Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok szerint egy...

A liberálisok szerint egy férfi és egy kutya is családnak számít?

Figyelt kérdés

Az LMBTQ és "család az család" propaganda terjesztői mi alapján jelölik ki a család határait? Miért ne lehetne 2 férfi és 3 nő életközössége is család vagy egy nőé és egy macskáé?

Én amúgy elismerem, hogy ez a klasszikus élethosszig tartó monogám házasság intézménye valóban válságba került, hisz annyira sok a válás, hogy az emberek bizalma durván megingott a család tekintélyében. Ez nyilván jön a fogyasztói társadalomból is, de attól még nem tudom ez jó irány, hogy mindenféle új családmodellt támogassunk, semmi bizonyíték nincs rá, hogy ezek jobban működnek.

2022. ápr. 5. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/84 anonim ***** válasza:
92%
Egy biztos, akinek van házikedvence (kutya/macska) az családtagnak tekinti azt, lmbtq ide vagy oda.
2022. ápr. 5. 10:35
 2/84 anonim ***** válasza:
78%
Igen, nálunk a kutyánk családtagnak számít. És nem te, vagy a csúti fogja eldönteni, hogy én mit tekinthetek annak.
2022. ápr. 5. 10:38
 3/84 anonim ***** válasza:
96%
Előbb el kell dönteni, hogy családtagként vagy barátként kezelik a kutyát.
2022. ápr. 5. 10:39
 4/84 anonim ***** válasza:
84%
Ahhoz, hogy egy háziállatot családtagnak tekints, nem kell liberálisnak lenni, csak szimplán érző embernek. Persze tudom, hogy a konzervatív, álkeresztény fideszesek között kevés ilyen van.
2022. ápr. 5. 10:40
 5/84 anonim ***** válasza:
26%

Minden annak számít, ha az egyén attól érzi jól magát.

Ha egy autóba vagy szerelmes, akkor az is egy külön szexualitás, összeházasodhatsz vele és lehetnek kisautóitok. Sokak szerint egy ember is lehet család, lényegében bármi lehet bármi, csak nehogy valakinek sérüljön az érzékenysége.

(Amúgy ennek a világnak lett április 3-al vége, helyesen.)

2022. ápr. 5. 10:40
 6/84 anonim ***** válasza:
90%

Hát vége biztosan nem.

2022. ápr. 5. 10:43
 7/84 anonim ***** válasza:
89%

Ez maximum állatvédelmi kérdés, ha nagyon bele akarunk magyarázni bármit is. Ennek semmi köze az Lmbtq-hoz.

Amúgy meg attól, hogy valakit családtagnak tekint az ember, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy szexel is vele. A saját nagymamájával speciel nem fekszik le az ember, a párjával pedig igen. Pedig mind a kettő családtag.

2022. ápr. 5. 10:49
 8/84 anonim ***** válasza:
65%

Ez az egész egy nagy marhaság. Nincs olyan veszedelem ma magyar honban, amiről pl. elvileg népszavazni kellett.

Ezzel az erővel olyan kérdés is lehetett volna, hogy

Egyetért-e azzal, hogy azt a gyereket, aki nem aludja végig a csendes pihenőt, dobják a cápák közé?

2022. ápr. 5. 10:56
 9/84 anonim ***** válasza:
39%
Már a kérdés is sértően kutyafób és állatfil-fób. ilyet felvilágosult társadalomban fel sem lehetne tenni, mert letilt a fészbuk. most belegázoltál a safe-space-embe.
2022. ápr. 5. 10:58
 10/84 anonim ***** válasza:
38%
Én meg a blöki csak barátok vagyunk. Régebben kísérletezős időszakomban volt egy kis ez-az, de annak már vége.
2022. ápr. 5. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!