Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg vagytok elégedve a kormány...

Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?

2021. máj. 20. 04:21
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/203 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy hogyan függ a végzettség ahhoz , hogy valaki hol lakik?

Arról nem is beszélve, hogy akinek alacsony a végzettsége, általában az végez olyan munkát, hogy neked vagy nekem étel legyen az asztalomon.

Pl: árufeltöltés, kassza (bocsánat azoktól akik ebben a szakmában dolgoznak), gyümölcsszedés stb.

Azok pedig akik azért alapítanak családot, mert 'jó hitelt' kapnak, meg állami támogatást azoknak az a rossz hírem, hogy lesz kb 20-25 év adósság a nyakukban amit az életben nem fognak kifizetni, gyakorlatilag a banktól és államtól fogják bérelni az ingatlant amíg ki nem fizetik.

Ez nem támogatás az államtól , ezért az adósnak nagyon komoly kompromisszumot kell kötnie, csak sajnos nincs más lehetőség egy valag hitel nélkül, hogy ebben az országban az ember rendesen boldoguljon.

2021. máj. 21. 11:14
 122/203 anonim ***** válasza:
22%

"Indokolják meg miért nincs igaza, ne csak lepontozzátok."

Normális, érvekre épülő indokot ne várj tőlük. Ők ilyenek.

2021. máj. 21. 15:48
 123/203 A kérdező kommentje:
Te nagyon el vagy tévedve, idézd azt a részt amivel arra utaltam, hogy össze függ a végzettség azzal hogy ki hol lakik.
2021. máj. 21. 21:47
 124/203 anonim ***** válasza:
91%
A fidesz egy szar.
2021. máj. 21. 22:51
 125/203 A kérdező kommentje:
Az ellenzék fényévekkel szarabb.
2021. máj. 21. 23:35
 126/203 anonim ***** válasza:
90%

"Az ellenzék fényévekkel szarabb."

A primitívséged határtalan kedves kérdező. És azért azt is hozzá tenném hogy hiába tiéd mindig az utolsó komment, ettől még nem lesz igazad. Meg akkor már miért is tetted ki a kérdést. A válasz már megvan. Nem. Nem az emberek többsége nem elégedett a kormánnyal.

2021. máj. 22. 08:33
 127/203 A kérdező kommentje:

"A fidesz egy szar."

Nyugi, csak a kedves válaszoló szintjén akartam válaszolni. Jöhetnék érvekkel, fejtegethetném hosszasan, miért teljesen inkompetens az ellenzék, miért nem jó ha ennyi ideológiát sürítenek össze egy pártban, miért lenne óriási fejetlenseg, miért nincs ilyen párt sehol sem mashol az egész világban, pont ezer miért ekkora röhej, és pont ezért mérhetetlenül ostobák a hozzád hasonló emberek, akik elhiszik, hogy az ellenzéki osszefogas egy működokeoes ötlet. Már itt gyk-n is ha megnezel egy posztot mondjuk egy melegekkel foglalkozó témában, láthatod, hogy egy liberalis SOHA nem fog tudni meggyozni egy jobb oldali latasmoddal rendelkező embert pl a melegházasság kérdésben. Nos, ezt is akár könnyen kivetitheted arra, mekkora fejetlenseg, szethuzas lenne a parton belül. Csak a hozzád hasonló véres szájú kisgyerekek, akik csak annyit tudnak mondani, hogy Orbán rósz vácsuk le, de semmi ötletük, egy önálló gondolatuk nincs, hogy mivel lehetne jobbá tenni Magyarországot, csak elvakultan beveszik az ellenzék propagandajat, hiszmek csak ebbben az egész hulyesegen. Másrészt ha megnezel pár interjút az ellenzékiekkel, láthatod, hogy kb csak arról tudnak beszéli, hogy a Feri milyen házias, ő nem tekint úgy a konyhai feladatokra, hogy az női munka lenne. Szerintem egy 10 éves kisgyerek agyi szintjén kell lennie valakinek ahhoz hogy ez szimpatikus legyen, és egy ilyen enberre bízza rá az ország vezetését. Egy kicsit is intelligens ember számára ez pusztán VICCES. Mennyire vagy tisztában Szijjárto jartassagaval a konyhaban? Szerintem semennyire. A Fidesznek nem a jopofizas a fontos és nem a hozzád hasonló pronyókat akarják meggyozni. Ők komoly politikus, rendes politikai munkát végeznek. Az ellenzék erre sose lenne kepes. Másrészt a Fidesz élerte, hogy Magyarországon 1000 eurós atlagfizetes legyen. Oké, hogy a németeknel 2000 euró, de nekik rengeteg olyan márkájuk van amit az egész világra nagymennyisegbem exportlanak. Plusz 4x akkora területük mint Magyarország és 8x annyi emberük. Mi sose fogunk tudni Német eletszinvonalon élni.

2021. máj. 22. 09:18
 128/203 anonim ***** válasza:
85%
USA, Demokrata Párt. Tessék cáfoltalak is.
2021. máj. 22. 09:26
 129/203 A kérdező kommentje:

Miben cáfoltál most?

Egyébként csak el kell képzelni például, hogy megszavaz egy új törvényt az ellenzéki osszefogas. Ha 20 ember meg akarja szavazni az országgyűlési szavason de 19 nem akarja akkor torvenybe fogják iktatni. Honnan tudjuk, hogy melyik a jó ha ennyien szavaztak ellene? Ebből fakadóan sokan egyet fognak érteni az új törvénnyel sokan nem. Sokkal jobban megosztanák a magyarságot.

Ezzel nem értem miben tudtál megcáfolni... De te legalább érted. Ezért mondom, hogy egy 10 éves gyerek agyi szintjén álltok, ez a válasz is tökéletes tanubizonysagot tesz erről.

2021. máj. 22. 09:34
 130/203 anonim ***** válasza:
88%

“ miért nem jó ha ennyi ideológiát sürítenek össze egy pártban, miért lenne óriási fejetlenseg, miért nincs ilyen párt sehol sem mashol az egész világban”

Ezt cáfoltam.

2021. máj. 22. 09:48
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!