Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg vagytok elégedve a kormány...

Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?

2021. máj. 20. 04:21
 161/203 anonim ***** válasza:
89%
#160 Ez az állításod nem meggyőző. :D
2021. máj. 24. 11:17
 162/203 anonim ***** válasza:
10%

161

Ó, meggyőztek az ott történtek éppen eléggé.

2021. máj. 24. 13:00
 163/203 anonim ***** válasza:
16%
Aki szidja a fideszt, az mit gondol arra ,hogy 5 év alatt közel megduplázódtak a fizetések? Egyáltalán nem olyan rossz a gazdasági helyzet, mint ahogy beállítják.
2021. máj. 25. 07:45
 164/203 anonim ***** válasza:
77%

Azt, hogy megetettek veled egy baromságot, és ez minősíti azokat, akik ezt a baromságot megetetik az emberekkel, és azokat is, akik megeszik.

Egy értelmes ember tudja, hogy:

- figyelembe kell venni a két százalékos áfaemelést.

- a magas inflációt, ami két(!) számjegyű.

- azt, hogy a nettó össz. jövedelem a fontos, nem csak a bér emelkedése. Tehát nézni kell a béren kívüli juttatásokat, a pótlékok kötelező minimális mértékének alakulását.

- a munkavállalói jogok változását.

és még sorolhatnám.

Aztán ezen felül a társadalom egészének az összes jövedelmének az alakulását is figyelembe kell venni...

Álláskeresési járadék 9-ről 3 hónapra csökkent, és az is kevesebb lett.

Özvegyi nyugdíj sokkal kevesebb ideig jár

lakhatási támogatás is sokkal kevesebb

közgyógyellátás szűkebb réteg kaphatja

valóban munkaképtelen embereket visszaerőltettek a munkaerőpiacra

egyszer sem emelték a minimálnyugdíjat: 28.500 Ft

Bár szeretik mondani a csok-ot, a lakáskasszának az állami támogatását elvették, ami sokkal jobb volt.

Bár szeretik mondani a rezsicsökkentést, de azt nem mondják, hogy az éppen rezsiemeléshez vezetett, főleg a lakáskassza állami támogatásának és a házfelújítási támogatások megszűnésével, ami miatt a közös költségek és természetesen a magánházak hosszútávú fenntartásának egyéni költsége is megnövekszik.

soroljam még?!

Erősen kétlem, hogy a nettó medián jövedelem reálértékének alakulása olyan jó lett volna.

2021. máj. 25. 08:26
 165/203 anonim ***** válasza:
91%
Az én fizetésem csak azért nőtt, mert képeztem magam, és munkahelyeket váltottam, amúgy nem nőtt volna jelentős mértékben. Meg kellene nézni a pedagógus bértáblákat is, mennyit is változott ténylegesen, az sem duplázódott meg.
2021. máj. 25. 11:17
 166/203 anonim ***** válasza:
20%
Meg. Jövőre újra fidesz.
2021. máj. 25. 11:44
 167/203 anonim ***** válasza:
84%
NEM. Ez egy Xar.
2021. máj. 25. 13:29
 168/203 anonim ***** válasza:
71%
Igen... Végül is milyen gyorsan lecsapott a Kedves Vezetőnk más menyasszonyára!
2021. máj. 25. 13:42
 169/203 A kérdező kommentje:

"Azt, hogy megetettek veled egy baromságot, és ez minősíti azokat, akik ezt a baromságot megetetik az emberekkel, és azokat is, akik megeszik."

Nos, itt eléggé egybehangzóak a vélemények az ellenzék javára. Most akkor ki is lett megetetve?

[link]

És egy újabb vita ahol gyönyörűen leszerepelt a híres miniszterelnök jelöltetek. Még azzal sincs tisztában hogyan működnek az egyetemi szakok kialakításai. Csak nagyon hangzatos ígéretek vannak, mint például, hogy ő egyszemélyben bíróként, nyomozóként stb, 3 napon belül börtönbe juttatja a Fidesz tagjait... Röhejes

2021. máj. 25. 18:09
 170/203 anonim ***** válasza:
91%

Aha tehét tételesen felsoroltam néhány fideszes hazugságot a sok közül, amivel megetettek téged, és te azzal cáfolod, hogy nem cáfolod, egyszerűen valami másra tereled a szót, nehogy el kelljen ezen gondolkodni.

Lassan olvasd, hogy akkor is megértsed, ha nem akarod:

A fidesz orbánnal az élen hazudott neked, amikor azt állította, hogy az emberek jobban keresnek, mint tíz éve.

Hazudott arról, hogy most jobban lehet lakáshoz jutni

Hazudott arról, hogy segítettek a lakás fenntartásában.

És még rengeteg mindenben hazudtak.

Az viszont igaz, hogy rosszabbul élünk, mint 12 éve, de ezt nem mondják.

Ha nem hiszed, olvasd el az előző hozzászólásomat, és járj utána, aztán emésszed egy kicsikét. Van még ezen kívül is számtalan hazugságuk, amivel az életünket keserítik, de először ennyi is elég ahhoz, hogy kiderítsed, hogy hazudnak-e.

A videót csak odáig néztem, hogy lássam, hogy erről a témáról szólsz, de két másodperc után láttam, hogy terelsz.

Megértem, hogy elsőre nem sikerült, talán majd most.

2021. máj. 25. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!