Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatja-e Ön, hogy kiskorú...

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezelésekről előadást tartsanak?

Figyelt kérdés
(az eredeti kérdés nem így hangzik, de én erre vagyok kíváncsi)

2021. dec. 6. 12:12
 81/92 anonim ***** válasza:
100%
80-as, én ismerek olyan idősebb meleg urat, jó barátom, hogy volt neki 1 házassága nővel, majd még a második gyermek születése előtt, elkezdett pasizni, aztán elváltak a nejétől, igaz korabeli ingatlan spekuláció miatt...mivel így több házuk lett, meg van a kapcsolata a nejével, gyerekeivel, sőt unokáival is.
2021. dec. 14. 15:13
 82/92 anonim ***** válasza:
3%

Igen én ismerek hasonlót. Egyik ismerősöm 40 körül(addig szoknyapecérként) kitalálta hogy ő mostantól a csávókat szereti. Na hát kiválóan bizonyítja hogy ez nem veleszületett tulajdonság.

2021. dec. 15. 11:38
 83/92 anonim ***** válasza:
88%
82-es te ismerted a körülményeit ennek a szoknyapecérnek? Mert az én idősebb ismerősöm azt mondta, hogy mindig is meleg volt, csak nem merte magának bevallani... aztán végül is elszakadt az a bizonyos cérna és onnantól kezdve pasizott... azért ne feledjük, hogy 20 évvel ezelőtt ez nehezebb téma volt,
2021. dec. 15. 12:06
 84/92 anonim ***** válasza:
0%

,,Mert az én idősebb ismerősöm azt mondta, hogy mindig is meleg volt, csak nem merte magának bevallani..."

Hát ez több mint vicces. Ha el lehet nyomni az ember szexuális orientációját addig a pontig hogy családja lesz, akkor nincs ezen mit elfogadni mert ezek szerint döntés kérdése.

Bocs de én heteróként nem tudom elképzelni hogy elnyomjam a vágyaimat és férfiakkal keféljek. Magyarán ezeknek a nagyrésze igazából biszex.

2021. dec. 15. 12:35
 85/92 anonim ***** válasza:
87%
Te is dönthettél volna, hogy meleg leszel nem? Egyébként neked döntési folyamat volt kedves utolsó, hogy heteró legyél?
2021. dec. 15. 12:49
 86/92 Fero89 ***** válasza:
91%

A kognitív disszonancia ilyen szép példáját ritkán látni, hogy valaki két mondaton belül állapítsa meg hogy a szexualitás döntés kérdése, majd jelentse ki hogy heteroként ő képtelen lenne férfiakkal csinálni.

Hogy kivel szexelsz az valóban döntés kérdése, de hogy kihez vonzódsz az viszont nem, és egy valamirevaló társadalom nem várná el a tagjaitól hogy olyanokkal szexeljenek akikhez nem vonzódnak.

2021. dec. 15. 13:08
 87/92 anonim ***** válasza:
0%

Mivel én nem vagyok hajlamos így nem, csak ti egy 20%os hajlamosító tényezőt kötelezőnek vesztek, holott a homokos nagyrésze szimpla biszex akinek anális fixációja van. Magyarán lehetne ő heteró is ha akarna, erről szól a kinsey skála.

,,Hogy kivel szexelsz az valóban döntés kérdése, de hogy kihez vonzódsz az viszont nem"

Hát pedig egy férfinak anélkül nincs szex, ugyanis fel se áll.

Mellesleg ez nem is igaz.

A börtönben is csinálják, pedig ahhoz is fel kell hogy álljon.

Arra meg még mindig nem tudtok semmit se mondani hogy lehetetett az ókorban divat bizonyos helyeken ha ez veleszületettség.

2021. dec. 19. 14:40
 88/92 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon messzire mész utolsó... itt kezdődik a nemi erőszaknak megkérdőjelezése is...
2021. dec. 19. 15:56
 89/92 Fero89 ***** válasza:
87%

#87 Esetleg valami forrást tudnál mellékelni ami megerősíti, hogy a melegek nagy része csak biszex anális fixációval?

"Hát pedig egy férfinak anélkül nincs szex, ugyanis fel se áll.

Mellesleg ez nem is igaz.

A börtönben is csinálják, pedig ahhoz is fel kell hogy álljon.

Arra meg még mindig nem tudtok semmit se mondani hogy lehetetett az ókorban divat bizonyos helyeken ha ez veleszületettség."

Ezekre a válasz az a mondat amikre válasznak szántad őket. Hogy kivel szexelsz az döntés kérdése, de hogy kihez vonzódsz az nem.

Nem tudom te milyen férfiak közt szocializálódtál, de nekem tinédzserként az is elég volt ha megfelelő irányból fúj a szél, és már állt is mint a cövek. A valódi vonzalom és az erekció nem ugyanaz.

Igen a börtönben is csinálják, de ezeket nem gyakran nevezik 'börtönpárkapcsolatoknak', az erősek kiélik nemi vágyaikat a gyengébbeken. Nem hiszem hogy ezt kéne mintának tekinteni a kinti társadalom bármely szegletére.

Megismétlem, egy valamirevaló társadalom nem várná el a tagjaitól hogy olyanokkal szexeljenek akikhez nem vonzódnak, még ha fizikailag képesek lennének is rá.

2021. dec. 20. 08:20
 90/92 anonim ***** válasza:
0%

,,Nagyon messzire mész utolsó... itt kezdődik a nemi erőszaknak megkérdőjelezése is..."

Szóval aki téged megerőszakol az is nemierőszak áldozata, értem😂😂

,,Ezekre a válasz az a mondat amikre válasznak szántad őket. Hogy kivel szexelsz az döntés kérdése, de hogy kihez vonzódsz az nem."

Férfiak esetében szex nincs vonzalom nélkül.

,,Ezekre a válasz az a mondat amikre válasznak szántad őket. Hogy kivel szexelsz az döntés kérdése, de hogy kihez vonzódsz az nem."

Nem tudom hogy te hány éves vagy de ez egy felnőtt embernél nem normális.

Ha meg igen akkor meg létezik egyáltalán homoszexualitás vagy ez simán csak szexmánia?

,,Nem hiszem hogy ezt kéne mintának tekinteni a kinti társadalom bármely szegletére."

Pedig bizony ugyanaz a motiváció sok esetben, a punci hiánya. Márpedig 15 évesen amikor az ember szexuálisan hiperaktív, simán belemegy dolgokba, aztán azt hiszi hogy ő homoszexuális. Ráadásul még egyszer mondom: kinsey skála. Sokkal több homoerotikus hajlamokkal rendelkező ember van mint aki eszerint él. Miért baj az ha ez el van nyomva?

,,Megismétlem, egy valamirevaló társadalom nem várná el a tagjaitól hogy olyanokkal szexeljenek akikhez nem vonzódnak, még ha fizikailag képesek lennének is rá."

Persze cselekedjünk az ösztöneink szerint, hiszen az a valamire való dolog.

2021. dec. 22. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!