Ha a Fidesz nyer mi lesz a melegekkel?
"kapcsolj be híradót és nézd meg hány családon belüli erőszak végződik halállal, sok...."
Senki se állította, hogy te írtad.
Az a lényeg, hogy "olyanokat írni" nincs értelme, ami csak ilyen általános nagy igazságokról szól, hogy "a családon belüli erőszak sokszor halállal végződik". Igen, tudjuk. Nagyon szomorú, hogy így van. De mi köze ehhez a Fidesznek? Minden egyes esetet egy párt dolga lenne megakadályozni?
Tett a családon belüli erőszakért pl. azzal, hogy bevezette a hittant, az erkölcstant. Nyilván nem egyik napról a másikra, de lesz hatása: egyre többen fognak egyre több mindenen egyre komolyabban elgondolkodni. Ezzel pl. mi a baj? Nyilván nem old meg minden problémát egyik napról a másikra, az igaz. De nem hinném, hogy bármivel meg lehetne oldani. A (nép)nevelés hosszadalmas dolog.
Tudod mit segít egy pap vagy hitoktató? Semmit...
Mikor én kisgyermek voltam, volt a három bátyám mellett, egy idősebb tinilány aki rám vigyázott időközönként, és rólam írta házi dolgozatát, aztán mivel körbe épített panelben laktunk, az egyház közösségünk akkori idős papja arra járt és azt mondta anyám füle hallattára, hogy hallom Natikám nem jársz templomba, na majd jól nagy K*urva lesz belőled...
Meg aztán tudnék beszélni arról, hogy hány egyházon belüli kiskorúakkal szembeni molesztálást tusolt el a katolikus egyház mind Lengyelországban és mind Magyarországban...
A népnevelést semmiképpen se bíznám rá hitoktatókra.
A másik esetem az, hogy jár abba templomba egy anyámmal egykorú nő, neki a férje nem rég hunyt el és a második papunk az egyház közösségben mindig bíztatta az alkoholista és verbálisan bántalmazó férjével szemben ezt a nőt, mikor meg az egyház közösség 3. papjához fordult volna segítségért, akkor meg ő csak annyit válaszolt miután elmondta neki a dolgot, hogy nekem ehhez mi közöm?
"A népnevelést semmiképpen se bíznám rá hitoktatókra."
Etika címszó alatt fut az, amit nem hitoktatók tanítanak.
Ez egy elég primitív hozzáállás hogy aki nem ért egyet veled az rögtön a kormányzati manipuláció miatt gondolkozik így vagy úgy. Ki kell ábrándítsalak a kettő sajnos nem zárja ki egymást. Igen, tudjuk hogy úszít a fidesz, igen tudjuk, hogy ezzel akar választást nyerni és mintegy gumicsontot bedobva megpróbálja elterelni a témát ebbe a kultúrharcos irányba, ugyanakkor az is igaz hogy ez egy trend amit nem kell tétlenül nézni, én is örülnék egy olyan kormánynak ami ezt csendben feltűnés mentesen teszi de ilyen nincsen. Viszont jelenleg az van hogy a NER ben ti pontosan azt a nótát fújjátok azt a szerepet játszátok ami előre meg van írva nektek így lehetetlenítitek el a fidesz leváltását.
Ők a trollface ti pedig a mártír face. És minden alkalommal felültök a provokálásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!