Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatja-e Ön, hogy kiskorú...

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezelésekről előadást tartsanak?

Figyelt kérdés
(az eredeti kérdés nem így hangzik, de én erre vagyok kíváncsi)

2021. dec. 6. 12:12
 31/92 anonim ***** válasza:
84%

Kedves kérdező, az általad bemásolt linket vagy nem olvastad el, vagy nem tudsz angolul, vagy szövegértési nehézségeid vannak. Már írták mások is mi is történik egész pontosan, de ha te ezek után sem tudod felfogni miért fontos előrelépés ez, akkor nincs mit tenni. Te is csak egy vagy, aki a kormánymédia propagandáját benyelted bármiféle utánajárás, kritika nélkül.

A kiskorú gyerekek felvilágosítása az ő szintjükön történik, az ő szellemi és érzelmi képességeiket figyelembevéve. Elsődleges célja idejében megelőzni az iskolai abúzusokat és az LMBTQ gyerekek idejében történő megerősítése abban, hogy ők nem csodabogarak, hanem teljesen normális tagjai a társadalomnak. Te ezt akarod elvenni tőlük.

2021. dec. 6. 18:54
 32/92 anonim ***** válasza:
84%
Önmagában a kérdés is egy ordas hazugság. Senki nem akar gyerekre ráelőltetni nemátalakító műtét. Szülői beleegyezés nélkül soha. Látom az alacsony bérek nem számítanak. Ez csak egy olcsó fidesz propaganda.
2021. dec. 6. 18:58
 33/92 anonim ***** válasza:
0%

,,Szülői beleegyezés nélkül soha. "

És szülői beleegyezéssel, akkor igen? Ti nem tényleg nem vagytok normálisak.

2021. dec. 6. 19:06
 34/92 anonim ***** válasza:
78%

Igen, hát valamiért valahányszor egy Szájer, Kaleta, Borkai, Pegazus sztori megszellőzik vagy az újságok feltárnak egy durva fideszes korrupciós ügyet, azonnal berobban a médiába a melegek, transzneműek, migránsok, stb huszadrangú fontosságú és értelmű téma.

Meséld már el nekünk, melyik óvodában tartottak vagy akartak tartani nemváltást népszerűsítő előadást? Én egyelőre azt látom, hogy a kormánymédiából dől folyton ez a téma rogyásig.

2021. dec. 6. 19:07
 35/92 anonim ***** válasza:
3%
Számotokra a Fideszen kívül nem is létezik semmi ugye? Ha Fidesz valamit mond, annak mindig automatikusan az ellenkezője az igaz? Fegyőr még a Momentum színeiben azt mondta, hogy támogatná az óvodai lmbtq baromságot. Teljesen mindegy ebből a szempontból hogy a fityisz milyen korrupt, ha egyszer a liberálisok tényleg ezt képviselik. Az itt lévő kommentek ezt kiválóan reprezentálják.
2021. dec. 6. 19:15
 36/92 anonim ***** válasza:
7%

,,A kiskorú gyerekek felvilágosítása az ő szintjükön történik, az ő szellemi és érzelmi képességeiket figyelembevéve. "

És te ki a tököm vagy ahhoz hogy más gyerekét "felvilágosítsd"?

2021. dec. 6. 19:17
 37/92 anonim ***** válasza:
71%
Utolsó, pl te hogy magyaráznád el az én nagy családomban, hogy bátyáimnak lesz gyereke neje, nekem meg hosszútávú kapcsolatom egy pasival, hogy az én pasim nekem kicsodám?
2021. dec. 6. 19:23
 38/92 anonim ***** válasza:
29%

Már bocs, de ez hogy jön ez ide? Ez egyéni szociális probléma, mi köze ennek ahhoz hogy az iskolába ezt be akarják vinni?

2021. dec. 6. 19:32
 39/92 anonim ***** válasza:
78%
A gyerek bárhol láthat ilyet, akkor hogy magyarázod el különböző helyzetekekben?
2021. dec. 6. 19:37
 40/92 anonim ***** válasza:
0%

Hol? Én gyermekkoromban sehol nem láttam ilyet, onnan tudtam meg hogy elmondták hogy van. Persze ma már talán lehet ilyennel találkozni főleg ha egyesek ezzel akarnak érzékenyíteni ugyebár🙂Mert ha hiszed ha nem, az emberek többsége ezzel egész életében nem nagyon találkozna, ha egyesek elfogadás címszó alatt nem tolnák a képébe... Meg különben is, hadd döntsem már el én hogy a gyerekemnek mit mikor, hogy mondok el!

2021. dec. 6. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!