Szerintetek a fideszss vezetők körében tényleg kialakult egyfajta pánikhangulat, ami mondjuk 2021-ben a választások előtt egy évvel nem volt jellemző?
Figyelt kérdés
A Tisza több felmérés szerint is 4-5%-k vezet országosan. Persze ez sajnos semmit nem mond, nem tudjuk hogy az egyes választói körzetekbsn miba helyzet. Mondjuk szerintem az sokat elmond, hogy Magyar Péter orszagjarásán napközben hétköznap többszázan kimentek hallgatni MP-t egy pár ezres kisvárosban is. A Fidesz belekezdett a felelőtlen ígérgetésekbe, mesterségesen akar beleszállni az infláció megfékezésébe (megjegyzem ezzel az árréssapkával csak nagyobb inflációt generá).ma 10:35
2/7 anonim 

válasza:

Kapkodásból, ígérgetésből, folyamatos lejáratókampányokból ez látszik.
3/7 anonim 

válasza:

"A Tisza több felmérés szerint is 4-5%-k vezet országosan"
Ez nem jelent semmit. MZP is ennyivel vezetett sőt máshol 10%-al és aztán úgy kikapott mint a huzat. 2/3-ad lett a jobb oldalnak
4/7 anonim 

válasza:

Lehet..megint elkezdett hívogatni a helyi fideszes vezető (mint választások előtt) - ezek ilyen előre felvett, uszító dumák -, és már nem tudom, hogy hány telefonszámukat tiltottam le.
6/7 A kérdező kommentje:
3) nem vezetett Márki-Zay soha 10%-kal.
ma 12:01
7/7 anonim 

válasza:

Ugyanzon közvéleménykutatások szerint volt az 10% is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!