Egyetértenének azzal, hogy 1-től újra kijárási korlátozást vezetne be a kormány?
Ami tavasszal volt az a kijárási korlátozás meg azok az intézkedéseket, ha bevezetné a kormány, ti egyetértenétek vele?
Azért kérdezem, mert tavasszal sokan azt mondták, hallottam, hogy helyes az ami van, meg mikor kihirdették, hogy május 4-től vége és jönnek az enyhítések, volt olyan aki azt mondogatta, hogy korai még, meg nem kellene, meg ilyeneket. Én speciel nem értettem egyet a tavaszival, meg, ha újra lenne sem értenék egyet vele. Szerintem azért ért véget amúgy a kijárási korlátozás májusban, hogy a turizmus menjen, aztán jövőhéten bejelentik, hogy 1-től távoktatás, kijárási korlátozás és még egy pár dolog, akárcsak tavasszal.
Nem fog menni.
Az embereknek már a hócipője tele ezzel.
Nem csak itthon, külföldön is.
#1.
Nwgyon sok embernek tele van a hócipője vele.
Válságot csinált, munkahelyek mentek tönkre, vállalkozások mentet tönkre, de Orbán urat nem érdekli, neki van pénze, ő nem hal éhen, ha akarja bevezeti. Nem érdekli mi lesz az emberekkel. És akkor ezekután legyen olyan ember aki rászavaz. De lenne utána is, aki rászavazna sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!