Baloldali, liberális beállítottságúak közül mennyi olyan van aki az orosz és ukrán konfliktusban az Oroszokat támogatja inkább?

Aki ebben a kérdéseben az oroszokat támogatja, azok kizárólag a hazaáruló lelkületű, neokommunista fideszesek. 10 éve jár Orbán a volt KGB tiszhez kiárulni a hazát, keresztbe tenni az EU-nak.
Ahogy Magyar Péter is mondta, a kommunista nem vész el, csak átalakul.

Nézd meg az Ukránok utálnak minket. Verik a magyarokat, nem engedik magyarul beszélni, írtják az orosz kisebbséget fegyverrel lásd AZOB. Namost erre jött, hogy NATO támaszpontot akartak rakétákkal építeni. Fordítva az USA megfenyegette a világot atomháborúval.
Kik nekünk az ukránok ? Csak ártottak nekünk. Gyűlölnek minket. Mi jó nekünk magyaroknak? A Béke. Fegyverszállítás leállítása Isten áldása👍

Attól függ milyen liberálist kérdezel. Egy egyszerű nemzeti liberális nagyobb eséllyel fogja az igazság vagy Oroszország oldalát. De egy örült radikális libsi kevésbé mert nekik a fejükbe már azt is beültetik, hogy Oroszország rossz, diktatórikus, agresszív, a hanyatló muszlim Európai országok meg jaj de jók…
Viszont kérdező azt megerősítem, hogy Orbán is van olyan hazaáruló, hogy bármivel tönkreteszi még jobban az országot amivel csak tudja. Orbán még a balatont is odaadná Ausztriának ha lehetne.

Én hasonló vagyok. Elítélem a háborút, Putyin egyértelműen agresszor a szememben, mondhatunk száz dolgot, akkor is Ő indította meg a háborút, de nyomokban meg tudom érteni. Bár leginkább egyik fél pártján sem állok. Mind a két oldal megérthető. Putyin számomra kb a "kedvenc" politikusom, ha lehet így mondani. Egy vérprofi. A többi politikusok mellette olyanok, mintha óvodások lennének. De ugyanakkor Zelenszkij is szimpatikus számomra.
Trump, Orbán meg ezek bohócok.
U.i.: A kedvenc kedvenc politikusom Gorbacsov.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!