Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatja-e Ön, hogy kiskorú...

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezelésekről előadást tartsanak?

Figyelt kérdés
(az eredeti kérdés nem így hangzik, de én erre vagyok kíváncsi)

2021. dec. 6. 12:12
 61/92 anonim ***** válasza:
16%

57#

"te meg felültél az ő gyűlölet propagandájukra, ahelyett, hogy elgondolkodnál azon, hogy ezt azért csinálják, hogy a pegasus kémbotrányról, korrupcióról meg a környezetpusztító beruházásokról ne gondolkodjál addig se"

Az ilyen és ehhez hasonló gondolatmeneteket őszintén soha nem értettem, az ember több dologgal is tud foglalkozni egyszerre.

Mondjuk a pegasusban az jó hogy több emberben tudatosulhat h a kormányok megfigyelik az embereket. Az okostelóval és nem szabad szoftverrel vigyázni kell

60#

Értékelem a véleményed, de az autizmusom miatt nem tudok elsiklani pár logikai hiba felett, kizárólag logikai nevelés céljából

"Picit félre lehet nézni a fidesz propagandától"

Nem mindig a fidesz vagy más mumus okozza eltérő vélemények terjedését.

"és rájönni, hogy nem vagy se orvos, se pszichológus, de még pszichiáter sem, hogy felsőbbrendűbbnek érezd magad."

Egyiknek sincs igaza csak azért mert valaki, felsőbbrendű meg pláne nem.

2021. dec. 11. 02:56
 62/92 anonim ***** válasza:
3%

,,Nem beszélt rá senki arra hogy legyek transznemű."

Ha nem hallottál volna arról hogy létezik, akkor ez eszedbe se jut.

,,Nem csak kitaláltam, mert unatkoztam. "

Hát pedig ez pont úgy hangzik.

,,Nem lehet megváltoztatni azt hogy fiú vagyok, csak női testben."🤣🤣🤣jaj ilyenkor mindig sírnom kell a röhögéstől

Te egy lány vagy aki meg van zavarodvaxd

,,És igen fiatal vagyok, de meg tudom határozni a saját nemem."

Miről hadoválsz, azt se tudod hogy fiú vagy e vagy lány😂

,,A családom és én is megpróbáltam saját magamra egy női szerepet kényszeríteni. Eredményként tönkre tettem a mentális egészségem."

Az biztos hogy tönkrement, már sokkal korábban...

,,A transzfóbiával ártatlan gyerekek életét keserítitek meg. És még hősi szerepe állítjátok magatokat, hogy "igen, én megmentettem a gyerekem a melegektől és a transzoktól!" .... Undorító"

Az az undorító hogy egy téveszmés ember nyavajog és elvárja hogy mindenki asszistáljon a téveszméjéhez.

,,Egyszer igazán lehetne a gyerekek érdekét is nézni."

Igen, épp az történik, ugyanis ahol ezt erőltetik, az ilyen lmbtq mentális betegek aránya nőttön nő. Az USA-ban már a 18 év alattiak 6%a vallja magát valamelyik lénycsoport tagjának.

És mellesleg a thai ladyboyokra meg az ókori hellének körében általánossá tett homoszexualitásra valahogy egy lmbtq huszár se tud semmit mondani.

,,Mert ha ovodában/iskolában odajött volna valaki, aki elmondja nekem hogy nem velem van a baj, és hogy amin keresztül megyek az egy normális dolog"

De miért kellett volna hazudni? Hát veled van a baj, nem pistikével és nem normális dolog. Hiszen pont azért kell normalizálni, mert nem normális.

,,sokkal hamarabb el tudtam volna fogadni magam és rengeteg szenvedéstől megmentett volna."

😆🤣🤣Micsoda hülyeség. Látszik hogy mennyire nem szenvedsz, azért akarsz még óvodában is érzékényítést...

Ez pontosan olyan mint amikor a magát kiscicának képzelő gyerek marhaságához asszisztálni kezd a szülő és aztán lehet mondani hogy a gyerek milyen boldog ugyexd

,,Annyival elfogadóbb lehetne a társadalom. "

Ne legyen! Ne fogadjuk el ami rossz!

