„Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?”
Figyelt kérdés
– ez az egyik a kormány által gyermekvédelminek mondott népszavazásra benyújtott öt kérdés közül. A kérdéseket a Nemzeti Választási Bizottság jóváhagyta, ám azokat többen, köztük a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a TASZ is megtámadta, egyet el is kaszált már a Kúria, ezért a kormány az Alkotmánybírósághoz fordul.2021. nov. 9. 14:13
2/16 A kérdező kommentje:
Meddig kell még ezzel az idióta, baromsággal foglalkozni, ami egy elmebeteg agyából robbant ki?
2021. nov. 9. 14:14
3/16 anonim válasza:
En csak ugy engedelyeznem, ha tehentogyet epitetenek be mell helyett!!! :))))
6/16 anonim válasza:
Ez egy olyan kérdés amire egyértelműen borítékolható a józan gondolkodású emberek 99.99%-ának a véleménye (akármilyen is a pártpreferenciája). A politikai relevanciáit (mire használják fel és hogyan kommunikálják) nem kommentálom, arról ki-ki saját maga alkot úgyis véleményt.
7/16 A kérdező kommentje:
Amúgy a kérdésem az, hogy, egyáltalán, hogy lehet Magyarországon egy ilyen kérdés?
2021. nov. 9. 14:26
8/16 anonim válasza:
Szerintem nem lenne jó dolog, de lehet én vagyok nagyon konzervatív.
9/16 Andizsuzsi válasza:
Erre van felépítve az egész kapmány. Soha senki nem próbált Magyaroszágon nemátalakító műtétre propagálni, az jól szabályozott volt egészen addig, amíg a Soros már kevés volt a politikai előnyhöz. Kellett más, és kapóra jött Dúró Dóra hisztije a mesekönyvvel, amire a kormány szépen felépítette a kampányát.
10/16 anonim válasza:
Azért egyre többen vannak akik nemet akarnak változtatni, de 18 éves korig nem nagyon engedném a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!