91 uj fertozott ma... szerintetek varhatoak korlatozasok, illetve milyenek?
"Én adatokat akarok."
Előbb add meg te az adataidat, hogy tudjuk, kinek adjuk ki az adatainkat meg mások adatait, jó?
Persze hogy akarok fotót...képzeld el hogy ha ez kamu,nap mint nap meglopják az idődet a jogaidat ,a pénzedet és az alapvető emberi szabadságot...
Amúgy tudom hogy van személyiségi jog is.De már elmondtam ,miért kérem ezeket az adatokat.Nem értem mit vitázunk még?:)
Én azt hittem olyan orvosról beszélsz ,aki személyesen ismersz...
Huncut vagy te...:))
Azt mondtad, anyukád munkatársa covidban halt meg. Az ő adatait bizonyára tudod. Mégis kételkedsz. Akkor tényleg miről vitázunk?
Egyébként, jó szívvel ki mernéd írni ide ennek a munkatársnak a személyes adatait? Ha már másoktól ezt várod.
Én nem tőled várom ,hanem az a vezetőségnek kellene ezt mind nyilvánosságra hozni.
Nem igaz hogy nem veszitek észre ,mennyi ember be van pánikolva.
Azért nem hiszem el mert túl sok a véletlen.Fura hogy a koronavírusnál minden megtörténhet.Lehet tünetmentesen is belehalni, lehet tünettel felgyógyulni, lehet ez lehet az.Lehet cseppfolyós lehet bőrön keresztül..lassan már finggal is elkaphatjuk.
Azért kételkedem mert minden nap érintkezett emberekkel egy látószögben a feleségévé a gyerekeivel a munkatársaival.Senkinek semmi baja..erre várják gombot.
És millió egy ilyen történet van.Meghalt ,de a környezetében mindenki más éli világát.
Komolyan magyarázni kell még?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!