Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatja-e Ön, hogy kiskorú...

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezelésekről előadást tartsanak?

Figyelt kérdés
(az eredeti kérdés nem így hangzik, de én erre vagyok kíváncsi)

2021. dec. 6. 12:12
 41/92 anonim ***** válasza:
84%

"Elég nagy baj hogy ilyen kóklerekre bízza a dán állam a gyerekek mentális fejlődését."

Igen, mindenki hülye, csak te vagy a helikopter.

A nemi diszfória egy évtizedek óta elismert mentális betegség. Erre a jelenleg ismert leghatékonyabb gyógymód a nemváltás. Ha majd valaki talál valami hatékonyabb gyógymódot, akkor lehet azzal is próbálkozni. Eddig nem sikerült.

"Merthogy kb ennyi realitása van ennek, mint annak hogy valaki,,nemet vált". Nem vagyunk bohóchalak, békák meg transformersek, ez nem így működik. Telenyomhatsz egy gyereket hormonokkal meg aztán átalakítatthatja a testét, sose vált nemet csak eltorzítja magát"

Oké, hogy te nem érted a különbséget a biológiai és a társadalmi nem között, de nehogy már a teljes orvosszakma legyen hülye, mert különbséget tesznek a kettő között :D

"Semmilyen valós biológiai alapja nincs ennek a hülyeségnek, ugyanis például a thaiföldi ladyboyok sem szabad akaratukból lesznek transzik, hanem azzá nevelik és alakítják őket."

Ez egy szép kis kijelentés, milyen kár, hogy köze sincs a valósághoz.

"A tekintélyekre való hivatkozás unalmas és fölösleges, ugyanis teljesen nyilvánvaló hogy balos szakértők nem fognak semmiben sem támogatni egy jobboldali kormányt."

Azt ugye azért remélem tudod, hogy a jobboldali minisztereknek szabad beleszólása van abba, hogy kikkel dolgoznak együtt a minisztériumban? A saját maguk által választott szakértőik mondtak nekik ellen.

"Gondolom a nagy migrációszakértők megszakértették, hogy igazából a 3.világbeli bevándorlók száma nem növeli a közbiztonsági kockázatokat és ez egy álprobléma ésatöbbi"

Nem, ilyesmi nem történt, sőt, Dánia mindig is eléggé szigorúan szabályozta, hogy kik jöhetnek be az országba. Én arról az esetről beszélek, amikor a dán bevándorlásügyi miniszter egy törvénytelen rendeletet adott ki, amit végül a saját minisztériumi szakértőinek a nyomására vont vissza a kormány. Hozzáteszem, azóta ezt a minisztert kivágták a pártjából, és jelenleg is zajlik ellene egy vizsgálat, amiről várhatóan a jövő év elején fog dönteni a dán legfelső bíróság.

"Én aztán nem vagyok demokrata, de hogy egy úgynevezett "szakmai szervnek" még annyi jogalapja sincs belepofázni a törvényhozásba mint egy választott kormánynak"

Mégegyszer: itt a minisztérium alkalmazottairól van szó.

"Persze döntsenek csak senki által, soha meg nem választott és ki tudja honnan finanszírozott szakmai szervek, NGO-k meg mindenféle szupranacionális fórumok, szintén semmilyen legitimációval nem rendelkező vezetői és nem igaz"

Ezek a szakértők azáltal kaptak legitimitást, hogy a választott kormány miniszterei felkérték őket arra, hogy nekik dolgozzanak.

2021. dec. 6. 20:38
 42/92 anonim ***** válasza:
0%

,,Igen, mindenki hülye, csak te vagy a helikopter."

Azt hiszed hogy az egy komoly érv hogy pár elmebeteg pszichiáter miket talál ki?

,,A nemi diszfória egy évtizedek óta elismert mentális betegség."

Le vagy maradva te kis transzfób😃 2 évvel ezelőtt a WHO levette a BNO kódok listájáról, tehát hivatalosan már nem betegség. Na ennyit a nagy szakmaiságról, aminek ugye nincs semmi köze a politikai széljáráshoz, aki mást mond azt elviszik a gyíkemberek.

,,Erre a jelenleg ismert leghatékonyabb gyógymód a nemváltás."

Szóval a beteg ember tévképzeteinek támogatása az gyógymód? Éppen ellenkezőleg...

,,Oké, hogy te nem érted a különbséget a biológiai és a társadalmi nem között, de nehogy már a teljes orvosszakma legyen hülye, mert különbséget tesznek a kettő között :D"

Nem az orvosszakma, hanem magukat szakembernek képzelő mindenféle bölcsészek. Ezek szerint te nem érted hogy mi a gender, ugyanis annak semmi köze a transzvesztitákhoz.

,,Ez egy szép kis kijelentés, milyen kár, hogy köze sincs a valósághoz."

Hát ez elég gyenge cáfolata a tényeknek🤣🤣🤣🤣

Tipikus balos taktika, ami nem illik a világomba az nincs, nem is létezik! Akkor leszel szíves valami bizonyítékot hozni arra hogy a ladyboy jelenség nem szociokulturális kényszer, hanem szabad választás eredménye:D

,,A saját maguk által választott szakértőik mondtak nekik ellen."

