Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?
Most mind megtudtuk, hogy Oroszlány a lehetőségek tárháza, ahol a tanulatlan debilek is annyit keresnek, mint máshol egy kezdő mérnök.
2021. máj. 20. 09:33
32/203 A kérdező kommentje:
Még normálisan a véleményüket se tudják kifejezni, csak azt harsogják amit az ellenzéki médiában hallanak. Jöttök a Telex-es, Mércés cikkekkel, de még az sem tűnik fel, hogy ezeket a cikkek olynok mintha egy kozepiskolas gyerek fogalmazta volna meg őket. Igazán felébredhetnétek, nem tudom hol éltek. A 12 milliós ingatlan ár nektek az egekben van??? Ti mit gondoltok, egy lakásberuházás olyan mintha bevasarolnatok a boltba? Az sajnos aldozatokkal jár egy egyszerű ember számára de ez sose volt másképp. A történelem során soha nem éltek ilyen jól a magyarok. És ha az inkompetens ellenzék lesz megvalasztva újra kezdődik a lejtmenet. El fogják venni még a 25 év alattiak adómentességét is.
2021. máj. 20. 09:34
33/203 A kérdező kommentje:
Lehet neked ez meglepő pronyókám, nem tudom felétek milyen lehetőségek vannak, de amit írtam az szóról szóra igaza. Nézz csak utána, hogy országos szinten hol a legtöbb ah átlag fizetes. Igen, Komárom Esztergom megyében. De Győr moson Sopron is hasonlóan jó helyzetben van. Ebből is látszik mennyire tájékozatlan vagy és az ellenzék agymosott katonája.
2021. máj. 20. 09:36
34/203 anonim válasza:
Azt amúgy sikerül felfogni, hogy a kormánynak semmi köze a fellendüléshez, mivel világmértékű tendenciák miatt van ez így?
Gondolom te a nyolc általánosos fajta vagy, aki egy 20 négyzetméteres lakást akar venni 12 milláért. Ja, és fogalmunk sincs milyen ingatlant venni, mind a híd alatt lakunk. Hülye...
2021. máj. 20. 09:37
35/203 anonim válasza:
33. Szóról szóra igaz amit írtál?Ez is?
"A történelem során soha nem éltek ilyen jól a magyarok."
Vannak kétségeim.
2021. máj. 20. 09:37
36/203 anonim válasza:
Nem akar mindenki Budapesten lakni. De Oroszlányban meg aztán pláne nem. Az ember nem oda költözik, ahol olcsó a lakás, hanem ahol jobban boldogul
És már ne is haragudj, de attól, hogy nálad a 8 általános a szint - ami a 21. században maga az igénytelenség -, mások, tanultabbak, még nem biztos hogy egy levitézlett szocreál bányavárosban szeretnék boldogulni.
2021. máj. 20. 09:39
37/203 anonim válasza:
12 millioért hol veszel te házat???
38/203 A kérdező kommentje:
Megint sikerül sarkítani az amúgy is 200iq-s véleményedet. 60 negyzetmeteres lakást kapni 12 millióért. Egy egyedülálló embernek minek nagyobb? Akinek 8 általánosa van? Ezeknek az embereknek palotaban kellene élni szerinted?
39/203 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet oroszlanyban boldogulni? Senki nem mondta, hogy az a szint. De azt kell nezni hogy a tarsadalom kb legaljának (8 ált) se volt ilyen jó soha. Aki ennél többre vitte, mérnök pl itt oroszlanyban könnyen megkeresi a havi 1 milliót. Ők se panaszkodnak. Bár nem is ilyen agymosott balfekek mint te
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!