Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 91 uj fertozott ma... szerinte...

91 uj fertozott ma... szerintetek varhatoak korlatozasok, illetve milyenek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 09:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/139 anonim ***** válasza:
0%

Na most térjünk át az influenzára ...:)

Azt magyarázd el miért nem kapja el senki a környezetében el aki belehalt és napi szinten érintkezett a szeretteivel.

2020. aug. 27. 17:56
 62/139 anonim ***** válasza:
0%
Azt ne mond hogy mindenki tünetmentes lett...mert akkor felakasztom magam :D
2020. aug. 27. 17:58
 63/139 anonim ***** válasza:
0%

Várom a választ.

Tudom hogy tudsz mondani erre is egy frappáns választ.

Kedvellek...de igazán:))

2020. aug. 27. 18:10
 64/139 anonim ***** válasza:
0%

Minden esetre szerintem mindenki aki most ezt végigkövette, sok kérdése van.Legalább is bízom benne, hogy nem csak a hírekből akar ezután tudakozni.

Kérek mindenkit ,hogy próbáljon meg jobban körbetekinteni környezetében és ne csak "egy dologra " összpontosítani ,mert egy dolgot nem szabad csak egy oldalról megítélni.Egy dologot 1000 más szemszögből is még kell vizsgálni,és csak utána ítéletet hozni.

2020. aug. 27. 18:27
 65/139 anonim ***** válasza:
49%

"miért nem kapja el senki a környezetében"

Kit nevezel a környezetének? Valószínűleg sokkal több emberrel érintkezik mindenki, mint ahányat te "a környezetének" nevezel. Vannak, akiket megfertőzött, vannak, akiket nem, meg vannak olyanok is, akiket úgy fertőzött meg, hogy nem tudsz róla, hogy megfertőzte őket, mert vagy nem is találkozol velük, vagy csak nincsenek tüneteik.

Miért olyan furcsa az, hogy annyira sokféle ez a betegség? Az egész élet, az állatok, a növények, minden ugyanolyan sokféle, még nem tűnt fel? Nem csak az az állat, amelyiknek négy lába van, nem csak az, amelyiknek két szeme, millióféle változatban létezik minden - miért pont ez a betegség kellene, hogy olyan egyszerű megjelenésű legyen, mint ahogy te elvárod?

2020. aug. 27. 18:35
 66/139 anonim ***** válasza:
18%

Környezet??

A férjed a feleséged akivel nap mint nap megosztod az ágyat.A gyerekeid aktualitásán úgy megosztod a mindennapjaidat.Amunkatársaid akivel ötször több időt töltesz mint a családoddal.Az napi 15-20 ember...

Abból mind tünetmentes lett??

Komolyan ezt akarod nekem bemesélni??:D

2020. aug. 27. 18:39
 67/139 anonim ***** válasza:
85%
Igen, sokan úgy esnek át a betegségen, hogy fel se tűnik senkinek, mert tünetmentesek végig, vagy csak alig vannak tüneteik. Hónapok óta lehet már tudni, hogy ez ilyen.
2020. aug. 27. 18:47
 68/139 anonim ***** válasza:
74%

Itt van pl. ő. Mi oka lenne rá, hogy hazudjon?

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..

2020. aug. 27. 19:15
 69/139 anonim ***** válasza:
18%

Ők gyerekek,ha ez ilyen betegség ,akkor mit kell így felfújni???:D

De még így se értem, akkor már mindenki fertőzött lenne ,nem?

Számold ki egy tünetmentes ember naponta 15 emberre összetalálkozik abból csak féle fertőződjön még az még 7x15 ember és az még sokezer napi szinten...és mindenki tünetmentes.Ahár hogy vizsgálom ,tényleg fura ez a korona:D

Na de én tényleg kiszálltam a vitából.

Remélem nem sértettem senki jogait,és öröm volt vitázni Önökkel :)

2020. aug. 27. 19:34
 70/139 anonim ***** válasza:
64%

"egy tünetmentes ember naponta 15 emberre összetalálkozik abból csak féle fertőződjön"

Ez eleve milyen hasraütéses adat? Miért pont 15? Miért pont naponta? Ki az a 15 ember, akivel te ma úgy találkoztál, hogy legalább 15-20 percet egy légtérben töltöttél velük 2 méteren belül? Adatokkal együtt, légyszi. :D

2020. aug. 27. 19:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!