonim ***** válasza:
76%
73: nyugaton sincs ilyen, csak a fidesz riogatja ezzel az arra fogékony agymosott tömegeket. Sajnos meg is lett az eredménye.
2022. jún. 1. 22:28
 75/84 anonim ***** válasza:

73.: Nem birtoklom a nyugatot, úgy semmilyen nyugatom nincs, se fejlett, se elmaradott, köszi! Mind a keletet, mind a nyugatot kritizáltam rendszeresen, de míg nyugaton kritizálhatsz legalább, addig keleten be is börtönözhetnek érte. Magyarország meg hibrid a kettő közt.

Olyan meg nincs, hogy valaki kismadárként ugráljon egyik nemből a másikba, komoly orvosi konzultációk és szakvélemények előzik meg, nem kell ide a propaganda. A testével viszont bárki azt csinál, amit akar.

2022. jún. 1. 23:00
 76/84 anonim ***** válasza:
Kicsit kezdtél értelmesebb vitapartnerré válni két pipás, de pillanatok alatt visszazuhantál.
2022. jún. 1. 23:01
 77/84 harminezer oxigén ***** válasza:
61%

Elég csak itt a gyk-n végig nézned. A melegekkel, transzokkal kapocsolatos kérdések legalàbb 70%-a provokatív, tàmadó, gyalàzkodó. Ha beírod a keresőbe hogy "heteró" a talàlatok egy jó része szintén a melegekről szól és elég sok szintén az lmbtq elleni provokàcióba fordul àt. Egy olyan kérdést nem talàltam ami mondjuk a heteró "normalitàst" feszegetné, ha van ilyen linkeld légzszíves, ha van is ilyen arànyaiban össze sem lehet hasonlítani a kettőt. Szóval szépítheted a dolgokat, de elég csak itt hasznàlnod a keresőt és màris kibújik a szög a zsákból.

Niki

2022. jún. 3. 06:09
 78/84 anonim ***** válasza:

De, nyugaton sajnos ez van, a fidesztol nem tajekozodok igazan, viszont a kozossegi mediat hasznalom es latom milyen tartalmakat tesznek ki a nyugati fiatalok.

Itthon meg senkit nem bortonoznek be azert mert idiota velemenye van😂

Kicsit dramaian fogod fel

Es az szerinted nem egyik nembol a masikba ugralas hogy valaki kitalalja hogy "genderfluid" es egyiknap nokent kell ot emliteni masik nap ferfikent?😀 ebben tenyleg semmi kivetnivalot nem latsz?

En elismerem hogy van par ember aki szeretne magat atmuttetni, es ezt se tartom normalisnak, de oke csinaljak

De az hogy ez a gender orulet a fiataloknal ekkora divat lett, kb mint 2010 korul az emo, meg a vagdosas, azt eleg aggasztonak talalom

Mentalisan ep ember nem gyuloli annyira a testet hogy a legalapvetobb dolgot (a nemet) meg akarja valtoztatni

Az meg hogy azt terjesztik a fiatalok koreben hogy ez csak ugy bemondasra mukodik, egyenesen nevetseges.

Niki, a melegeket egyik valaszomban sem bantottam, es elhiszem hogy sok kerdesnel olyan valaszok vannak amiken megbantodik egy meleg (jogosan!).

2022. jún. 4. 13:40
 79/84 harminezer oxigén ***** válasza:
65%

Ezek szerint, azt gondolod hogy nem bántó az egy melegnek, vagy egy meleg párnak, ha bele akarsz szólni az életébe?

Konkrétan azt meg akarod nekik határozni hogy miként tekintsenek magukra: #27,#29 -es válaszaid, pusztán csak azért mert te nem tekintesz a saját magad és gyermeked kapcsolatára családként (#33), meg akarod tiltani másnak is hogy családként tekintsenek magukra. A saját értékrendedet akarod másokra is rá erőltetni. A #36-osban szinte azt mondod hogy egy meleg/leszbikus pár alkalmatlan lenne a gyereknevelésre. A #47-esbenszerinted szó szerint "Evolucios szempontbol egy zsakutca" melegnek lenni, szerinted ez mi ha nem bántó. A #62-esben szerinted aki liberális az nem kapott elég szeretetet. (tényleg nem vagy bántó) A #65-osben meg te elfogadod a melegeket, de a "helyükön kezeled" őket (mi ez a hely szerinted, ha szabad megkérdezni) és megmondanád hogy hogyan kell(ene) viselkedniük.

Ha te mindezeket nem érzed bántónak akkor, felesleges ezen vitatkozni. Tudod, nem csak trágár, ocsmány módon lehet másokat megbántani.

Niki

2022. jún. 6. 19:05
 80/84 anonim ***** válasza:

Figyelj, nem kotelezo mindenkinek ugyanugy gondolkozni mint nektek.

Te magad is megmondtad hogy nem tragar es ocsmany stilusbam fogalmazok. Akkor meg?

Es csaladomkent tekintek a gyerekemre, mivel csaladTAG, es a legfontosabb szemely az eletemben, de attol meg a csalad mint fogalom szamomra (es az elmult par ezer evben mindenki mas szamara) = apa, anya, gyerekek. Attol hogy szerintem egy idealis csalad az amikor 2 ellentetes nemu ember osszehazasodik es gyerekeket nevel, nem azt jelenti hogy semmibe veszem a gyerekem csak mert nincs apja. Csak tisztaban vagyok vele, hogy nem ez a szituacio az idealis es normalis.

De latom te mindent sertesnek veszel ami egy kicsit is a modern "fogadjunk el mindent" divat ellen szol...

2022. jún. 7. 07:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!