Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?2021. máj. 20. 04:21
61/203 anonim válasza:
60.Másképp kérdezem. Szerinted ezek az órabérek rendeben vannak? Jó ez így?
62/203 anonim válasza:
"Budapesten 3-400 nettókat keres egy átlagember" - Másodállással főállás mellett. :-D
63/203 anonim válasza:
Nem, Kérdező közlegény jobb lenne miniszterelnöknek.
64/203 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett a fidesszel.
Az ellenzékre fogok szavazni.
65/203 A kérdező kommentje:
60.Másképp kérdezem. Szerinted ezek az órabérek rendeben vannak? Jó ez így?
Szerinted mennyi lenne a normális fizetés egy olyan embernek akinek semmiféle képesítése nincs? Örüljön hogy kap munkát 8 általánossal, nem hogy még lakást is tud venni
2021. máj. 20. 10:37
66/203 anonim válasza:
Nem tud lakást venni. Kezdjük ott.
67/203 A kérdező kommentje:
Miért ne tudna? Hány darab 7 milliós lakást küldjék még?
2021. máj. 20. 10:43
68/203 anonim válasza:
Egy túlképzett fideszes, okos kérdését olvashattátok itt!
70/203 A kérdező kommentje:
Komlón. Feljebb linkeltem
2021. máj. 20. 11:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!