Mi lesz most azokkal a lecsúszott társadalmi rétegekkel, akik eddig se tudtak nagyon mit kezdeni az életükkel?
Figyelt kérdés
70-80 éve nem látott válság van a nyakunkon.2022. aug. 15. 23:17
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg nem nagyon fogja érdekelni a Kormányt hogy mi lesz velük. Sokkal fontosabb lesz bármi áron leplezni azt a sok hazugságot amivel eddig megnyerték akár ezeket az embereket is. De nehéz kérdés, hisz manapság fél nap alatt mennek át törvények, megszorítások és "segítségek" szóval bármi történhet. De a legvalószínűbb hogy elengedik a kezüket.
2/6 anonim válasza:
Majd összekapják magukat. Munkalehetőségek vannak bőven, épp Magyarország történetének legnagyobb beruházása kezdődik.
3/6 anonim válasza:
Gondoljkodj már! Ha nincs pénzed nincs mi elinflálódjon. Most éri meg igazán szegénynek lenni.
4/6 anonim válasza:
Úgy, úgy, soha nem lehetett ennyire jó szegénynek lenni és egyre többen lesznek...
5/6 anonim válasza:
Szerintem sokkalta nagyobb probléma a mai tinik helyzete. Én a 3x-es vagyok, de már nekünk is gáz volt, mert mi vagyunk az előző generáció vége, de, a mostani 15-25 éveseknek, milyen motivációjuk lehet, hogy egyáltalán kezdjenek valamit magukkal egy éppen összedőlőben lévő világgazdaságban, ami ráadásúl virusokkal, háborúval van kikövezeve? Agyfsz lehet, ilyen helyzetben bármiféle jövőképet kialakitani magunkban.
6/6 A kérdező kommentje:
3#
Én eddig is így gondolkodtam.
2022. aug. 16. 08:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!