Leszavazol 2026-ban a Tiszára, annak érdekében, hogy 2030-ban normális választások legyenek?
Figyelt kérdés
A Mandiner mostani felmérése alapján csak a Fidesz, a Tisza, a Mi Hazánk jutna be a parlamentbe, ha most lennének a választások. A DK, MKKP, Momentum, Jobbik stb kiesne alapból.
Magyarul, ezekre a pártokra leadott szavazat kidobott szavazat, ami a Fideszt erősíti, gyengíti a kormányváltást.
tegnap 19:04
A kérdező szavazást indított:
Igen, alapból a Tiszára szavazok.
Igen, bár nem Tiszás vagyok alapból
Nem, Fideszes vagyok.
Nem, Mi Hazánkos vagyok
Nem, DK-s vagyok.
Nem, MKKp-s vagyok.
Nem, egyéb ellenzéki párt híve vagyok.
Nem tudom egyelőre.
Nem szavazok.
30 szavazat
2/9 A kérdező kommentje:
Elírás: Medián, nem Mandiner. :)
tegnap 19:05
3/9 anonim 

válasza:

Mi az a "normális választás"? Feltétele, hogy Pszicho Peti börtönbe zárja a neki nem tetsző újságírókat?
4/9 anonim válasza:
A folyamatos Tiszás hazudozások, álhírek keltése miatt biztos hogy már nem fogok a Tiszára szavazni. Senkire nem szavazok, döntsön a többség.
8/9 anonim 

válasza:

Én alapvetően DK szavazó vagyok, de nekik semmi esélyük, így most a Tisza pártra szavazok.
9/9 Koplárovics Béci 

válasza:

Hogy 2030 és 2230 között fidesz legyen? Elment az eszed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!