A liberálisok szerint egy férfi és egy kutya is családnak számít?
Az LMBTQ és "család az család" propaganda terjesztői mi alapján jelölik ki a család határait? Miért ne lehetne 2 férfi és 3 nő életközössége is család vagy egy nőé és egy macskáé?
Én amúgy elismerem, hogy ez a klasszikus élethosszig tartó monogám házasság intézménye valóban válságba került, hisz annyira sok a válás, hogy az emberek bizalma durván megingott a család tekintélyében. Ez nyilván jön a fogyasztói társadalomból is, de attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek.
De csaladtag a gyerekem, ezt nemtudom honnan vettetek😀
De az egyedul nevelo szulot egeszen eddig csonka csaladnak hivtak
Senki ne mondja mar nekem hogy egyenerteku egy apa+anya csaladdal mert nem az
Es olyat se mondtam hogy az intezetben jobb a gyereknek mint a melegeknel
De attol hogy vannak rosszabb opciok (bantalmazas) meg se az egyedulallo, se a meleg szulok nem idealisak, es nem kozelitenek meg egy normalis apabol es normalis anyabol allo csaladot semmilyen formaban.
Továbbra is értelmetlen összehasonlítani a heteró párokkal. A melegek N-E-M boldog heteró párok gyerekét vennék el. Semmi értelme egymáshoz viszonyítgatni.
Inkább lásson két női, vagy két férfi mintát a gyerek, mint egyet se az intézetbe.
Sőt, ha valaki megkérdezett volna anno gyerekként, hogy átköltöznék-e egy azonosnemű párhoz, akkor hezitálas nélkül igent mondok, mert a saját hetero, vérszerinti szüleim közül az egyik alkesz volt, a másik meg manipulatív és előfordult a verbális és ritkán fizikai bántalmazás is. Csak nyilván ezekbe nem lép közbe a csodálatos gyerekvédelem, mert kb addig nincs semmi, amíg vér nem folyik minimum. De persze, védjük a gyerekeket a nemlétező problémáktól, mint például nemváltás népszerűsítése, az meg le van szrva, hogy a családon belüli bármilyen bántalmazással nem lehet mitkezdeni, sőt, azt is szrjuk telibe, hogy a 16 a tankötelezettség korhatára című dologgal vissza tud élni a szülő.
46: nem, te se lattal, mondon hogy sok heteronal sincs manapsag 😀 a tobbire nem reagalok mert hiaba irok le valamit, csak egyet fujtok 😂 habzik a szatok mert le mertem irni hogy az a normalis es a termeszetes ha egy ferfi es egy no nevel gyerekeket😀
Ha ugyanolyan normalis lenne a meleg csalad akkor tudnanak sajat gyereket csinalni. Evolucios szempontbol egy zsakutca
Mar bocsi
Milyen habzó száj? Egyszerűen nem úgy gondolom, mint te, ez neked habzó száj? 🤔🤣
Amúgy mi a baj azzal, ha egy férfi introvertált és szeret olvasni, egy nő meg kedveli a kemény fizikai munkát?
A melegek pedig tudnak saját gyereket csinálni, mert a meleg nem nemzőképtelennel / meddővel egyenlő. Ellenben nagyon sok heteró viszont ténylegesen nem tud gyereket csinálni.
Nem habzik a szám, marha jókat röhögcsélek a hülyeségeken amiket itt összehordasz, feldobja az unalmas perceket, imádlak. :D
Amúgy egy meleg pár esetén miért ne lehetne nagynéni / nagymama / unokatesó / közeli barát stb. mintának a másik nemből? Vagy szerinted ha van egy két férfiból álló pár akkor ők soha többé a közelébe se mennek a nőknek? :D
Tudod mi a normális és természetes? Ha a gyerek szerető, támogató közegben nőhet fel.
Mese habbal amit osszehordtok 😂
Hala az Istennek, meg mindig a konzervativ "elmaradott" embereknek szuletik tobb gyereke, azok akik megeszik az lmbt dumat pedig sokszor "gyermekmentesek",vagy max 1-2 gyereket vallalnak, igy par evtizeden belul kihal a gondolkodasotok
Milyen erdekes amugy hogy altalaban akik igy gondolkoznak mint ti, azok erzik osztonosen hogy jobb ha nem adjak tovabb ezt a gondolkozast🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!