Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldali, liberális beállítot...

Baloldali, liberális beállítottságúak közül mennyi olyan van aki az orosz és ukrán konfliktusban az Oroszokat támogatja inkább?

Figyelt kérdés
Nekem egy ilyen ismerősöm azt mondta, hogy alapvetően elítéli a háborút és azt is, hogy Putyin kezdeményezett. De azt is, hogyha már ez megtörtént mégis több dologban az Oroszokkal ért egyet, azért mert az Ukránokat meg nácinak tartja. Mert látta, hogy néhány magyarul vagy oroszul beszélő egyénnel mit csináltak egyes ukránok. És sajnos az oroszok úgyis elfognak tőlük venni területet. De azt mondta, hogy abban az esetben ez nem rossz ha tényleg mi is megkapnánk a Kárpátokat. De ez mindkettőnk szerint egy kamu, Viktor mivel egy hazaáruló, ló- tetű ezért még képes is lenne visszautasítani. De Putyin sem fogja felajánlani sem, hiába mondja ezt a propaganda.

ma 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
629
ma 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Aki ebben a kérdéseben az oroszokat támogatja, azok kizárólag a hazaáruló lelkületű, neokommunista fideszesek. 10 éve jár Orbán a volt KGB tiszhez kiárulni a hazát, keresztbe tenni az EU-nak.

Ahogy Magyar Péter is mondta, a kommunista nem vész el, csak átalakul.

ma 13:22
 3/11 anonim ***** válasza:
22%
Legjobb lenne a béke. Mielőbb le kellene állítani a fegyverszállítmányokat. Krdezd meg magadtól : magyar emberként mi lenne jobb neked?
ma 13:22
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
#3 Magyar emberként az lenne jobb nekem, hogy nem lenne közös határvonalunk Oroszországgal. Márpedig az a béke, amit ti akartok az pontosan ebbe az irányba visz.
ma 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:
11%

Nézd meg az Ukránok utálnak minket. Verik a magyarokat, nem engedik magyarul beszélni, írtják az orosz kisebbséget fegyverrel lásd AZOB. Namost erre jött, hogy NATO támaszpontot akartak rakétákkal építeni. Fordítva az USA megfenyegette a világot atomháborúval.

Kik nekünk az ukránok ? Csak ártottak nekünk. Gyűlölnek minket. Mi jó nekünk magyaroknak? A Béke. Fegyverszállítás leállítása Isten áldása👍

ma 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Minden normális ember az oroszokat támogatja és velük ért egyet. Ez nem függvénye annak, hogy mennyire liberális.
ma 13:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség. Nem csak Fideszesek meg Mi Hazánkosok meg jobboldaliak támogathatják az Oroszokat. Gondolkozz még mielőtt hülyeségeket írsz, attól még, hogy valaki ellenzéki vagy baloldali. Még az Orosz, Ukrán kérdésben lehet más állás pontja ha tud az ember gondolkodni és megnézi azért azt is, hogy az Ukránok milyenek is valójában, mármint a kormányuk.
ma 13:37
 8/11 The_real_Marxist ***** válasza:
29%

Attól függ milyen liberálist kérdezel. Egy egyszerű nemzeti liberális nagyobb eséllyel fogja az igazság vagy Oroszország oldalát. De egy örült radikális libsi kevésbé mert nekik a fejükbe már azt is beültetik, hogy Oroszország rossz, diktatórikus, agresszív, a hanyatló muszlim Európai országok meg jaj de jók…

Viszont kérdező azt megerősítem, hogy Orbán is van olyan hazaáruló, hogy bármivel tönkreteszi még jobban az országot amivel csak tudja. Orbán még a balatont is odaadná Ausztriának ha lehetne.

ma 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#6: Ez marhaság. Nemrég voltam Ungváron, kedvesen fogadott mindenki, pedig mondtuk, hogy magyarok vagyunk. Egyik még tudott is néhány szót magyarul, próbált vele kedveskedni. A nyelvtörvényt pedig már rég visszavonták. Kárpátaljai magyar ismerősöm is határozottan cáfolta, hogy olyan lenne a helyzet, mint amit a kormánysajtó leír. Szóval ennyit a kamu propagandáról. Szégyen, hogy ezt ennyien beveszik anélkül, hogy megbizonyosodnának róla.
ma 13:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Én hasonló vagyok. Elítélem a háborút, Putyin egyértelműen agresszor a szememben, mondhatunk száz dolgot, akkor is Ő indította meg a háborút, de nyomokban meg tudom érteni. Bár leginkább egyik fél pártján sem állok. Mind a két oldal megérthető. Putyin számomra kb a "kedvenc" politikusom, ha lehet így mondani. Egy vérprofi. A többi politikusok mellette olyanok, mintha óvodások lennének. De ugyanakkor Zelenszkij is szimpatikus számomra.

Trump, Orbán meg ezek bohócok.

U.i.: A kedvenc kedvenc politikusom Gorbacsov.

ma 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!