Nekem nagyon tetszik, hogy aki ma dolgozni akar, akár már 8 általánossal is tud magának lakást venni, és mellette meg is tud élni. Ez 10 éve elképzelhetetlen volt Magyarországon. Aki még családot is szeretne alapítani az még jobban jár. Emellett a kormányunk komoly pénzekkel támogatja a 25 év alatti fiatalokat ami szintén nagyon szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy akinek más a veleménye az azt hiszi, hogy manapság Magyarországon nem lehet 12 millió forintért lakást venni, meg úgy alapból, kb fingja sincs az egész politikáról, vagy meleg. A melegekhez való hozzáállásán kellene egyedül változtatni szerintem a kormányzásunknak, azon kívül nagyon sok mindent igazán remekül csinálnak. Ti hogy gondoljátok? Ha nem tetszik, akkor mi nem tetszik a Fidesz kormányzásában?
Plusz a világ egyik legnagyobb országához hasonlíasz minket? Akik teljesen mas kerdesekkel foglalkoznak? Es egy teljesen mashogy működő tarsadalomban elnek? Ráadásul az egy demokrata párt szóval nagyjából ugyanazok az érdekek hajtják őket, egy nézőpontot vallanak. Szóval ezzel a bofogeseddel megint csak magadat jarattad le, hogy mennyire tudatlan vagy
2021. máj. 22. 09:51
132/203 anonim válasza:
nem jó ha ennyi ideológiát sürítenek össze egy pártban, miért lenne óriási fejetlenseg, miért nincs ilyen párt sehol sem mashol az egész világban,
1, ha a fidesz egy demokratikus párt lenne, erre sem lenne szükség.
2, már csak azért is jobb az ellenzék, mert ugyan vannak benne jobboldaliak (Márki Zay, Jakab) de mégsem gyűlölik, hazaárulózzák azt aki liberális vagy baloldali. És ez fordítva is igaz.
Már csak ez a két indok is az ellenzék mellett szól. De igen egyébként nagyon igaza van a 126-osnak. Azt kérdezted az emberek meg vannak e elégedve a kormánnyal. A válasz összességében az hogy nem. Innetől felesleges írogatnod hogy márpedig milyen jó a fidesz, mert más emberek véleménye érdekelt.
2021. máj. 22. 09:59
133/203 anonim válasza:
A Fidesz kormányzásával nem vagyok elégedett. Ennek a programnak a megvalósításával elégedett lennék: [link]
2021. máj. 22. 10:34
134/203 A kérdező kommentje:
Momentum 🤣🤣
Attól, hogy azt kerdezgeted, hogy "miért", az nem érv :D de nem is várok mást egy ilyen embertől
2021. máj. 22. 10:50
135/203 A kérdező kommentje:
De nem tudod felfogni, hogy attól, hogy a médiában nem ugranak ellenzeken belül egymás torkának, attól még a véleményük rengeteg témában más, és ez az országgyűlési szavazasokon is meg fog látszódni?
2021. máj. 22. 10:52
136/203 A kérdező kommentje:
Másrészről inkább úgy kellett volna fogalmaznod, hogy csak ez a két érv szól az ellenzek mellett. Úgy passzolt volna a mondandodhoz. De még ez a két érv is nagyon gyenge, es ebbol is látszik, hogy lövésed sincs a politikához. Csak nem értem, hogy az ilyen embereknek miért van szavazati joga
2021. máj. 22. 10:54
137/203 anonim válasza:
“ Plusz a világ egyik legnagyobb országához hasonlíasz minket? ”
Nem ahhoz hasonlítottam. Pártokrol beszéltél. Irtam egy pártot.
2021. máj. 22. 11:00
138/203 A kérdező kommentje:
"Már csak ez a két indok is az ellenzék mellett szól. De igen egyébként nagyon igaza van a 126-osnak. Azt kérdezted az emberek meg vannak e elégedve a kormánnyal. A válasz összességében az hogy nem. Innetől felesleges írogatnod hogy márpedig milyen jó a fidesz, mert más emberek véleménye érdekelt"
Attól, mert ezzel a kérdéssel indítottam a beszélgetést az nem jelenti azt, hogy en nem szólhatok hozzá a témához:D
2021. máj. 22. 11:00
139/203 A kérdező kommentje:
És az a párt miben hasonlít az ellenzéki osszefogashoz. Fejtsd ki kérlek
2021. máj. 22. 11:01
140/203 anonim válasza:
Ha a Fidesz valósítaná meg a Momentum programját, elégedett lennék a Fidesszel. Nem azért szimpatizálok a Momentum programjával, mert a Momentumé, hanem azért, mert azt a programot jónak látom, nem érdekel, ki valósítja meg. Talán töltsd le a PDF-et és olvasd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!