91 uj fertozott ma... szerintetek varhatoak korlatozasok, illetve milyenek?
48, 53, 58 számú kommentek írója vagyok.
Szerinted ki az a hülye, aki személyes adatokat elküld egy ismeretlennek? Ügyes próbálkozás, de az én adataimmal nem fogsz fantomcéget alapítani. :)))
Egyébként mindegy is, ha nem akarsz hinni benne, úgyse fogsz, még ha több tucat adatot tesznek eléd, akkor se. Bárcsak neked lenne igazad, de, sajnos, egyelőre nem úgy tűnik.
Kell a tökömnek az adatok.
Ha kicsit kinyitod a szemed ,látod hogy mi folyik.
Na tényleg befejeztem ezt.Legyen mindenkinek koronavírusmentes szép napja:))
Csak azt nem értem hogy a facera mért nem kerülnek fel az ilyen emberek.Hogy ő koronás volt.Csak az ilyen antonín oldalakon jelennek meg, én koronás voltam ,ez is koronás volt,amaz is koronás volt.
Menjetek fel ,családotok előtt írja már ki valaki...
Ekkora szégyen lenne?
Hány rákos vagy hány aids is vállalta fel magát.Koronasnak mégse híre se hamva egy ilyen hivatalos oldalon mint a face ahol gyerekeitek szüleitek barátaitok mindennapjait lesitek.
De ha te hiszel valamiben ,akkor arra akarsz egy konkrét bizonyítékot nem??
Azt hogy én 5 perc alatt lefutottam 2 km-t, még lehet hogy hamu.
Én csak akarok egy válasz ami jutva egyszerű
Van e koronavírus vagy nincs?
És erre kézzel fogható bizonyíték kell.Nem tudom ki hogy látja ezt, én nem tudok se igennel se nemmel válaszolni.Engem ez idegesít.
"Van e koronavírus vagy nincs?
És erre kézzel fogható bizonyíték kell."
Az megvan, hogy mekkora egy vírus? Tudod, hogy kell használni egy mikroszkópot? Ha mikroszkópon át látnál valamit, el tudnád dönteni, hogy amit épp látsz, az micsoda? A 8 altalanosoddal plusz középiskolai végzettségeddel nem nagyon hiszem. Akkor mi értelme lenne konkrétan a kezedbe adni magát a bizonyítékot, a koronavirust?
Hát azért ha minden igaz ,megmutatták hogy hogy néz ki.
De ha nem is, érre való az orvosok.
Pl mondják el ,hogyan lehet megvizsgálni otthoni módszerrel hogy koronás vagyok e.
De egyébkén ahogy most írtál,van értelme még a vitázásnak???
Tudsz te vagy én ,vagy itt bárki bármit is???:D
Akkor most merül megint fel a kérdésem
Van koronavírus vagy nincs?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!