Meleg vagyok, viszont nem bírom az LMBT-t és szeretem Istent és a hazám. Akkor én most kire szavazzak?
Nem bírom az LMBT-t, mint ahogy a nyugatról bejött és átvett baromságokat sem, mint pl. a Halloween. Szerintem az egyenlőtlenség minimális a melegek és heterók között, és egyáltalán nem vagy csak alig szenvedek hátrányt emiatt bárhol - főleg, mert nem kezelem az életemben központi helyen, és nem tudják rólam, mert semmi közük hozzá. A Pride-os magamutogatás taszít, és infantilis, felesleges dolognak tartom, ami nem növeli, hanem kontraproduktív módon csökkenti az elfogadást. A családról alkotott képük messze ellentétes az én felfogásommal és az sem tetszik, hogy bárkiből bármilyen nemű, fajú, bolygójú lényt akarnak csinálni.
Fontosnak tartom a tradíciókat, nagyapám, aki elmondta nekem egyszer, hogy biszex volt megjárta a háborút és nagyon büszke vagyok rá, mellette pedig Magyarországra ls a történelmünkre.
Szóval azon gondolkodtam, hogy bár nem köt már le a politika annyira mint régen, hogy ki képviselne engem?
A Mihazánk áll a felfogásomhoz a legközelebb, viszont elmondták nem egyszer, hogy a melegeket piszkos, gusztustalan és beteg embereknek tartják. Az ellenzék kizárva, mert a politikájuk mindent inkább részesít előnyben (pénzt, egyént), mint a hazát. A szegényeket, valóban részorulókat csak szavakban képviselik. Ez utóbbi ugyanúgy elmondható a Fideszről (hajléktalantörvény), mert bár rájuk tudnék leginkább szavazni, mivel azt gondolom, hogy a homofóbtörvény csak politikai húzás volt és nnem gondolják komolyan, mégiscsak egy elitista pártról beszélünk, aminek a legfőbb tényleges programja a lopás.
Szeirntetek akkor ki maradt nekem? Ismeretlen pártot is mondhattok.
Senki nem fogja tudni, hacsak be nem tudod szerezni személyesen Toroczkaitól.
Iszonyatos botrány lett belőle, azonnali tiltással ÉS KIZÁRÁSSAL jár mindenhol.
Facebook, TikTok, Youtube, stb.
Senki nem kockáztatja meg a fióktörlést, sehol.
Mert azzal jár a megosztása.
Nincs semmi ertelme amit irsz. Azert nem tamogatod a jobbikot, mert megszavaztak azt a torvenyt, amit a fidesz talalt ki, de nincs gondod a fideszre szavazassal?!
#84-nek:
Én értem #79-et.
Nem a meleg-törvényről beszélt, hanem annak kapcsán a Jobbik képmutatásáról.
És azt mondom, igaza van.
Abban viszont nincs, hogy emiatt szavaz a fideszre. Hosszú lenne felsorolni a fidesz képmutatásait, tehát a mérlegnek ebből a szempontból mégiscsak a Jobbik felé kellene billennie!
Ilyen az, amikor egy troll téma önálló életet kezd. XD
Nehéz lelőni.
megneztem a kepmutatas ertelemzo szotari jelenteset, de csak annyi allt ott, hogy Fidesz... :)
#82, #83 Nem egy videót osztottam már meg itt, amiért máshol azonnal tiltanának, pl. ürességtől kongó covid-osztályokról vagy covidos haldoklókat játszó színészekről. Nem történt semmi azon kívül, hogy azt a hozzászólásomat törölték. Szóval ha létezne ilyen videó, és meg is találtad volna, nyugodtan megoszthatnád.
Egyébként a toroczkai.info-n tök üres a videók menüpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!