Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?
Ha abból indulok ki, hogy milyen trágya minőségű az ellenzékünk, akkor meg vagyok elégedve a jelenlegi kormánnyal. Az a dolog is magáért beszél, hogy aki elégedett a kormánnyal, azt pánikszerűen pontozza le a kormányváltó tábor...mind a 2 hozzászólója :)
2021. máj. 20. 08:35
24/203 anonim válasza:
Ja,hogy Oroszlány! Az alföldön meg 3 tanyát kapsz ennyi pénzből és még marad is.
Csak éppen nem azért, mert olyan jó kormányunk van.
2021. máj. 20. 08:42
25/203 anonim válasza:
"...Langyos a sör de nekünk így is jó...jobb nem is jár ha nekünk így is jó..." (Zorán)
2021. máj. 20. 08:44
26/203 anonim válasza:
Nem.
2021. máj. 20. 08:46
27/203 anonim válasza:
"Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni."
idáig tudtam olvasni...
2021. máj. 20. 09:09
28/203 anonim válasza:
Nem.
2021. máj. 20. 09:14
29/203 anonim válasza:
Mintha olyan könnyű lenne lakáshoz jutni. Te valamelyik másik dimenzióban vagy.
A fidesz éppen most akarja privatizálni az állami bérlakásállományt. Azt kellene bővíteni inkább és nem eladni 10 %-os áron.
Egyébként igen volt gazdasági fejlődés az utóbbi pár évben, de az nem a fidesznek köszönhető hanem világgazdasági szinten volt egy nagy fellendülés és rengeteg eu-s pénz is érkezett.
A fizetések is emelkedtek valóban, de az meg inkàbb a munkaerőhiány miatt, mivel jobb tárgyalási pozícióba kerültek a munkavállalók sok cégnél.
2021. máj. 20. 09:16
30/203 A kérdező kommentje:
Igen, Budapesten felmentek az árak. De miért akar mindenki Budapesten lakni, ha egy olyan ipari városban mint Oroszlány is lehet akár nettó 300-350 ezerért keresni egyszerű erettsegivel. De ha még nincs is érettségid, könnyen tudsz venni egy lakást 12 millióért hitelre. És még meg is tudsz mellette élni. Akik fanyalognak nem tudom mire számítanak. Majd a mezítelen hátsó feletekre (8 általános /ennél több nem lehet az itt minuszolgató, fanyalgó embereknek/) fogtok kapni nettó 500 ezer forint fizetést? Vidéken kicsit tényleg nehezebb az élet, de ki tiltotta meg a vidéken élő embereknek, vegyenek 12 millióért egy panelt egy olyan városba mint Oroszlány? Nagyon nincsenek itt képben a politikával azok az emberek akik szidjak a Fideszt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!