A jelenlegi állás szerint kit gondolsz a 2026-os választások befutójának?
Figyelt kérdés
ma 10:03
A kérdező szavazást indított:
FIDESZ-KDNP
Tisza-párt
DK
Mi Hazánk
29 szavazat
2/14 anonim 

válasza:

Én nagyjából olyan eredményre számitok, mint, ami Romániában történik, csak megforditva.
Fel kellene fognia az országnak, hogy mi az, ami a világban történik, de, amig mindenki csak találgat, meg közvéleménykutat, ahelyett, hogy megpróbálná legalább megérteni azon folyamatokat, amik az EU-val történnek...
3/14 anonim 

válasza:

Hát mondjuk az EU nak már reszeltek. Azt addig jó míg nem értik.
4/14 anonim 

válasza:

Ha a Tisza most nem húzza be én tényleg nem látok semmi reményt az országnak a jövőre nézve. S nem azért mondom mert nagy Tisza fan lennék, de egyszerűen ez a realitás.
5/14 anonim 

válasza:

Szerintem MP egy idiota de most tényleg a Tiszanak kell győzni vagy végképp elfelejthetjuk a nyugati integrációt
6/14 anonim 

válasza:

Ugyanez. Felőlem legyen még vagy 4-5 nővel akár kamu, akár megrendezett botránya a következő egy évben, essen el magáól vagy akár Tiszás segítsègével Hír TV-s riporter a Tisza országjárásán, teljesen egyértelmű, hogy ilyen lehetőségünk lehet soha nem lesz már mint ami most van. A Fideszt muszáj lesz eltakarítani, ha nem akarunk a fehéroroszok sorsára jutni.
8/14 anonim 

válasza:

2022-ben 3,06 millió ember szavazott a Fideszre. Tekintve, hogy már most elkezdődött az osztogatás, és az ígérgetés, nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez a szám jövőre a választásig változzon, ha változik is, biztos, hogy nem nagyságrendekkel. Ha a 8,2 millió valasztásra jogosult emberrel számolsz, mint 2022-ben, ahhoz nagyon minimum 75%-os részvételi arány kéne, hogy a Tisza 3,06 millió szavazatnál többet kapjon, és ebben még nincsenek benne más ellenzéki pártok (DK, Mi Hazánk, Kutyapárt) szavazói. Szóval kis túlzással, de mindenkinek, aki él és mozog, el kéne mennie szavazni, és az ellenzékiek döntő többségnek a Tiszára kéne szavaznia, akkor elméletileg összeszedhező 3,06 milliónál több Tisza szavazat. Hogy ennek gyakorlatilag mennyi az esélye, ahhoz nem kell túl nagy fantázia, hogy rájöjjön az ember.
9/14 anonim 

válasza:

Mintha csak az összefogás (MZP) eredményeit látnám a szavazat állásából :) Csak nem ugyanazok szavaznak most a TISZA-ra itt, akik azt hitték annak idején, hogy MZP győzni fog ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!