MUSZLIMOK! Jövőre kire fogtok (ha fogtok) szavazni a választásokon?
Figyelt kérdés
Őszintén én senkire, mert nem gondolom hogy van olyan párt a jelenlegi felhozatalban, ami nem hogy kellőképpen, de akár csak kis mértékben is támogatná a vallásunkat. Arról nem is beszélve, hogy még csak hithű keresztény párt sincs az országban - legalábbis szerintem-.
Békesség Nektek!
márc. 11. 10:18
2/9 anonim 

válasza:

Nyerges André adhat erőt és mindent legyőző akaratot.
3/9 anonim 

válasza:

Orbán Viktor 2026-ig még megtérhet az iszlámra, hogy megszerezze a szavazatod.
5/9 anonim 

válasza:

Nem mintha sok vizet zavarna, hogy kire szavaznak a muszlimok. Olyan kevesen vannak, hogy bárkire szavazhatnak, nem fog számítani semmit sem.
De amelyik nem teljesen hülye az nem fog a Fideszre szavazni értelem szerűen.
6/9 anonim 

válasza:

Képzelem milyen sok muszlim szavazhat Magyarországon.😅 Nem oszt, nem szoroz, hogy ők kire szavaznak.
7/9 Mad Max2 

válasza:

a fideszt alah küldte ránk, igy rá ekll szavaznia a muszlimoknak!
8/9 anonim 

válasza:

Ha a fideszt Allah küldte akkor Allah nagyon haragudhat a magyar népre.
9/9 anonim 

válasza:

Magyarországon nincs olyan párt ami meghallgatná, képviselné a muszlimokat. Sőt, a legtöbb kifejezetten iszlámellenes. A kormányzópárt közel 10 éve iszlámellenes gyülöletkeltő propagandát folytat így biztosan kizárva. A baloldali pártok meg alapból vallásellenesek és úgy látom külföldi érdekeket képviselnek. Szóval én nem szavazok egyik pártra sem, nincs kire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!