Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg vagytok elégedve a kormány...

Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?

2021. máj. 20. 04:21
 201/203 anonim ***** válasza:
78%

Sokgyermekes nem kereshet szerinted minimálbért? És attól, hogy esetleg nem kell adót fizetnie, még nem dúskálnak a pénzben.

Ismétlem, azt is tedd hozzá, hogy nekik 2010 előtt sem kellett adót fizetniük, kevesebb volt az áfa, nem adóztatták ennyire meg a cafatéirát, magasabb volt a minimális pótlékok összege, és a reálérték is nagyobb volt.

Továbbá több szociális támogatásra is jogosultak voltak.

Nem véletlen az, hogy a gyermekszegénység rekordokat dönt.

2021. jún. 1. 19:16
 202/203 anonim ***** válasza:
64%

Revidiálnom kell az álláspontomat.

Nekem nagyon tetszik, hogy a kormány megvetette az MVM-mel Lölőtől a Mátrai erőművet, ami máris 42 Milliárd veszteséget termelt nekünk.

Igazi családbarát intézkedés. Nem hagyták hogy ez a zseni, ez a nemzeti érték, aki okosabb mint Zuckerberg pénzt veszítsen.

Mégis más, ha szétdobjuk magunk között. Ha 10 millió felé osztjuk, akkor csak 4200 Ft jut koponyánként. Ekkora áldozatot szerintem minden hazafi meghoz az ifjú vőlegényért.

2021. jún. 1. 20:07
 203/203 anonim ***** válasza:
80%

Ja, és link

[link]

2021. jún. 1. 20:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!