Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?2021. máj. 20. 04:21
151/203 anonim válasza:
Akkor helyesbítek, mert mégsem lenne szép dolog, ha így ismeretlenül lehazugozlak.
Szóval, aki mást mond, az hazudik, vagy segghülye.
152/203 anonim válasza:
151.Nem is tudom melyik a jobb.
153/203 anonim válasza:
Úgy értem: VAN EGYÁLTALÁN KORMÁNYZÁS?!
154/203 anonim válasza:
Méghozzá jobb,mint bármikor. Nyilván egy orbánfóbiástól nem várható el ennek belátása.
155/203 anonim válasza:
Jobb, mint bármikor???
Az jó, hogy nem adtak támogatást a dolgozóknak, a haverok meg megint milliárdokat kaptak?
Jó, hogy a multik alig adóznak nálunk?
Jó lesz eladósodni Kína meg Oroszország felé?
Mi ebben a jó?
156/203 anonim válasza:
155. A dolgozók, a családok rengeteg támogatást kaptak és kapnak. A lumpen, munkakerülő réteg valóban kevesebbet,mint korábban, de ez engem nem zavar.
157/203 anonim válasza:
Nem a munkakerülőkről beszéltem.
A kurzarbeitrol inkább.
158/203 anonim válasza:
Sok dolgot elmond az ellenzéki pártok szavazóiról (vannak kivételek, de a számuk lehanyagolható), hogy amint megtudják, hogy valaki a fideszre szavaz, szinte egész nap, szidják, átkozzák. Ez lenne a jobb irány? Ez a demokrácia? Ha ennyire torz, akkor köszönöm, nem kérem.
159/203 anonim válasza:
Azért ez nem sok lehet és inkább a fideszesekre jellemző.
160/203 anonim válasza:
160
Ez nem igaz, mert pl a facen is elég beírnom pl az ellenzéki portálok hozzászólásaihoz NORMÁLISAN, hogy nem meggyőző számomra a mai ellenzék, és kb 30-an küldenek el a fenébe, és kapom a priviket a dühödt elmebetegektől, hogy dögöljek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!