Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg vagytok elégedve a kormány...

Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?

2021. máj. 20. 04:21
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/203 anonim ***** válasza:
80%

Te vagy a kérdés gazdája és te próbálsz mindenkit meggyőzni a kormány nagyszerűségéről és arról, milyen csudijó oroszlányinak lenni, mert 8 általánossal is kereshetsz annyit, amennyiért helyben lakáshoz jutsz.

Amikor nem kezdtük el simogatni a buksidat mint egy hülyegyereknek, hogy persze Dezsőke igazad van, akkor ráfeszültél a dologra és az istennek nem vagy hajlandó megérteni amit írkálunk neked.

2021. máj. 20. 13:50
 92/203 A kérdező kommentje:
Miért, te képes vagy megérteni másik nézőpontot buksika?
2021. máj. 20. 14:19
 93/203 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, olyan vagy, mint a kútban élő béka a tanmesében.
2021. máj. 20. 14:22
 94/203 anonim ***** válasza:
84%

Abszolut...csak nem értek egyet az álláspontoddal, mert téves.

2021. máj. 20. 14:23
 95/203 A kérdező kommentje:
Miért lenne téves az álláspontom?
2021. máj. 20. 14:24
 96/203 A kérdező kommentje:
Mindegy, hála istennek az ilyen hozzád hasonló balfekek vannak kisebbségben, nem hiába szavaztak 2018ban is 3 millioan a Fideszre. Remélem ismét el lesz nyomva a jelentektelen hangotok
2021. máj. 20. 14:24
 97/203 anonim ***** válasza:
90%

Az teljesen igaz, hogy érettségivel is lehet elég jó pénzt megkeresni, viszont ez az oktatás szégyene, hogy egy diploma sajnos sokszor nem ér ennyit. Az viszont akkora baromság hogy 8 általánosból jól megélsz, hogy ilyet még senkitől nem hallottam. 8 osztállyal nagyon nagy jóindulattal tudsz 150ezer nettót keresni ebből pedig ha albérletben laksz egy jelentéktelenebb helyen és egyedül csak magadra kell költened akkor kb 80.000 ft marad kajára (jobb esetben).

Ha pedig hitelből akarnál venni vidéken egy HASZÁLT házat akkor az megint jó indulattal 12-30 millió ha ennyi a fizetése egyértelmű hogy csak hitelből megy. Felveszel 18 milliót. Ilyen fizetéssel ezt visszafizetni alsó hangon 30 év ha végig ennyi a fizetésed.

2021. máj. 20. 14:32
 98/203 anonim ***** válasza:
91%
Még mindig az oroszlányi kommentelő vagyok te agyon művelt kérdező! Én képzeld el 5 éve 6 millióért vettem a lakásomat Oroszlányon hitelre! És nem azért szaladtak el az ingatlan árak, mert valahol ku.va jól keres valaki, hanem azért, mert bejött a csok a sok magad fajta idióta meg elkezdte eladni a lakását, horror áron mert hát ugye fosik a pic.ája a hiteltől ezért kihozza belőle a maximumot. Egy elkezdte a másik folytatta és így tovább! Egyébként meg ha itt lakom nekem ne mutogass komlói lakásokat házakat, mert én pl nem ott akarok élni, ahogy a válaszadók többsége sem! Képzeld el Tatabányán is kapsz 6-8 millióért lakást mésztelepen, meg a 6oson csak lehet valamelyik kokeró elpakol téged másnapra.
2021. máj. 20. 15:31
 99/203 anonim ***** válasza:
90%

A kormány miért nem indított el bérlakás programot?

Vagy miért nincs panel program?

2021. máj. 20. 16:00
 100/203 A kérdező kommentje:

Az teljesen igaz, hogy érettségivel is lehet elég jó pénzt megkeresni, viszont ez az oktatás szégyene, hogy egy diploma sajnos sokszor nem ér ennyit. Az viszont akkora baromság hogy 8 általánosból jól megélsz, hogy ilyet még senkitől nem hallottam. 8 osztállyal nagyon nagy jóindulattal tudsz 150ezer nettót keresni ebből pedig ha albérletben laksz egy jelentéktelenebb helyen és egyedül csak magadra kell költened akkor kb 80.000 ft marad kajára (jobb esetben).

Ha pedig hitelből akarnál venni vidéken egy HASZÁLT házat akkor az megint jó indulattal 12-30 millió ha ennyi a fizetése egyértelmű hogy csak hitelből megy. Felveszel 18 milliót. Ilyen fizetéssel ezt visszafizetni alsó hangon 30 év ha végig ennyi a fizetésed.

Ahol én élek, a mérnökök simán keresnek 1 millió körül havi szinten.

Másrészt teljesen jól latod a helyzetet, nem tudom 8 általánossal miért kellene többre vágynia egy embernek. Ha ő nem ad semmit az államnak a szaktudásával vagy akármi mi mással, miért ne elégedjen meg egy lakással egy jelentéktelen helyen?

2021. máj. 20. 17:11
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!