Egyre jobban úgy tűnik, hogy efelé sodródik a bolygónk, számtalan politikus elmondta már, hogy ez a vég cél, rengeteg elméletet lehet olvasni, stb. Kérdésem az lenne, hogy ha ez még létre is jönne, tehát egyetlen globális világállam lenne, akkor az miért rossz nekünk? A világot ígyis egy politikai elit, különböző titkos társaságok, na meg a kiválaszott nép :P irányítják. Mi változna annyira hogy ezellen ilyen eszeveszetten kapálódzik mindenki? Félre ne értsetek, én nem akarom, hogy ez legyen. Csak nem értem, miért lenne akkora hátrány, kérlek magyarázzátok el.
A szabadkőműves Új Világrend nemzeteket, kultúrákat söpör el és kialakítja az orwelli létformát. Orwell ezért írta meg az 1984 című könyvét, amiért a szabadkőműves zsidók támadták.
2011. szept. 6. 16:32
62/74 anonim válasza:
Orwell a Kommunizmust bírálta az 1984-ben. Egyáltalán elolvastad-e a könyvet, vagy csak dobálózol vele. Mellesleg baloldali volt.
2011. szept. 7. 22:02
63/74 anonim válasza:
"Orwell a Kommunizmust bírálta az 1984-ben. Egyáltalán elolvastad-e a könyvet, vagy csak dobálózol vele. Mellesleg baloldali volt."
HAHAHAHAHAHA
na jó, neked tényleg átmosták az agyad...
az 1984ben 2 vagy 3 nagyhatalom volt, és össze-vissza ál-háborúkat vívtak egymással. az hogy lenne már kommunizmus? max a hangulata volt néhol szoci, de pont hogy egy világméretű összeeskövésről szól az 1984, amiben az emberek nem tudják hogy mi folyik a politikában, és nem tudják hogy miért zajlanak a háborúk, és a világ rejtett irányítói annyira brutális rendszert építettek ki, hogy teljesen esélytelen mindenféle ellenállás, hiszen magukat az ellenállókat is ők "vezetik".
az 1984 tökéletes példája annak, amitől mi, globalizáció-ellenesek tartunk.
2011. szept. 8. 02:02
64/74 anonim válasza:
16:32
Nagyon támadhatták a "szabadkőműves zsidók", ugyanis rögtön bestseller lett belőle, majd rövidesen az iskolai tananyagban is szereplő klasszikus.
Most akkor vagy nem támadták a "szabadkőműves zsidók", vagy támadták, csak a kutya se vette észre a "támadásaikat". Akár így volt, akár úgy: hülyeséget beszélsz.
2011. szept. 8. 14:04
65/74 anonim válasza:
ma 02:02
Olvastad a könyvet?
2011. szept. 8. 14:04
66/74 anonim válasza:
"Olvastad a könyvet?"
igen, először olvastam a könyvet, utána láttam a filmet, de nem fogod nekem elhinni ezt sem, és amúgy sem értem ez miért számít.
2011. szept. 8. 20:45
67/74 anonim válasza:
ma 20:45
Elhiszem, hogy olvastad. Azok után, hogy a Kennedy-beszédet sem értetted, elhiszem, hogy olvastad az 1984-et, hiszen nyilván azért idézted fel tévesen, hogy mi történik benne, mert azt sem értetted.
2011. szept. 8. 21:32
68/74 anonim válasza:
"hiszen nyilván azért idézted fel tévesen"
most hagyd abba ezt a manipulálást. ha szerinted valamit tévesen idéztem, akkor világíts rá.
