91 uj fertozott ma... szerintetek varhatoak korlatozasok, illetve milyenek?
"kérdések merülnek fel bennem, és szerintem nagyon sok más emberben is. De ezzel én befejeztem itt a vitát!"
Ez a baj, hogy csak a kérdésekig jutsz, a válaszokat nem vagy hajlandó becserkészni - egyszerűbb valami összeesküvés-elmélettel elintézni.
Jó hagyjuk.Igazad van...
További szép napot!:)
"Mindaddig még vannak kételkedések, addig erre sem lesz megoldás."
Hát pedig egyelőre ez van, itt tartunk: nem tud mindent a tudomány.
"Még nyomozgatnom se kell.Csak megtudom a legközelebbi szomszédságúban elhunytról az adatait és a falubeliek elmondják miben is szenvedett."
Mert a falubeliek aztán baromira értenek hozzá, hogy ha valaki pl. köhögött, akkor pontosan mitől köhögött, ugye?
Minden megtalálható itt, ami még a szemályiségi jogokat nem csorbítja. De egy igazi konteós szerint ezek hamis adatok. :)
A falubeliek mindent tudnak a másikról ,ki miben szavad,szenvedett.Falun nőttem fel...
De ebbe is bele fogsz kötni..:D
Azé nem kell mérgesnek lenni,ez csak egy vitalap ;)
"A falubeliek mindent tudnak a másikról ,ki miben szavad,szenvedett.Falun nőttem fel...
De ebbe is bele fogsz kötni..:D"
Nem belekötök, hanem átgondolom. Én is falun nőttem fel. (És akkor mi van?) Volt ott egy nő, aki nagyon köhögött, aztán meghalt. Az egyik szomszédja szerint koronavírusos volt. A másik szomszédja szerint simán tüdőbajos. Nem tudtak megegyezni, hiszen egyiküknek sem volt rá lehetősége, hogy vért vegyen a nőtől, hogy megröntgenezze, hogy vírustesztet végezzen rajta, stb. Nem is értettek ilyenekhez persze, hiszen az egyik hentes, a másik meg pék.
Akkor koronavírusos volt a nő, vagy csak simán tüdőbajos (esetleg valami egész más volt a baja)? És ha tudsz erre válaszolni: mi alapján válaszolsz (hiszen ott se voltál!)?
Hát ez az...olyan pánikot keltetek gyerekek ,ezekkel az alaptalan gyanukkal hol ott abszolút senki semmit nem tud mi az igazság.Én ezt próbálom elmagyarázni.Hogy először egy alapot kell keresni.
Mert ez így mind felesleges vitatkozás a semmiről.Csak pánikkeltés.
Te teljesen még vagy győződve az igazadról, ahogy én is de egyikünknek sincs kézzelfogható bizonyítéka...
"A számok sose hazudnak...Ráadásul ,én egy beteget vagy halottat nem tudok személyesen ,sem ismerősöktől sem."
Én sem ismerek egyetlen HIV fertőzöttet sem, mégsem mondanám, hogy nem létezik, hogy nem fertőződtek meg több millióan a világon és hogy nem kellene a megfelelő módon védekezni ellene.
Én egy kisközségben élek, van az ismerőseim között 3, akik pozitívak voltak még a tavaszi hullámban. Egyikük meghalt (statisztika szerint számos súlyos, egyéb betegséggel rendelkezett - mindegyikkel évtizedeket élhetett volna). Egyikük súlyosan tüdőbeteg, vesebeteg - tünetmentesen gyógyult. Harmadik nagyon beteg, de nem igényelt kórházi ellátást, most a szövődményekből próbál gyógyulni, március óta még nem épült fel.
De betudod bizonyítani hogy miben betegek vagy halt meg az ismerősöd??? ( szintre részvétem )
Az írásod alapján megint csak találgatsz.
A múltkor anyám munkatársa koronavírus halt meg.Semmi baja nem volt.Nem is panaszkodott.
Aznap még anyámmal viccelődött majd kapott egy szívrohamot és koronavírus írták le az ügyet.
Na most kérdezlek téged,tünetmentesen hogy lehet meghalni a koronavírusba?
Vagy most ez akkor milyen történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!