Miért hiszik azt egyesek, hogy ha Izrael helyén ma Palesztina lenne, az sokkal jobb lenne?
Palesztina egy 4-5 milliós ország lenne, gyenge központi hatalommal.
Ugyanúgy a terroristák játékszere lenne, mint Jemen, Libanon, vagy Szíria, de ez miért lenne mégis jobb?
Libanon meg Irak is akkora terroristakeltetők, hogy ott szerintem 100 év múlva sem lesz jobb a helyzet.
Arról nem is beszélve, hogy az Arab-tavasz után Palesztina is összeomlott volna, mint Szíria.
„Arról nem Izrael tehet, hogy a Hamasz élő pajzsként használja a lakosságot”
A leggyakoribb cionista hazugság: „Mi báránykák vagyunk! Ők a gonoszok, mert pajzsnénk használnak mindenkit!”
Ez teljes mértékben megegyezik azzal a retorikával amivel a nácik védték magukat anno:
Ezt az „emberi pajzs” teóriát már évtizedek óta használták népirtók a tetteik leplezésére.
A többi része a válaszának meg teljesen értelmetlen, ugyanis Szaúd-Arábia és sok öbölmenti arab ország már évtizedek óta szövetséges a cionistákkal:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..
A Washington Post 1969 szeptember 17. számában a szaúdi király még azt is elismeri, hogy zsidó felmenői is vannak.
„Izrael látja el a Gázai övezetet ivóvízzel”
Erről hirtelen ez jutott az eszembe:
Sakkozo, ez most nem keres, hanem a leheto legkomolyabb KOVETELES:
kerek filmet arrol, vagy eredeti, felismerheto hanganyagot arrol, hogy mit mondott Ayelet.
Az allitasod FELHABORITO ES SZEMET HAZUGSAG!!!!!!!!
Ezt ugy is mondom, mint aki szemelyesen ismeri a miniszter asszonyt, es ilyen mondas ELKEPZELHETETLEN tole!
Nem egyszer hangsúlyoztam, hogy nincs bajom a zsidókkal. Tisztelem is őket, amiért annyi mindent adtak a világnak. Nekem a cionizmussal van a bajom. Csak a Nyugat mossa hazug módon egybe az anticionizmust az antiszemitizmussal.
Nekem az is beszéfes, hogy a muszlimokon kívül az ott élő keresztények és vallásos zsidók is anticionisták:
Itt a források:
„Ezt ugy is mondom, mint aki szemelyesen ismeri a miniszter asszonyt, es ilyen mondas ELKEPZELHETETLEN tole!”
Mik ki nem derülnek... és még én vagyok a Putyin ügynök...
„Ja, es nincs sem kep sem hang. Aljas hazugsagokat terjesztel tehat.”
Látszik, hogy meg sem nézted a linkeked, sőt mégcsak ki sem nyitottad.
Persze az is benne van a pakliban, hogy egy szavat sem tud angolul.
Ebben az esetben itt van a „lebutított” változata a válaszomnak:
Mivel turista csoportot vezet Izraelben ezért nyílván nem jelent gondot a héber nyelv.
Ebben sincs semmi, megcsak hasonlo sem ahhoz, amit maga "idez" tole.
Ugyhogy jobb lenne nem eroszakoskodni, hanem elismerni, hogy hazudott - vagy mondjuk enyhebben: megtevesztettek magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!