Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezelésekről előadást tartsanak?
Kedves kérdező, az általad bemásolt linket vagy nem olvastad el, vagy nem tudsz angolul, vagy szövegértési nehézségeid vannak. Már írták mások is mi is történik egész pontosan, de ha te ezek után sem tudod felfogni miért fontos előrelépés ez, akkor nincs mit tenni. Te is csak egy vagy, aki a kormánymédia propagandáját benyelted bármiféle utánajárás, kritika nélkül.
A kiskorú gyerekek felvilágosítása az ő szintjükön történik, az ő szellemi és érzelmi képességeiket figyelembevéve. Elsődleges célja idejében megelőzni az iskolai abúzusokat és az LMBTQ gyerekek idejében történő megerősítése abban, hogy ők nem csodabogarak, hanem teljesen normális tagjai a társadalomnak. Te ezt akarod elvenni tőlük.
,,Szülői beleegyezés nélkül soha. "
És szülői beleegyezéssel, akkor igen? Ti nem tényleg nem vagytok normálisak.
Igen, hát valamiért valahányszor egy Szájer, Kaleta, Borkai, Pegazus sztori megszellőzik vagy az újságok feltárnak egy durva fideszes korrupciós ügyet, azonnal berobban a médiába a melegek, transzneműek, migránsok, stb huszadrangú fontosságú és értelmű téma.
Meséld már el nekünk, melyik óvodában tartottak vagy akartak tartani nemváltást népszerűsítő előadást? Én egyelőre azt látom, hogy a kormánymédiából dől folyton ez a téma rogyásig.
,,A kiskorú gyerekek felvilágosítása az ő szintjükön történik, az ő szellemi és érzelmi képességeiket figyelembevéve. "
És te ki a tököm vagy ahhoz hogy más gyerekét "felvilágosítsd"?
Már bocs, de ez hogy jön ez ide? Ez egyéni szociális probléma, mi köze ennek ahhoz hogy az iskolába ezt be akarják vinni?
Hol? Én gyermekkoromban sehol nem láttam ilyet, onnan tudtam meg hogy elmondták hogy van. Persze ma már talán lehet ilyennel találkozni főleg ha egyesek ezzel akarnak érzékenyíteni ugyebár🙂Mert ha hiszed ha nem, az emberek többsége ezzel egész életében nem nagyon találkozna, ha egyesek elfogadás címszó alatt nem tolnák a képébe... Meg különben is, hadd döntsem már el én hogy a gyerekemnek mit mikor, hogy mondok el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!