Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatja-e Ön, hogy kiskorú...

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezelésekről előadást tartsanak?

Figyelt kérdés
(az eredeti kérdés nem így hangzik, de én erre vagyok kíváncsi)

2021. dec. 6. 12:12
 51/92 anonim ***** válasza:
84%
A kedvedért kicsit belenéztem a külföldi jogrendbe és egy olyan kitétel sincs benne, ami jogot adna egy gyereknek, hogy ilyen kérdésben döntsön. Sőt, még arra sincs előírás, hogy hormonblokkolót köteles adni az orvos. Orvosi esetben adható hormonblokkoló, de azt az orvosnak alá kell támasztania. Gondolom valamelyik elfogult külföldi cikkből vetted ezt a sok blődséget, de az aggodalmad addig nem jutott el, hogy konkrétan utánanézz annak amiről írsz. Tudom, hogy nehéz dolog csökött aggyal élni, de az olvasás és az önképzés sokat javít a helyzeten.
2021. dec. 7. 14:12
 52/92 anonim ***** válasza:
81%
Agresszív marha a kérdező, ne foglalkozattok vele, nekem is nekem esett, de érvelni nem tud...
2021. dec. 7. 14:16
 53/92 A kérdező kommentje:
Én azért örülök, hogy a szavazáson a normalitás győzött. Remélem a népszavazáson is.
2021. dec. 7. 17:36
 54/92 anonim ***** válasza:
79%
GUMICSONT!!!!!!!!!!!!!! VÖLNER PÁL KORRUPCIÓRÓL VALÓ ELTERELÉS ez a kérdés...
2021. dec. 7. 17:38
 55/92 anonim ***** válasza:
78%
kérdező ez tipikusan fasiszta beszéd...
2021. dec. 7. 18:23
 56/92 A kérdező kommentje:
akkor ebben egyformák vagyunk
2021. dec. 7. 18:29
 57/92 anonim ***** válasza:
82%
Rohadtul nem. Én ismerem a történelmet és ismerem a diktárok és hozzájuk köthető diktatúrák jellemzőit... te meg felültél az ő gyűlölet propagandájukra, ahelyett, hogy elgondolkodnál azon, hogy ezt azért csinálják, hogy a pegasus kémbotrányról, korrupcióról meg a környezetpusztító beruházásokról ne gondolkodjál addig se...
2021. dec. 7. 19:01
 58/92 anonim ***** válasza:
77%
Ennek mi értelme lenen ha nem transznemű a gyerek?
2021. dec. 7. 19:35
 59/92 anonim ***** válasza:
60%
Hát ez-az... nekem volt egy roma transznő társam, óvodáskoráig elfogadták azt hogy lányos, aztán mikor suliba járt a szülei próbálták erőszakkal rákényszeríteni a fiús szerepeket, és végül fiatal felnőttként transznemű nő lett.... egyébként ismertem míg kissé borostás vékony hangú fiú volt, de semmi meleg fiús nem volt benne...
2021. dec. 7. 19:46
 60/92 anonim válasza:
82%

Akkor én is leírom a véleményem, mert már nehezemre esik olvasni ezt a sok hülyeséget :D

Először leírnám hogy egy "kiskorú" tansznemű ember vagyok. Nem olvasok mindenféle szakorvosi oldalt, és nem is tudok olyan tényekkel jönni, hogy a nemi diszfória betegség e vagy nem, de lehet van olyan aki elolvasná egy a témában érintett ember gondolatmenetét is.

Szóval életem nagy részében nem hallottam semmit a melegekről, családom nagyrésze homofób. Nem beszélt rá senki arra hogy legyek transznemű. Nem csak kitaláltam, mert unatkoztam. És igen fiatal vagyok, de meg tudom határozni a saját nemem. Nem lehet megváltoztatni azt hogy fiú vagyok, csak női testben. Nem lehet ezt "gyógyítani".

A családom és én is megpróbáltam saját magamra egy női szerepet kényszeríteni. Eredményként tönkre tettem a mentális egészségem. A transzfóbiával ártatlan gyerekek életét keserítitek meg. És még hősi szerepe állítjátok magatokat, hogy "igen, én megmentettem a gyerekem a melegektől és a transzoktól!" .... Undorító

Egyszer igazán lehetne a gyerekek érdekét is nézni. Mert ha ovodában/iskolában odajött volna valaki, aki elmondja nekem hogy nem velem van a baj, és hogy amin keresztül megyek az egy normális dolog, sokkal hamarabb el tudtam volna fogadni magam és rengeteg szenvedéstől megmentett volna.

Én bízom abban hogy hamarosan az ilyen felvilágosító órák tényleg létezni fognak Magyarországon is. Annyival elfogadóbb lehetne a társadalom. Annyi életet meglehetne menteni. Mert azzal hogy hergelitek a népet az lmbtq társaság ellen, nem értek el semmi jót. Nem fognak eltűnni a melegek attól hogy leköpitek őket, és elveszitek az alapvető jogaikat. Ennyi erővel lassan téged fog majd lenézni valaki, mert a kormány kitalálja hogy most pl a gyakori kérdéseket használó embereket kell utálni. (picit hülye példa, de a lényeg remélem azért átjön)

Élni és élni hagyni....

Ez itt a lényeg. Ha a gyereked (kortól függetlenül) oda áll eléd és azt mondja hogy a másik nemhez tartozik, akkor nehogy már megpróbáld lebeszélni róla. Vagy ne akard "megjavítani", "helyre tenni" őt ...

Ne hagyjuk már hogy olyanok döntsenek az lmbtq-val kapcsolatos akármilyen témában, akik még arra se veszik a fáradságot hogy kinyissák a szemüket és körbenézzenek hogy mi van a való világban. Picit félre lehet nézni a fidesz propagandától és rájönni, hogy nem vagy se orvos, se pszichológus, de még pszichiáter sem, hogy felsőbbrendűbbnek érezd magad. Ezekhez a szakemberekhez nemcsak hozzávágtak egy diplomát. Többet tudnak mint te.

2021. dec. 11. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!