Kötve hiszem.

,,Én arról az esetről beszélek, amikor a dán bevándorlásügyi miniszter egy törvénytelen rendeletet adott ki, amit végül a saját minisztériumi szakértőinek a nyomására vont vissza a kormány."

Ha valami törvénytelen, az nem szakmai kérdés.

,,Ezek a szakértők azáltal kaptak legitimitást, hogy a választott kormány miniszterei felkérték őket arra, hogy nekik dolgozzanak."

Hát ez valahogy nekem nagyon sántít, kíváncsi lennék a teljes sztorira.

2021. dec. 7. 11:02
 43/92 anonim ***** válasza:
80%
Támogatja, hogy a kérdező maradék agysejtjeit megetessük agyrágó bogarakkal?
2021. dec. 7. 11:06
 44/92 anonim ***** válasza:
78%

Nincs elegendő minta a kísérlethez.

2021. dec. 7. 11:07
 45/92 A kérdező kommentje:
Azért vicces, amikor az LMBTQ-k tényeket követelnek, aztán amikor megkapják, hirtelen egyből jön a személyeskedés. :)) Látszik, hogy mekkora tudomány ez a gender, hogy amikor megkapargatod kissé a felszínt, máris beszakad az egész mint a tojáshéj, és a sok kis beprogramozott droid kiáramlik rajta mint gennyes sebből a férgek.
2021. dec. 7. 12:55
 46/92 anonim ***** válasza:
73%
Ez a férgezés azonfajta dehumanizálós kommunikációra utal, amit mindenfajta jobbos-balos diktatúrák használnak, úgy hogy ne használd kérdező...
2021. dec. 7. 13:23
 47/92 anonim ***** válasza:
81%

Az a szomorú dolog az internet elterjedésében, hogy az emberek meg tudják mutatni mennyire idióták is valójában. Az is, aki heteroként tűzzel-vassal üldözi a melegeket, meg az az aktivista is, aki dülledt szemmel fröcsög az elfogadásról, miközben ő sem fogadja el a másik álláspontját.

A kérdés egyébként provokatív. Nincs olyan ország, ahol jóváhagyják egy gyermek nemváltó műtétjét. Mindenhol meg kell várni, amíg elég idős lesz hozzá, hogy önmaga döntsön róla.

Nem tudom mi bajuk van egyeseknek a melegekkel. Engem teljesen hidegen hagy, hogy egy vadidegen ember a felesége/férje/anyja/szomszédja/főnöke kezét fogva sétál-e az utcán. Van jobb dolgom is, mint mások magánéletén szörnyűlködni.

2021. dec. 7. 13:24
 48/92 A kérdező kommentje:

47: meg kell várni a műtéttel a felnőttkort, igen. Jelenleg.

Felnőtt koráig ugyanis "csak" a nemváltásáról dönthet, eminek értelmében a szüleinek kötelessége az általa választott nemnek megfelelően nevelni őt.

4 éves kortól. Igen. Tehát szülőként te nem beszélheted le a 4 éves gyerekedet arról, hogy ő mégiscsak Palika és nem Julcsika.

Ezt követően pubertásblokkolókat adnak neki, magyarul belenyúlnak a fejlődő szervezet hormonháztartásába. Az, hogy mindez lelkileg, szellemileg mennyire befoláysolja a fejlődését szót se ejtsünk.

Tudom, hogy sok retardáltnak ez scifi, a többi sz*rházi meg következetesen tagadja. Csakhogy ezt Kanadában, Svédországban, Skóciában, USÁ-ban törvény írja már elő. Mondom méegygszer: TÖRVÉNY írja elő.

Én a melegeket lesz*rom magasról. Tőlem járkálhatnak az utcán kézenfogva. De amikor nekem megszabják, hogy hogyan és minek neveljen a gyerekem, attól kinyílik a zsebemben a láncfűrész. És inkább és ezerszer egy velejéig korrupt Fideszre szavazok, mint egy nem korrupt, LMBT párti, normalitás-ellenes elmebeteg pártra.

2021. dec. 7. 13:44
 49/92 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, te nem látod a fátol az erdőt, azért dobták be 2015-ben is a migráns témát, mert lop a kormánypárt, most is ezért dobták be ezt a témát, , hogy gyorsított ütemben felépítsék a környezetpusztító tájképpusztító Fertő-tavi kikötös és szállodás projektet inkább az ellen háborogjál.... vagy a MANYUP ellopása ellen...
2021. dec. 7. 13:52
 50/92 anonim ***** válasza:
87%

Ki szabja meg neked, hogy minek és hogyan neveld a gyereked?

Hol van ez leírva akár magyar, akár EU-s törvénybe? Jogszabályokkal foglalkozom, de én még nem találkoztam olyan törvénnyel, ami kimondja, hogy a szülők kötelesek 4 éves kortól gyermeküket ellenkező neműként nevelni, ha azt a gyermek úgy akarja. Légy kedves hiteles jogszabályt linkelni és ne újságcikket.

Hormonblokkolót akár egészségügyi okból is adhatnak egy gyereknek. Biztos van rá példa, hogy a gyerek szeretne hormonblokkolót és a szülei engedélyezik, de ez nem a kényszer kategória.

2021. dec. 7. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!