,,Annyi életet meglehetne menteni."

Tönkretenni...

,,Nem fognak eltűnni a melegek attól hogy leköpitek őket, és elveszitek az alapvető jogaikat. "

Engem nem érdekel csak nem mutogassa magát, mit nem fogtok ezen fel? Mellesleg semmilyen jogaik nincsenek korlátozva.

,,Ennyi erővel lassan téged fog majd lenézni valaki, mert a kormány kitalálja hogy most pl a gyakori kérdéseket használó embereket kell utálni. (picit hülye példa, de a lényeg remélem azért átjön)"

Nem lassan, hanem ott tartunk hogy én oltatlanként közellenség vagyok, ehhez meg az abberroliberáltak asszisztálnak, sőt ha ti lennétek kormányon, olyan diktatúra lenne mint jelenleg nyugaton. Na pont ezért nem fog a fajtáddal a magyar társadalom, soha a büdös életbe szolidaritást mutatni, mert titeket a saját kis világotokon meg nem létező, kitalált, huszadrangú problémákon kívül nem érdekel titeket semmi és senki. Az átlag magyar nyűgje sose érdekel titeket, velünk szemben is a cigányokat imádjátok és nácizzátok a magyarokat. Kíváncsi lennék mekkora hisztériát csapnátok, ha komplett szolgáltatásokból lennétek kizárva. Na akkor nyavajoghatnátok, de perpillanat semmiben sem szenvedtek törvényi hátrányt...

,,Ha a gyereked (kortól függetlenül) oda áll eléd és azt mondja hogy a másik nemhez tartozik, akkor nehogy már megpróbáld lebeszélni róla. Vagy ne akard "megjavítani", "helyre tenni" őt ..."

Te meg tapasztalatlan, mentálisan beteg nyikhajként, inkább ne akard megmondani hogy milyen a helyes gyersknevelés😂

,,Ne hagyjuk már hogy olyanok döntsenek az lmbtq-val kapcsolatos akármilyen témában, akik még arra se veszik a fáradságot hogy kinyissák a szemüket és körbenézzenek hogy mi van a való világban."

Igen borzasztó hogy az itt kommentelő, libsi agyhalottak szerint nyugaton nem létezik lmbtq érzékenyítés két mondat múlva meg ők is azt szeretnék...

,,Picit félre lehet nézni a fidesz propagandától és rájönni, hogy nem vagy se orvos, se pszichológus, de még pszichiáter sem, hogy felsőbbrendűbbnek érezd magad."

Mert a pszichiáter az valami felsőbbrendű kaszt vagy mi a tököm? Érdekes amikor még az volt az általános álláspont hogy a deviancia betegség, akkor titeket nem nagyon érdekelt a szakmai vélemény. Amióta ezt felülről, politikailag megváltoztatták, azóta hivatkoztok erre.

,,Ezekhez a szakemberekhez nemcsak hozzávágtak egy diplomát. Többet tudnak mint te."

Tekintélyelvű érvelés, leülhetsz egyes! Ez egy érvelési hiba, ugyanis minden álláspontra lehet szakmabelit találni, szóval ez megint hülyeség.

2021. dec. 13. 09:55
 63/92 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező,természetesen támogatom. Minden olyan oktatást és felvilágosítást támogatok, ami jobbá teszi a világot, a hazánkat, társadalmunkat.

#62: saját magad mutattad be tökéletesen, mennyire tudatlan vagy a témában amiről teli szájjal fröcsögöd a gyűlölködő szöveged. Egyszer te is kerülsz kisebbségbe, elnyomott helyzetbe. Eszedbe fognak jutni a mostani gonosz mondataid. Leszel még rászorulva mások empátiájára.

Ha tévedtem és csak egy propagandista vagy, azt kívánom találj egy jobban fizető, erkölcsösebb állást. Az ember nem élhet teljes életet, csak egyenes gerinccel.

