91 uj fertozott ma... szerintetek varhatoak korlatozasok, illetve milyenek?
"De betudod bizonyítani hogy miben betegek vagy halt meg az ismerősöd??? ( szintre részvétem )"
Nekem semmit nem kell bebizonyítani, mindhármuknak pozitív tesztje volt.
Nem írtam olyat, hogy tünetek nélkül halt meg.
Na egye fene...
Hát átlagba véve szerintem napi 10-15 emberrel találkozol nap mint nap.Természetesen ez függ az életviteledtől is...van e családod,mekkora baráti társaságod ,milyen munkahelyed van ahol találkozol emberekkel.
Ha édesanyám munkatársát nézem,
Lakótömbben volt mester.4 takarítónő plusz két másik mester,még az irodai munkások.
Az mellett építkezések voltak több helyen is azzal a céggel.Szóval napi több mint 15 emberrel kellett találkoznia,és ott van még a felesége mega gyereke ,akikkel napi szinten találkozott.Számold össze.
És a munkahelyeken senki nem hord maszkot.
Na most ebből pár ember fertőződjön meg,és kész is a baj.
Te meg össze vissza írsz, egyszer tünetmentes,aztán nem..döntsd már el :D
Nem tudom van e itt orvos.De akár hogy vizsgálod ,minden betegség kiszámíthatóan reagál.
Most hirtelen a kijavításnál se statisztikailag se tünetileg ne lehet pontos adatokat hagyatkozni???
Könyörgöm...
Ti mind azt hiszitek ,hogy ami a tvben még az az igazság.De tudtok kézzel fogható bizonyítékot??9lyat amit te magad tudsz bizonyítani??
Még csak orvosok se vagyunk.Az bogyó amit ott reklámoznak hogy így néz ki a koroavírus arról se tudsz semmit.Azt mesélnek be amit akarnak.Legalább egy jó laboros tudású ember kell egy ilyenhez is.
Nem azt mondom hogy nincs koronavírus, vagy ne hogy benne.de nem erről van szó.Nem kell riasztgatni a másikat.Ha érzel valamit ,menj orvoshoz és készít kell basztatni az embereket ezzel?
"Ha édesanyám munkatársát nézem,"
Ne nézd, nem statisztikai adat-mennyiség!
Lehet tudni sok adatot a vírusról, már hónapok óta.
"Nem tudom van e itt orvos.De akár hogy vizsgálod ,minden betegség kiszámíthatóan reagál."
Te sem voltál még orvosnál.
És azt sem érted, hogy a gyógyszerfejlesztésnek van egy protokollja.
Milyen adat???még mindég nem érted ,hogy engem nem az internetes hírek érdekelnek...:D:D
Hagyjuk a picsába:D
Mi köze a gyógyszeriparnak a koronavírus reakcióihoz??
Felvett bárki is bármilyen orvosságot?:D
Szerintem itt már te vagy a koronavírus...:D
Na hagyjuk ezt mert mostmár látom ,csak baszogatsz itt :D
Napok óta tolod, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
És benyögsz olyanokat, hogy téged nem az internetes hírek érdekelnek...
Nem tolom a helikoptert hanem kérdezem a hétköznapi emberek tapasztalatait a koronavírusról.
Amúgy meg fordítva is lehetne ezt mondani.Te is hülyének tartasz...:D
Te hiszel ebben ,én hiszek abban, és annyi.
Ezen nem kell kiakadni.Csak véleményeket osztottunk meg egymással.Ennyi.
És most mit fogsz tenni??Tovább hajtod a tiéd, én meg az enyémet.
Te helikopter :D
Na lépjünk túl ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!