Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?
Te vagy a kérdés gazdája és te próbálsz mindenkit meggyőzni a kormány nagyszerűségéről és arról, milyen csudijó oroszlányinak lenni, mert 8 általánossal is kereshetsz annyit, amennyiért helyben lakáshoz jutsz.
Amikor nem kezdtük el simogatni a buksidat mint egy hülyegyereknek, hogy persze Dezsőke igazad van, akkor ráfeszültél a dologra és az istennek nem vagy hajlandó megérteni amit írkálunk neked.
Abszolut...csak nem értek egyet az álláspontoddal, mert téves.
Az teljesen igaz, hogy érettségivel is lehet elég jó pénzt megkeresni, viszont ez az oktatás szégyene, hogy egy diploma sajnos sokszor nem ér ennyit. Az viszont akkora baromság hogy 8 általánosból jól megélsz, hogy ilyet még senkitől nem hallottam. 8 osztállyal nagyon nagy jóindulattal tudsz 150ezer nettót keresni ebből pedig ha albérletben laksz egy jelentéktelenebb helyen és egyedül csak magadra kell költened akkor kb 80.000 ft marad kajára (jobb esetben).
Ha pedig hitelből akarnál venni vidéken egy HASZÁLT házat akkor az megint jó indulattal 12-30 millió ha ennyi a fizetése egyértelmű hogy csak hitelből megy. Felveszel 18 milliót. Ilyen fizetéssel ezt visszafizetni alsó hangon 30 év ha végig ennyi a fizetésed.
A kormány miért nem indított el bérlakás programot?
Vagy miért nincs panel program?
Az teljesen igaz, hogy érettségivel is lehet elég jó pénzt megkeresni, viszont ez az oktatás szégyene, hogy egy diploma sajnos sokszor nem ér ennyit. Az viszont akkora baromság hogy 8 általánosból jól megélsz, hogy ilyet még senkitől nem hallottam. 8 osztállyal nagyon nagy jóindulattal tudsz 150ezer nettót keresni ebből pedig ha albérletben laksz egy jelentéktelenebb helyen és egyedül csak magadra kell költened akkor kb 80.000 ft marad kajára (jobb esetben).
Ha pedig hitelből akarnál venni vidéken egy HASZÁLT házat akkor az megint jó indulattal 12-30 millió ha ennyi a fizetése egyértelmű hogy csak hitelből megy. Felveszel 18 milliót. Ilyen fizetéssel ezt visszafizetni alsó hangon 30 év ha végig ennyi a fizetésed.
Ahol én élek, a mérnökök simán keresnek 1 millió körül havi szinten.
Másrészt teljesen jól latod a helyzetet, nem tudom 8 általánossal miért kellene többre vágynia egy embernek. Ha ő nem ad semmit az államnak a szaktudásával vagy akármi mi mással, miért ne elégedjen meg egy lakással egy jelentéktelen helyen?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!