Meg vagytok elégedve a kormányzásunkkal?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?2021. máj. 20. 04:21
41/203 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy 12 millióért házat veszel? Látom már milyen emberek támadják az ellenzéket. Egyszerű mondatokat nem tudtuk értelmezni.
2021. máj. 20. 09:42
42/203 A kérdező kommentje:
Mondj példát akkor mikor éltek jobban ennél a magyarok az utóbbi 100 évben.
2021. máj. 20. 09:42
43/203 A kérdező kommentje:
Nem elég annyit hogy vót már jobb.
2021. máj. 20. 09:43
44/203 A kérdező kommentje:
Kár is belétek a szó, remélem nem az idióták vannak többségben az országban. 2022ben kiderul. Az biztos, hogy itt gyk-n teljes a káosz a fejekben
2021. máj. 20. 09:44
45/203 anonim válasza:
42.Neked a magyarok történelme az utóbbi 100 évre tehető? Remélem csak lehagytál egy nullát.
46/203 A kérdező kommentje:
Szóval, tudsz példát mondani?
2021. máj. 20. 09:45
47/203 A kérdező kommentje:
45. Szóval 100 évre visszamenőleg nem tudsz olyan időszakot mondani amikor jobban éltek a magyarok. Ez alapjaraton elég elkeserito, de oké csak neked adok annyi előnyt, hogy mond meg 1000 évre visszamenoleg
2021. máj. 20. 09:46
48/203 anonim válasza:
Ha igazad is van és most élünk a legjobban akkor szerinted ez a fidesz miatt van??
49/203 A kérdező kommentje:
Szerinted ki dontott a fiatalok adomentessegerol? Szerinted kk támogatja a családokat? Kinek koszonhetoen vannak ennyire kedvező diakhitelek? Ez észak koreaban is így működik szerinted? Miben tudnának még segíteni?
2021. máj. 20. 09:49
50/203 anonim válasza:
Keretbe foglalom a dolgokat! Kedves kérdező az egyes válaszadó vagyok és véletlenül pont oroszlányi! Képzeld te fideszes ember állat, hogy itt 8 általánossal nem keresel 300-350 ezret. Én egy tatabányai gyárról beszéltem, ahol dolgozom, hogy ez a szint, hogy kinyalod a főnököd pi.sáját és megkapod ezt a pénzt. Nézz álláshirdetéseket Oroszlányon te degenerált ostoba fideszes! Nézd meg pl hogy a suez mennyit fizet most 12 órára. 210-230 ezer forintot. És nehogy azt hidd, hogy manapság bárhová bárkit felvesznek, mert tudod a viktor barátodnak hála, aki a nyakunkra ba.zta az ukránokat előbb kapnak munkát az én hazámban, mint a magyar emberek! Tudod haver! Ez a szomorú és a még szomorúbb, hogy ezt pofázod, hogy nekünk milyen ku.va jó. Én azt javaslom, hogy állítsd le magadat! A kommentjeidet meg jelentettem, mert szándékos provokációt szítasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!