Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg vagytok elégedve a kormány...

Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?

2021. máj. 20. 04:21
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/203 A kérdező kommentje:
Ti tényleg az almákban és a tejben látjátok a jövőt? Ezekkel a mezőgazdasági termekekkel fogunk felzarkozni a nemetekhez? Letaszitva az audit es a bmwt?
2021. máj. 20. 22:20
 112/203 A kérdező kommentje:
Szerinted olyan könnyű lenne elvenni a 133 barátom vagyonát? Szerinted nincsenek felkészülve egy esetleges kormánnyváltásra?mi lesz akkor azzal a rengeteg penzzel? Megsugom, megy a levesbe. És akkor újabb 10 év szukolkodes következik. Rosszabbul élnénk mint 20 évvel ezelőtt. És nekem mindegy lenne hogy ki kire mutogat ha rosszul élek
2021. máj. 20. 22:22
 113/203 A kérdező kommentje:
Akinek az utolsó reménye volt az a komment amiben elmondta a nyilvánvalót, hogy osszeszerelo orszag vágyunk, de nem mondta, hogy ezt hogyan lehetne orvosolni annak gratulalok.
2021. máj. 20. 22:25
 114/203 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem nevetséges, amikor minket méricskélnek egy Németországhoz, vagy franciákhoz, angolokhoz. A németeknek komoly gépiparuk van, tengeri kikötőjük, nagyobb területük, nagyobb népességük, és az országuk fele megúszta a szocializmust, és nem szenvedtek el egy kétharmados területvesztést. Ásványkincsekről nem is beszélve.

Nekünk meg úgy kéne 1-2 év alatt nyugati életminőséget produkálni, hogy földrajzilag szinte a mezőgazdaságra vagyunk korlátozva, közben meg adósságaink vannak, amit szintlén csökkenteni kell? Ilyen helyzetben azt mondom, hogy a fidesz (leszámítva, hogy a tagságukban sok a balf*sz náluk is) jobban teszi a dolgát, mint egy mai ellenzék.

2021. máj. 20. 23:20
 115/203 anonim ***** válasza:
15%
Apropó, majdnem elfelejtettem, hogy nehezítő körülményként még ott az EU is, ami folyamatosan felzabálja piacunkat.
2021. máj. 20. 23:21
 116/203 A kérdező kommentje:
Tökéletesen látod a helyzetet, utolsó
2021. máj. 20. 23:27
 117/203 anonim ***** válasza:
92%
Nem
2021. máj. 21. 02:59
 118/203 A kérdező kommentje:
Indokolják meg miért nincs igaza, ne csak lepontozzátok. Bar mint mondtam, akik az ellenzéki osszefogasban hisznek nagyjából ennyit tudnak. Még csak önellátó gondolataik sincsenek
2021. máj. 21. 07:40
 119/203 anonim ***** válasza:
85%

Van jelenleg kormányzás?! Szerintem nincs. Azt tapasztalom, hogy a Fidesz csupán a maffia, és az ellenzék ellenzéke szerepét tölti be.

Éppen csak annyira "kormányoz", hogy lehetősége legyen lopni.

Hogy ezzel elégedett lennék-e?!

Szeretem a hazámat, és nem szeretem, ha hülyének nézik az embereket, szóval nem.

2021. máj. 21. 08:59
 120/203 anonim ***** válasza:
78%

"Nem indokoltad meg miért baromság a 8 általánosos állításom. Én megindokoktam párszor fentebb."

mert már megindokolták elég sokan előttem.

2021. máj. 21. 09:02
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!