Mi bajotok a New World Order (Új Világrend) -el?
65%-os légy szíves ne értetlenkedj már, én középfokú rigó utcai angollal megértem.
"we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings"
-> itt ezzel azt akarja mondani, hogy MÉG akkor SEM fognak titkolozni, ha kiszívárgott az ügy a támadásról. Mivel eredendően és úgy a történelmüknél fogva az USA egy nyílt, befogadó, nem titkolódzó ország. Ezért említ előtte FELELŐSSÉGET is. (Persze nem szó szerint)
De kérdezhetném, hogy miért pont itt akarja az NWO-t leleplezni? Semmi értelme.
jó, én itt befejeztem, nevetséges, ahogy kiforgatjátok a szavait... ez a "tanulj meg angolul" szöveg meg szintén wtf, amikor az elején elmondtam hogy tudok angolul, és elolvastam az idevonatkozó részt.
Jobbak vagytok mint Gyurcsány, amikor az öszödi beszédet elemezte :D
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:54
Én nem állítottam, hogy nem tudsz angolul. Csak túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a society-nek(pláne, ha secret van előtte :))...
de nem az a kérdés hogy ellenzik, vagy nem, hanem hogy a secret societies, secret oaths, secret proceedings alatt az amerikai kormányt értette-e, vagy valami másra utalt e (nevezetesen arra, amit mondott: secret societiesre)
meg hogy az alatt, hogy az ellenség láthatatlan, ő gerjeszti a hidegháborút, és hogy politikai és gazdasági műveletek hajt végre, a kommunizmust értette-e, vagy pedig egy felszín alatti dolgot, ami az amerikai politikára is nagy hatással van.
14:16
"a secret oaths, secret proceedings mennyit változtat a lényegen? ezek sem egy hivatalos állami szervezetre utalnak..."
Változatlanul nem vagy képes megérteni, hogy az egész mondatot kell elolvasni, nem 3 szót kiszótárazni belőle.
ma 03:38
A beszéd 1961-ben hangzik el.
Néhány héttel a Disznó-öbölbeli akció után, ami a sajtón keresztül szivárgott ki és ez volt a kudarcának egyik oka a korabeli felfogás szerint.
A téma a sajtó felelőssége.
Kennedy kifejti, hogy az amerikai nép mindig is ellene volt a titkosságnak, és az amerikai alkotmány szellemével ellentétes lenne a titkolózás és cenzúra, DE (és erről szól a beszéd) a sajtónak mégiscsak felelősen kellene viselkedni.
Ez a téma. Természetesen bármit mögé képzelhetsz, mert ha kellően paranoid vagy, akkor egy "jó napot" mögé is képzelhetsz valami olyasmit, hogy ellopták a zsidók a napot, és a szovjetek helyettesítették egy izzólámpával. Skizofrének sokkal durvább dolgokat is gondolnak, szóval nem lenne egyedi az eseted.
most magadat ismétled. a témához való legelső hozzászólásomban megköszöntem hogy linkelted és rávilágítottál a szövegkörnyezetre, ami tényleg érdekes, viszont nem értem hogy az általam idézett részek miért veszítik el a jelentésüket...
kb mintha az öszödi beszédre azt állítanátok, hogy gyurcsány nem is beszél arról, hogy csalással jutottak be, hanem az a beszéd arról szólt, hogy mennyire fontosak a reformok
és mostmár tényleg befejeztem, mert már csak a köröket futjuk
"a témához való legelső hozzászólásomban megköszöntem hogy linkelted és rávilágítottál a szövegkörnyezetre, ami tényleg érdekes, viszont nem értem hogy az általam idézett részek miért veszítik el a jelentésüket..."
Ha tényleg nem érted, hogy miért fontos a szövegkörnyezet egy mondat üzenetének megértéséhez, akkor egyszerűen ostoba vagy, funkcionális analfabéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!