Szeptembertől megint lesznek olyan korlátozások, mint tavasszal?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen fokú lesz a korlátozás, amit beharangoztak?2020. aug. 24. 21:41
1/10 anonim válasza:
Inkább úgy októbertől, amikor berobban a járvány.
2/10 árokpart válasza:
Olyan mint tavasszal mindjárt szeptemberben még egészen biztosan nem lesznek.
3/10 anonim válasza:
majd ha Tejhatalmú Kakaóviktor visszatér.
4/10 anonim válasza:
Szerintem Magyarországon elég nagy gazdasági válság van már ahhoz, hogy a hatalom ne akarjon még egyszer hasonló korlátozásokat bevezetni az itteni helytartójával, mint tavasszal. Aztán lehet, hogy még nagyobb válságot akarnak, ki tudja. Egy biztos: a vírusnak ehhez semmi köze.
5/10 anonim válasza:
Közel satu lesz a külföldre utazni szándékozóknak.
6/10 anonim válasza:
Nekem olyat mondott egy ismerős, aki állítása szerint közel van a tűzhöz, hogy szórakozóhelyek éjszakai nyitvatartása és éjszakai kijárási korlátozás várható.
7/10 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem indokolt, szóval biztos hogy nem ez lesz. Egyébként is csak arról van most szó, hogy külföldről hozzák be (állítólag)a vírust, így ezért várható a határszigorítás.
8/10 anonim válasza:
Amit a 6-os írt, azt simán lehet, hogy bevezetik, mert semmi értelme. Vagy újabban éjszaka szeret fertőzni a vírus?
9/10 anonim válasza:
8-as: amit írtam azt esetleg októbertől fogják HA súlyosbodik a helyzet
10/10 anonim válasza:
Olaszországban bezárták az éjszakai klubokat, mert hogy bulizás közben nehezebb tartani a távolságot, de nem gondolom, hogy itt is ez lenne, legalábbis egyelőre. Ott mostanában nagyon sok fiatal fertőzött lett(más kérdés, hogy nagy részük tünetmentes), ezért lehet ott indokolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!