91 uj fertozott ma... szerintetek varhatoak korlatozasok, illetve milyenek?
Kis mennyiségű adatból, szakértelem nélkül csak hibás következtetéseket lehet levonni. Ez nem hit kérdése. Annyi esélyed sincs, mint a lottó ötösre.
Te pedig megkérdőjelezel mindenkit, aki mást mond, mint amit te elképzelsz. Az sem zavar, hogy nagy adatmennyiséggel dolgoznak szakértők.
A szmszéd ari néni érdekel, de ha elkezdik feldolgizni az adatait, akkor számodra hiteltelen lesz, mert az már internetes hír neked.
De most komolyan ,gondolkozz már el.
Csinálok egy boldogot, kiírók rá amit akarok ,és te elhiszed.
Van bárki is aki felelősséget vállal ezért ,hogy ez a hír igaz ,vagy hasznos vagy bármi más?
Milyen adatok???
Adj adatot arról kik írják ezeket ,és honnan jönnek ezek a hírek.
Azé érdekel a szomszéd ari ,mert hiába olvasok én olaszországról, ha 10 évben egyszer eljutok oda akkor még szerencsés is vagyok.
Engem a környezetem tud meggyőzni.És ha a szomszédban egyre több különös haláleset lesz ami mellesleg tünetmentes :) vagy egyre több lesz a lázas ember, akkor el hiszem hogy van korona vírus.
Veled ellentétben aki hajszol valamit, amit te magad se hiszel el szerintem.
Bizonyítsd be ,hogy olaszországban hullanak az emberek...De ne úgy hogy belinkelsz nekem valami fástól oldalt.
Menj akkor el olaszba és kérdezősködj.
Biztos tudni is fogod ,hogy én írtam.
De van egy másik szuper kis történetem.
Emlékszel bisztos a migránsáradatra, amikor egy riporter nő elgáncsolt egy apát a gyerekével.Mindenki ki volt akadva..
Hoppácska, csak végül elő került egy másik videócska is.
Néha néztem ujságokat, tudomásom szerint azóta az a fickó németországban jó életet él ,egy ilyen hír miatt.
De természetesen ez is csak egy hír...igaz e??nem??utána kell járni.:)
Tényleg nem sértegetni járok ide, de nekem kezd elegem lenni ezekből a hazudozásokból.
"minden betegség kiszámíthatóan reagál"
Most először találkozik az orvostudomány ezzel a betegséggel. Majd száz év múlva már ez is kiszamithato lesz. Most végezzük a szamitasokat, egyelőre még csak itt tartunk,ezert nem kiszamithato egyelőre.
"Bizonyítsd be ,hogy olaszországban hullanak az emberek...De ne úgy hogy belinkelsz nekem valami fástól oldalt.
Menj akkor el olaszba és kérdezősködj."
Én írtam már, hogy itt van valaki, akin elvegezheted a tesztet és látni fogod (ha képes vagy arra, hogy kiértékeld a teszteredmenyeket), hogy tényleg koronavirusos beteg, mégse jöttél, tehat egyetlen esetre se szánsz időt, energiát,csak osztod az" észt" nulla információval (meg minuszos IQ-val) ...
Hagyjuk barátom :))
További szép estét!
Na csak még egy kérdés:D
Az influenzával hasonló a koronavírus ,igaz?
Hogy van az mikor influenza járvány volt ,úgy terjedt mint a haddelhadd, de a koronavírusnál meg itt az országba bukkan fel??
A falumba hetek alatt több százan lettek influenzának, én influenzás beteget már saját szememmel is láttam.
Ahogy mi jelenleg viselkedünk a koronavírussal hogy hol hordunk, hol nem hordunk maszkot, nem gondolod hogy gyorsabban kellene hogy terjedjen??
Egyébkénk láttál már saját szemeddel koronás beteget?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!