2011. szept. 9. 01:49
69/74 Edward Cullen ® válasza:
Elkezdtem itt olvasni a válaszokat, de nem volt hozzá türelmem ,hogy végig olvassam mindet. Szóval Új Világrend. Érdekes gondolat. De nem tudom ,hogy kinek állna a hatalmába ilyet létrehozni?! Először is. Az elsődleges probléma az ,hogy a társadalmat és a gazdasági világot nem a megfelelő emberek irányítják és itt most vonatkoztassunk el teljesen minden faji megkülönböztetéstől mert teljesen mindegy ,hogy ki milyen származású hiszen mindannyian emberek vagyunk. Viszont az nyilvánvaló ,hogy a társadalomban és a gazdasági életben létrejöttek különböző társulások akiknek egyéni érdekeik vannak. A céljuk nem más minthogy az ellenőrzésük alatt tartsák a világot mind pénzügyileg és szellemileg is. Korunk legnagyobb ellensége mai napig is a jelenlegi bankrendszer és az eszme melyet kezdetektől súlykolnak a fejünkbe "kapitalizmus". A kapitalizmusnak tudjuk ,hogy az a mozgatórugója ,hogy mindenki a saját anyagi gyarapodásáért küzd. Ez kiélezi az osztályharcot a társadalomba mivel mindenki jobb és magasabb pozícióba akar jutni. Ez egyrészt ellentéteket szül az emberek között. Másrészről pedig tudatosan megy a kavarás. A liberalizmus eszméjének segítségével tudatosan egymás ellen hangolják a különbőző meggyőződésű és származású embereket. Ez pedig anarchiát szül. Ennek a lényege az ,hogy ha a társadalomban káosz uralkodik akkor az emberek nem fognak beleszólni az állam és gazdaság ügyeibe hiszen mással vannak elfoglalva. Harmadik oldalról pedig a médián keresztül tudatosan butítják el a társadalmunkat hiszen az így kinevelt birkákat könnyebb kezelni. Sok ilyen van. Gyakori kérdéseken is :) Ami a pártokat és ideológiájukat illeti. Nem érdemes ezzel foglalkozni hiszen semmi jelentősége nincsen a pártok meglétének. A pártok tagjai valójában naplopók akik hamis ideológiájukkal próbálják a tömegeket megtéveszteni. Semmi jelentősége nincs annak ,hogy kire szavazunk és kik nyerik meg a választásokat. Globális szinten ők csak kis stílű bűnözőknek számítanak. Egy régi mondás szerint "pénz beszél, kutya ugat". Most is ez áll fent. A valódi irányítók a háttérbe húzódnak. Ők a különböző bankok tulajdonosai és más befolyásos emberek. Ők azok akik valójában a szálakat mozgatják a kezdetektől fogva. Miattuk robbant ki a világgazdasági válság és az ő űzérkedéseiknek köszönhetően van ilyen alacsony értelmi színvonalon a társadalom. Hogy mi a céljuk? ÍRÁNYÍTÁS, EGYÉNI JÓLÉTÜK MEGTEREMTÉSE BÁRMI ÁRON. Semmi más. Hogy tehetünk e ellene valamit? Hát persze ,hogy tehetünk. A harmadik világgazdasági válság a küszöbön áll. Amit tennünk kell csupán annyi ,hogy a megfelelő időben amikor ez bekövetkezik egyöntetűleg kimondjuk ,hogy az aranynak nincs mostantól értéke és nem képezhet fedezetet. Ezzel párhuzamosan a kibocsátott pénznek sincs értéke. És mi történik? Tádámm, elvesztették a hatalmukat. Nem szabadna hagyni ,hogy újra elkezdődjön ez az őrült szélmalomharc. Itt lenne az ideje ,hogy egy reális , logikus alapokon nyugvó társadalmat hozzunk létre ahol mindenki egyenlő és nem kell többé a túlélésért küzdeni. Ahol megszűnik mindenféle rivalizálás és ahol közösen munkálkodunk az emberi faj erkölcsi és szellemi felemelkedéséért. Ideje ,hogy leszámoljunk ezzel a korrupt és romlott világgal és a torz értékrendekkel. (Bocs a helyesírási hibákért, senki sem lehet tökéletes :) )
2011. szept. 23. 22:35
70/74 anonim válasza:
előző: jó írás, tetszik :)
és az 5let se rossz, hogy az arany és a pénz értékét semmisnek tekinteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!