91 uj fertozott ma... szerintetek varhatoak korlatozasok, illetve milyenek?
Hát lebuktam...12 vagyok :D
Hagyjuk ezt a cirkuszt. Ha te áltatni akarod magadat ezzel ,minden jogod meg van hozzá.Sok szerencsét!:)
Már egy ideje haragból írsz.Ezt látni.
De rám nincs miért haragudnod.Én jót akarok.
Te nem tudsz egy épkézláb mondattal előállni ,ezért most engem hibáztatsz.
És valószínű ,el is kezdtél gondolkozni, ami jó.
Na de most megyek, mert ebédet is kell csinálni valakinek;)
És fogadj még egy jó tanácsot
Van egy imádni való régi mondás ,miért is fontos az igazságot kutatni:
Nincs más szép ,csak az igazság,mert csak ez méltó a szeretetre.;)
Nekem az nem fájna.Benne van a pakliban hogy én tévedtem.
De nem tud senki egy bizonyítékot felmutatni.
Ráadásul nem azt állítom hogy nincs korona ,hanem hogy szerintem negyed akkora baj nincs mint ahogy ezt felfújják.Minden erre a jelre mutat.
És azért meg merném azt is kockáztatni, hogy lehet tényleg nincs korona vírus.
Én láttam az influenzát, pillanatok alatt elterjedt.Még európába filóztak azon hogy hordjunk e maszkot vagy se, már kihalt volna a fél bolygó, ha ilyen a vírus.
Tényleg nem értem ,miért nem kutakodsz egy kicsit többet.Én a 8 osztályommal még egy jözépiskolával ezt meg tudom érteni, mert általános iskolás feladatról van szó.
Petike 10 tablettával 3 hét után kigyógyult a koronavírusból.Akkor Anna 8 gyógyszerre hány nap alatt gyógyul ki??:)
De ha megadod a koronás haverod adatait, elmegyek hozzá!
Amit kérek:
-Személyi igazolvány az illetőről
-Lakcím kártya
-És az igazoló irat ,hogy fertőzött koronavírusról.
Privát levélben kérem.Hogy még is inkognitóban maradjon az illető.
De jól gondold meg öregem,mert az lesz az első dolgom ,hogy az ismerőseidet és a szomszédaidat ki fogom kérdezni...:D
Sőt a papíroddal elmegyek egy kórházba, hogy hivatalos e.
És ha tényleg így van, elmegyek hozzád hogy rám köhögj...
Esküszöm meg fogom tenni :)
Csak trollkodsz!
Ismert sportolók, sőt egy egész csapat is bejelentette korábban, hogy koronás.
Sőt adok én még ötleteket.
Ázok az orvosok akik rámondják az áment arra hogy ki koronavírus is.Rá kellene kérdezni ,hogy benne lenne e egy hazugságvizsgálatba,hogyan is vizsgálta meg a betegeket.
Kíváncsi lennék vajon rábólintanának e.
Úgy gondolom most már a facera is olyan kérdéseket kéne feltenni ,hogy egyáltalán hinni e kell a koronavírusnál vagy a híreknek.
Hogy végre egy kicsit több hétköznapi történet bukkanjon elő.Még is csak hivatalos oldalról van szó ,akik után megint csak utána járható, igaz e a személy valósága vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!