Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 91 uj fertozott ma... szerinte...

91 uj fertozott ma... szerintetek varhatoak korlatozasok, illetve milyenek?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 09:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/139 anonim ***** válasza:
81%

"ki az az ember akinél lehet ilyen tesztre jelentkezni"

Választhatsz:

[link]

2020. aug. 27. 17:14
 52/139 anonim ***** válasza:
81%

"Én adatokat akarok."

Előbb add meg te az adataidat, hogy tudjuk, kinek adjuk ki az adatainkat meg mások adatait, jó?

2020. aug. 27. 17:17
 53/139 anonim ***** válasza:
81%
Mármint személyes adatokat akarsz? Azt várnád, írják ki minden betegről név szerint, hogy pl. Balogh Eduárdné Csőkepuszta, Petőfi utca 28 szám alatti lakos, személyi száma, tajszáma? A személyes adatok védelme mond neked valamit? Vagy, mondjuk, a kegyelet? Biztos nagyon boldogok lennének a hozzátartozók, ha az elhunyt szeretteik adatai ott virítanának közkincs gyanánt mindenhol. Még, hogy fotót nem akarsz látni a halottakról.
2020. aug. 27. 17:26
 54/139 anonim ***** válasza:
81%
*még JÓ, hogy fotót nem akarsz látni” *
2020. aug. 27. 17:27
 55/139 anonim ***** válasza:
18%

Persze hogy akarok fotót...képzeld el hogy ha ez kamu,nap mint nap meglopják az idődet a jogaidat ,a pénzedet és az alapvető emberi szabadságot...

Amúgy tudom hogy van személyiségi jog is.De már elmondtam ,miért kérem ezeket az adatokat.Nem értem mit vitázunk még?:)

2020. aug. 27. 17:36
 56/139 anonim ***** válasza:
18%

Én azt hittem olyan orvosról beszélsz ,aki személyesen ismersz...

Huncut vagy te...:))

2020. aug. 27. 17:37
 57/139 anonim ***** válasza:
74%
Mert olvasni se tudsz... Betegről beszéltem, nem orvosról.
2020. aug. 27. 17:39
 58/139 anonim ***** válasza:
81%

Azt mondtad, anyukád munkatársa covidban halt meg. Az ő adatait bizonyára tudod. Mégis kételkedsz. Akkor tényleg miről vitázunk?

Egyébként, jó szívvel ki mernéd írni ide ennek a munkatársnak a személyes adatait? Ha már másoktól ezt várod.

2020. aug. 27. 17:42
 59/139 anonim ***** válasza:
18%

Én nem tőled várom ,hanem az a vezetőségnek kellene ezt mind nyilvánosságra hozni.

Nem igaz hogy nem veszitek észre ,mennyi ember be van pánikolva.

Azért nem hiszem el mert túl sok a véletlen.Fura hogy a koronavírusnál minden megtörténhet.Lehet tünetmentesen is belehalni, lehet tünettel felgyógyulni, lehet ez lehet az.Lehet cseppfolyós lehet bőrön keresztül..lassan már finggal is elkaphatjuk.

Azért kételkedem mert minden nap érintkezett emberekkel egy látószögben a feleségévé a gyerekeivel a munkatársaival.Senkinek semmi baja..erre várják gombot.

És millió egy ilyen történet van.Meghalt ,de a környezetében mindenki más éli világát.

Komolyan magyarázni kell még?:)

2020. aug. 27. 17:51
 60/139 anonim ***** válasza:
81%
Influenzáról hallottál már?
2020. aug. 27. 17:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!