2021. dec. 13. 13:14
 64/92 A kérdező kommentje:

62: "Igen borzasztó hogy az itt kommentelő, libsi agyhalottak szerint nyugaton nem létezik lmbtq érzékenyítés két mondat múlva meg ők is azt szeretnék..."

Ez teljesen így van, lásd:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

A kommentek közt egyetlen LMBT se mondja azt, hogy nem támogatja, sőt, az egyik be is ismeri, hogy valójában szerinte rendben van.

2021. dec. 13. 16:26
 65/92 anonim ***** válasza:
83%
64-es én írhattam ezt, hogy szerettem volna. Méghozzá azért, mert én 3. osztályban hallottam azt a szót, hogy b*zit, aztán szakközépiskolában 11-12. osztályos koromban kiközösítették egy 3. általános iskola korom óta ismert osztálytársnőmet aki leszbikus volt, ezért kéne érzékenyítő foglalkozás, hogy ne gondoljanak arra, hogy az egyetlen leszbikus lány, majd biztosan rá fog mászni az összes lányra a suliban vagy az osztályban...
2021. dec. 13. 16:33
 66/92 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként sose gondoltam én se melegként, hogy rá másszak az fiúosztálytársaimra, sőt nehéz is volt ezt elfogadni magamnak, mert hát voltak nem kimondott társadalmi elvárások, pl a katolikus hitem által, pl önmagam felé, bár a szülők és tesók felől nem éreztem ezt, de osztálytársaim vagy tanáraim felől igen éreztem, amiért próbáltam egy maszkot felvenni, hogy heteró nőcsábász legyek, közben meg hánytam ettől a szereptől,
2021. dec. 13. 16:39
 67/92 A kérdező kommentje:
És hogy jön most ez kérdéshez, hogy neked nehéz volt melegként?
2021. dec. 13. 16:40
 68/92 anonim ***** válasza:
85%

Azt, hogy más LMBTQI emberek is ugyanezt mondták, hogy ha egy trénin eljött volna a középiskolájukban és kvázi elmondta volna a tréner a diákoknak, hogy nem szép dolog ennek meg annak elmondani a másikat, a testi fogyatékossága, a balkezesessége, a melegsége, leszbikussága, vallási vagy nemzetiségi hovatartozása, anyagi helyzete miatt negatívan emlegetni vagy ezen gúnyolni, vagy emiatt kiközösíteni, bullyngolni, hanem próbáld meg elfogadni a másikat, akkor ezeknek az emberek könnyebb lenne.

Anyum is elmondta, hogy ő is szorongott, mert csípőficamos volt, mert gyermekbénulás miatt bicegett, mert az apja iskolaigazgató volt, és én is szorongtam sok mindenen, de ha szexualitásom kapcsán valaki azt mondta volna, hogy éld úgy az életed, ahogy szeretnéd, akkor ma boldogabb lennék..

2021. dec. 13. 16:45
 69/92 A kérdező kommentje:

68: ez bizonyára igaz, én őszintén sajnálom, ha te ennek hiánya miatt szenvedtél.

Viszont az érzékenyítést bőben elég megtartania egy védőnőnek vagy iskolaorvosnak, egyáltalán nem kell oda a degenerált LMBT a nemváltással, srag queenekkel, amikkel soha a büdös életben nem fog találkozni egy gyerek, nem lesz ilyen osztálytársa, mert egy 0.1%-os kisebbségről vna szó, és senki nem jön rá arra kiskorúként, hogy ő "transznemű".

Lehet viszont torzítani a gondolkodását, hogy felnőtktént ő már egy "elfogadó", magyarul befolyásolható, harcba hívható, jól fogyasztó, engedelmeskedő droidja legyen a nagytőkének.

Ezt kell neked ia rögzítened magadban, hogy nem a homoszexualitásoddal van bajunk, hanem a degenerált mozgalmad aberrált törekvéseivel.

2021. dec. 13. 16:52
 70/92 anonim ***** válasza:
4%

Velem senki se szolidáris te kis nyomoronc, nem is én nyavajgok hogy el vagyok nyomva miközben az egész mainstream seggemet nyalja mint az lmbtqsoknak.

2021. dec. 13. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!