Ki mit szól ahhoz, hogy Dúró Dóra halálos fenyegetéseket kapott a mesekönyv megsemmisítése miatt?
290
Nem hasonlat volt, hanem szemléltetés, de tudod jól.
"ha nem lehet megtalálni az okát az úgy születettségnek"
Én nem hiszem, hogy egy ilyen zsigeri undor (ahogy valószínű te is undorodsz szexuálisan egy azonos nemütől) ki tud alakulni azért, mert pl sok meleg párt látott valaki. Amúgy meg a genetika a fogantatáskor dől el, de a születésig pedig van még 9 hónap, ami alatt sok minden történhet. Ugyanígy csecsemőkorban is sok minden történhet még, ami persze már születés után van, de még mindig azelőtt, hogy bármilyen melegséggel kapcsolatos téma eljuthatna az agyáig.
De akkor erre megint nem tudom hol a bizonyíték. Idecitáltam neked vagy 8 tanulmányt, de te ugyanazt a berögzött, bizonyítatlan ostobaságot szajkózod. Ha egy tanulmány leírja hogy 8-25% genetika és a maradék meg környezeti meg kulturális tényezők eredménye, akkor miről beszélünk? Ti liberálisok valahogy nagyon nem a szilárd tényeket szeretitek.
,,Amúgy meg a genetika a fogantatáskor dől el, de a születésig pedig van még 9 hónap, ami alatt sok minden történhet." Erre írtam le már kb 100adjára azokat a nyomorult egypetéjű ikreket🤣🤣 Ugyazon a méhen osztoznak, ugyanazokat a tápanyagokat kapják, ennek ellenére 10 homoszexuálisból 7nek az egypetéjű ikertestvére nem homoszexuális. Ergo 100% hogy születés utáni.
,,Ugyanígy csecsemőkorban is sok minden történhet még, ami persze már születés után van, de még mindig azelőtt, hogy bármilyen melegséggel kapcsolatos téma eljuthatna az agyáig." Ezzel megint az a gond hogy pont csecsemőkorban a leginkább hasonló a környezet, tehát pont itt van a legkisebb esélye annak hogy egy környezeti hatás az egyik ikret éri a másikat meg nem. És amikor valaki 40 évesen találja ki hogy ő a saját neméhet vonzódik akkor mi van? Környezetemben történt is egyszer ilyen, de az ellenkezőjére is van példa. Bocs de megint az az érzésem hogy te valamilyen kitekert módon, mindenhogy azt akarod bemagyarázni hogy a szexuális agymosás semmilyen hatással nincs egy óvodásra, holott ezt nem támasztja alá semmi. Amikor hirtelen nem tudsz bizonyítékot mutatni arra hogy genetika, akkor hirtelen álláspontot váltasz és elkezdek magyarázni hogy csecsemőkorban, csakhogy véletlenül se kelljen elismerni hogy transzikra semmi szükség egy mesekönyvben.
Igazából egy büdös publikációt nem linkeltél soha. Egy tudományos tanulmány újságcikk szintű elemzését linkelted és google scholar kereséseket, amik nem mutattak konkrét tanulmányra, hogy az ikerkísérletekből bebizonyosodott a melegség nem születés előtt dől el.
Egyetlen konkrét publikációt nem mutattál még, ami bizonyítaná amit állítasz.
#295 - Nem mintha számítana, de nem vagyok liberális.
Lassan írom, hogy megértsd. ;) Az általad idézett tanulmány kimutatta, hogy 8-25%-ban a genetika felel a homoszexualitásért. A maradék 75-92% pedig nem genetika, tehát környezeti hatások. Példának az anyaméhbeli hormonális eltolódásokat hozták fel.
Ebből azt a következtetést levonnod, hogy ezek szerint egy mesekönyv vagy egy kóla reklám homokossá teszi a gyerekeket, eléggé nagy logikai bukfenc.
Csak érdekességképp mondom, most olvastam, hogy egy Pápua-Új Guineai törzsben tinédzser korban kötelezőek(!) a rituális, homszexuális jellegű aktusok, konkrétan le kell szopniuk a törzs idősebb tagjait, a törzs mégis él és virul, mert még közöttük is alig akad meleg. Érted, nem egy könyv, hogy egy manónak két anyja van, hanem konkrétan nézed, ahogy a haverok szopják a tanárt, aztán te is beszállsz, és mégsem leszel homokos. Nem semmi, mi? :)
297
Mi közünk a pápuákhoz? Ezek az emberevők is, nem?
Az azért elég biztató, hogy a civilizált világon KÍVÜL élő félvademberekre kell hivatkozni, nem?
Ami információt ki is tud ellenőrizni? Talán csak az, aki el tudja olvasni a történelmükről írtakat, vagy aki ellátta őket a szerrel, aminek a hatása alatt csinálták, amiért adtak nekik 2 doboz kólát. Vagy egy rózsaszín fotelt a törzsfőnöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!