Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg vagytok elégedve a kormány...

Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?

2021. máj. 20. 04:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/203 A kérdező kommentje:
De akkor nem ott keresnel állást, ha ott vennél lakást te szerencsétlen? Ennyi eszed sincs?
2021. máj. 20. 12:53
 82/203 anonim ***** válasza:
100%
Csak én eleve ott nőttem fel, ahol dolgozom is, ezért lakást sem keresek az ország másik felén csak mert máshol jelentősen olcsóbb.
2021. máj. 20. 13:01
 83/203 A kérdező kommentje:
Innen is látszik mennyire korlátolt vagy, hogy a személyes preferenciáidat hozod fel példának
2021. máj. 20. 13:02
 84/203 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki a személyes preferenciái alapján ítéli meg, hogy neki jó-e a jelenlegi helyzet vagy sem. :-D Én Budapesten születtem, Budapesten nőttem fel, Budapesten tanultam tovább, és Budapesten dolgozom, de az a lakás, ami 10 éve 7 millió Ft-ba került Budapesten, most 25 millióba kerül, a fizetések pedig nem emelkedtek ilyen mértékben.
2021. máj. 20. 13:05
 85/203 A kérdező kommentje:
Köztudott, h Budapesten nagyon el vannak szállva az ingatlanárak ami nem feltétlenül a Fidesz hibája. Sehol máshol nem ilyen nehéz lakáshoz jutni mint Pesten ez koztudott. Neked se kötelező Pesten maradni. Tatabánya például 1 óra autóutra van pesttol és itt már kapni 14 millióért lakást. És a bérek jobbak mint Pest megyében
2021. máj. 20. 13:15
 86/203 A kérdező kommentje:
Teljesen jól aranylik a fizetésekhez képest a lakások ára mindenhol máshol
2021. máj. 20. 13:16
 87/203 anonim ***** válasza:
0%
Köztudott az is, hogy budapesti fizetések nettó 300 tól kezdődnek van értelmes diplomád nem kereshetsz 500 nettó alatt. Gyerünk emberek fürgén szaporán meglesz pesten a 400 nettós átlagbér.
2021. máj. 20. 13:20
 88/203 anonim ***** válasza:
79%

Köztudott, hogy csak ott lehet gombokért ingatlant venni, ahol nincs rájuk kereslet, mert valami baj van a településsel. Nincs munkalehetőség, vagy rossz a közlekedés, vagy mindkettő, vagy rossz a közbiztonság, stb.

De ha te úgy érzed, hogy Oroszlány a legjobb, ami történhetett veled, akkor pont ott vagy ahol lenned kell. Élj békességben, csak ne téríts.

2021. máj. 20. 13:27
 89/203 A kérdező kommentje:
Szabad tudni te hol elsz, hogy ennyire lenézően velekedsz rólam, mert meg vagyok elegedve az itteni körülményekkel?
2021. máj. 20. 13:36
 90/203 A kérdező kommentje:
Te se téríts, azért mert te sehol nem érzed jól magad.
2021. máj. 20. 13:37
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!